Н У Х Т

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

29 червня 2023

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

«Педагогічний ОСКАР» – Всеукраїнський конкурс, який традиційно щороку проводиться Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за наукового супроводу Національної академії педагогічних наук України.

Цього року участь у конкурсі брала розробка колективу авторів навчально-наукового комплексу нашого університету – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч та викладачів Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», к.т.н., викладачки циклової випускової комісії виробництва та технологій Ольги Ройко і к.т.н., голови циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії Олександра Ройка.

За рішенням конкурсної комісії електронний навчально-методичний комплекс з дисципліни «Теоретичні основи технологій харчових виробництв» посів ІІ місце. 

Розроблення та впровадження електронних ресурсів у освітній процес є завжди цікавою педагогічною та науковою проблематикою, яка сьогодні набуває особливої актуальності. Інтерактивні освітні ресурси забезпечують здобувачів освіти якісним навчальним контентом у зручний для них час, що дозволяє підтримувати високу якість їх підготовки.

Нагородження переможців відбудеться восени, під час проведення ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фахова передвища освіта: теорія, методика, практика».

Колектив університету щиро вітає колег, і зокрема завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР-2023» та бажає подальших творчих успіхів!

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
Як першокласні молоді науковці проявили себе здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу

Здобувачі вищої освіти вкотре проявили себе як першокласні молоді науковці. Цього разу маркетологи, підприємці та рекламісти взяли активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Про найцікавіше у науці та практиці зі своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як першокласні молоді науковці проявили себе здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу 17 квітня 2021

Запрошення на роботу отримали магістри кафедри технології цукру і підготовки води за результатами своїх захистів

14 лютого 2020 року відбувся захист магістрів кафедри технології цукру і підготовки води зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Здобувачі представили магістерські роботи з актуальних для водних підприємств тем і висвітлили рішення нагальних проблем у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошення на роботу отримали магістри кафедри технології цукру і підготовки води за результатами своїх захистів 15 лютого 2020

Викладачі та здобувачі освіти долучилися до Органічного дня в Україні

Уже традиційно викладачі та здобувачі освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «Органічний день в Україні», тема якої цьогоріч – «Внутрішній ринок як основа сталого розвитку органічного сектору України». Захід проводиться уже четвертий рік поспіль разом із Європейським Союзом, форма проведення зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та здобувачі освіти долучилися до Органічного дня в Україні 25 вересня 2025

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar

За даними липневого випуску Webometrics 2021 року наш університет став 7-м серед закладів вищої освіти Києва і 21-м в Україні у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 24583 цитувань. Рейтинг Transparent Ranking:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед національних лідерів за цитуванням Google Scholar 26 липня 2021