Н У Х Т

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

29 червня 2023

Педагогічний Оскар-2023: перемога наших викладачів!

«Педагогічний ОСКАР» – Всеукраїнський конкурс, який традиційно щороку проводиться Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» за наукового супроводу Національної академії педагогічних наук України.

Цього року участь у конкурсі брала розробка колективу авторів навчально-наукового комплексу нашого університету – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч та викладачів Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій», к.т.н., викладачки циклової випускової комісії виробництва та технологій Ольги Ройко і к.т.н., голови циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії Олександра Ройка.

За рішенням конкурсної комісії електронний навчально-методичний комплекс з дисципліни «Теоретичні основи технологій харчових виробництв» посів ІІ місце. 

Розроблення та впровадження електронних ресурсів у освітній процес є завжди цікавою педагогічною та науковою проблематикою, яка сьогодні набуває особливої актуальності. Інтерактивні освітні ресурси забезпечують здобувачів освіти якісним навчальним контентом у зручний для них час, що дозволяє підтримувати високу якість їх підготовки.

Нагородження переможців відбудеться восени, під час проведення ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фахова передвища освіта: теорія, методика, практика».

Колектив університету щиро вітає колег, і зокрема завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч з перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний ОСКАР-2023» та бажає подальших творчих успіхів!

Опублікований: 29-06-2023
Читайте також:
Філософія органік!

Випускниця магістратури НУХТ, а нині – начальниця відділу контролю якості продукції АФ «Поле» Вікторія Павловська прочитала лекцію для магістрантів І курсу, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція була присвячена виробництву та сертифікації органічної продукції, яка розглядається в рамка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Філософія органік! 11 квітня 2023

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності

30 вересня 2024 р. у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» лекторка, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова організувала онлайн-лекторій для здобувачі освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьова спікера, шеф-кондитерка кондитерської «Cake Production» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності 03 жовтня 2024

Наукові публікації наших викладачів на актуальні тематики

Через війну, яку розв’язала росія на території України, загроза для навколишнього середовища перейшла у гострий формат. Наші викладачі й науковці не стоять осторонь і долучаються до пошуків шляхів зменшення негативного впливу воєнних дій на здоров’я людини та навколишнє середовище. Зокрема, стаття «Токсикологічні ризики забруднення навколишнього се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові публікації наших викладачів на актуальні тематики 24 липня 2023

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року 20 грудня 2023