Н У Х Т

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

29 червня 2023

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

«Педагогічний ОСКАР» – Всеукраїнський конкурс, який традиційно щороку проводиться Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за наукового супроводу Національної академії педагогічних наук України.

Цього року участь у конкурсі брала розробка колективу авторів навчально-наукового комплексу нашого університету – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч та викладачів Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», к.т.н., викладачки циклової випускової комісії виробництва та технологій Ольги Ройко і к.т.н., голови циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії Олександра Ройка.

За рішенням конкурсної комісії електронний навчально-методичний комплекс з дисципліни «Теоретичні основи технологій харчових виробництв» посів ІІ місце. 

Розроблення та впровадження електронних ресурсів у освітній процес є завжди цікавою педагогічною та науковою проблематикою, яка сьогодні набуває особливої актуальності. Інтерактивні освітні ресурси забезпечують здобувачів освіти якісним навчальним контентом у зручний для них час, що дозволяє підтримувати високу якість їх підготовки.

Нагородження переможців відбудеться восени, під час проведення ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фахова передвища освіта: теорія, методика, практика».

Колектив університету щиро вітає колег, і зокрема завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР-2023» та бажає подальших творчих успіхів!

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 8 по 15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися неперевершені захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Хоча карантинні обмеження, пов’язанні з Covid-19 ще тривають і переш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2021

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 вересня 2024 року фахівчиня Підготовчого відділення Маргарита Панасевич і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Людмила Мамченко в рамках реалізації плану профорієнтаційної діяльності провели презентацію нашого університету та його освітні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний профорієнтаційний захід Підготовчого відділення і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2024

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка

Наш університет завжди славився своїми хімічними здобутками й традиціями. Адже недарма коло його витоків поряд із провідними цукрозаводчиками стояли відомі вчені-хіміки і, зокрема, Дмитро Менделєєв, який читав відкриті лекції, а отримані кошти спрямовував на відкриття навчального закладу для цукроварів і хіміків-технологів. У останню неділю травня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колір свята – жовтий: в університеті відзначили День хіміка 30 травня 2019

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

Навчання в магістратурі завжди потребує постійного вдосконалення своїх знань та умінь на практиці, саме таку можливість студентам факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) дав проект Farmak_Lab, організатором якого є ПАТ «Фармак». Даний захід проводився вдруге, перший раз – на весні, в якому також взяли участь наші студенти. 19 вере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів 20 вересня 2018