Н У Х Т

Історія грошей – дослідження першоджерел

21 жовтня 2019

Історія грошей – дослідження першоджерел

Днями студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом доцента Михайла Арича мали можливість якнайближче побачити історію розвитку фінансів, відвідавши Музей грошей Національного банку України.

Автентичні знаки вартості від самих древніх часів до сучасних днів, що представлені у Музеї, показують всю глибину та різноманітність історії і культури народів світу. При цьому, хронологія розвитку форм вартості грошей від повноцінних до неповноцінних прямо відображає економічні умови та принципи розвитку, як фінансових стосунків, так й інституту держави в цілому.

Візит завершився із огляду грошових знаків, які ще досі в обігу, але незабаром Національний банк, як планується, виведе їх з ринку, натомість задовольнить попит населення новими вдосконаленими знаками вартості. Історія твориться на наших очах!

Опублікований: 21-10-2019
Читайте також:
Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 травня 2021

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» здобувачі освітнього ступеня магістра спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали чудову нагоду взяти участь у майстер-класі з приготування шоколадного фондану. На запрошення лекторки дисципліни, професорки Тетяни Сильчук кулінарний майстер-клас провів досвідчений Шеф ресторанів Рlease (ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2024

Омріяне звання «Магістр»

Півтора роки плідної та безупинної роботи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» врешті вилилися в ефективні захисти випускових кваліфікаційних робіт. Лави дипломованих біотехнологів із кваліфікацією «магістр» поповнилися 44 випускниками 2020 року. Тисячі сторінок статей, патентів, нормативних документів; сотні літрів поживного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяне звання «Магістр» 24 лютого 2020

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2024