Н У Х Т

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

02 грудня 2019

Коледж вітає вступників-2020: День відкритих дверей Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 листопада 2019 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки.

У вестибулі коледжу відбулася виставка-презентація спеціальностей і професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили майстер-класи для майбутніх вступників.

Перед початком зустрічі зі вступниками, педагогічні працівники коледжу провели екскурсії навчальними кабінетами, сучасними лабораторіями, навчально-тренувальними центрами комерційного, туристичного, ресторанного напрямів в розповіли про професії та спеціальності, які опановують студенти.

В актовій залі відбулася зустріч із директором коледжу та заступниками, які розповіли про переваги навчання в коледжі, про перспективу подальшого працевлаштування та кар'єри.

Окремо була акцентована увага на умовах прийому у 2020 році. Кожний із присутніх мав нагоду задати запитання, які його турбували, і відразу отримати на нього компетентну, вичерпну відповідь.

День відкритих дверей – традиційний захід, у рамках якого майбутні студенти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до своєї освіти в сучасному закладі.

 

Опублікований: 02-12-2019
Читайте також:
Маркетингові лайфхаки та екскурс спеціальностями

У своїй діяльності кафедра маркетингу дотримується клієнтоорієнтованого підходу та всебічно впроваджує філософію CR-M. Популярним заходом інтерактивної взаємодії із майбутніми вступниками є участь у Дні відкритих дверей, під час якого гості університету отримують змогу ознайомитись із перевагами спеціальностей кафедри, відкрити для себе цікаві марк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові лайфхаки та екскурс спеціальностями 27 січня 2020

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у тренінгу «Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту та фестивалів Приазов’я», який проводила у Генічеську за підтримки програми USAID «Економічна підтримка Східної України» експертка розвитку туризму, представниця правління Асоціації гостиннос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ діляться своїм досвідом під час тренінгів 21 серпня 2020

Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка

Для того, щоб ознайомитися з актуальними професіями є декілька варіантів: пошук в інтернеті, спілкування з друзями та знайомими, дні відкритих дверей, а також профорієнтаційні зустрічі. І профорієнтаційні команди факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачають такої нагоди ознайомити майбутніх вступників із актуальними спеціальностям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні професії сьогодення та майбутнього на зустрічі з учнями школи №175 ім. Марченка 29 березня 2024

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін

Щоразу після завершення семестру відбувається опитування здобувачів і з’ясування їхньої точки зору стосовно того чи іншого предмета, ступеня його наповненості, рівня професійної майстерності викладача тощо. На кафедрі технології оздоровчих продуктів проаналізували результати опитування здобувачів після осіннього семестру, що були оприлюднені в січ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін 07 лютого 2022