Н У Х Т

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

03 травня 2022

Наукові пошуки наших здобувачів освіти продовжуються…

Продовжує працювати наша 88-а Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».

Молоді науковці кафедри технології консервування під керівництвом корифеїв галузі представляють свої стендові доповіді у постерній сесії підсекції «Технології консервування».

Доповіді презентують результати досліджень здобувачів освіти щодо сучасних підходів, технологій та матеріалів для зберігання продукції рослинного походження, пошуку і вивчення властивостей нових видів сировини для промислового виробництва харчових продуктів, аналізу стану та тенденцій розвитку консервної промисловості інших країн, розвитку ринку кави і кавових напоїв із огляду на економічну кризу, спричинену пандемією коронавірусу тощо. 

Опублікований: 03-05-2022
Читайте також:
Ділова гра як практична складова навчального процесу

Із метою підготовки висококваліфікованих фахівців, викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ роблять навчальний процес більш насиченім і цікавим, застосовуючи сучасні активні методи навчання: аналіз і моделювання ситуацій, кейси, ділові ігри, залучаючи представників бізнесу та проводячи заняття на підприємствах. Ось і у р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділова гра як практична складова навчального процесу 19 жовтня 2020

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Досягнення цілей сталого розвитку в Україні неможливе без якісної освіти майбутніх фахівців. Наразі сфера виробництва продуктів харчування зазнає суттєвих змін, що пов’язано з рівнем виробництва, асортиментом та якістю продукції. На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулося розширене засідання за участі стейкхолдерів, присвячене аналізу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 05 лютого 2025

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі

З 27 по 29 червня на Співочому полі відбувся яскравий мультижанровий камерний фестиваль «Співоче поле. Серце Азову», присвячений Дню Конституції України. Захід об’єднав митців, аматорські колективи та патріотично налаштовану молодь задля спільного вшанування культурної спадщини, стійкості та незламності українського народу. 28 червня, у день свята...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризація освітніх програм НУХТ під час святкових заходів на Співочому полі 30 червня 2025

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування утворення складних пінних і драглеподібних структур кондитерських виробів з пониженим вмістом цукрів і енергетичної цінності» доцента Юлії Камбулової (науковий консультант – професор Антоне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук 03 липня 2018