Н У Х Т

Яскравий майстер-клас як завершальний етап теоретичного навчання

18 червня 2025

Яскравий майстер-клас як завершальний етап теоретичного навчання

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах дисципліни «Організація ресторанного господарства» (лекторка – доцентка Олена Павлюченко) відбувся майстер-клас, проведений студентами кафедри.

Знання, отримані під час вивчення фахових дисциплін, ініціативність, власне бачення та практичний досвід роботи у найкращих закладах ресторанного господарства дозволили здобувачам освіти скласти програму заходу, для наочності зняти та змонтувати ролик, розподілити завдання, організувати та вдало провести майстер-клас з тематичного сервірування столів і складання серветок до різних видів обслуговування.

За написання сценарію та розподіл обов’язків у команді відповідала голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, відмінниця та староста групи ХЧ-2-3ск Поліна Ляхович. Режисеркою та відповідальною за монтаж ролика виступила Анастасія Заєць, акторами стали здобувачі групи ХЧ-3-1 Руслана Ясік і Олексій Подя.

Оформлення столів у етнічному стилі, класичне вечірнє сервірування та сервірування до кейтерінгового обслуговування здійснювала команда на чолі з магістранткою освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Анною Максимюк і здобувачкою четвертого курсу бакалаврату освітньо-професійної програми «Технології харчування» Софією Іванніковою.

Ведучими заходу стали старости груп ХЧ-3-1 та ХЧ-3-2 Вікторія Гурин і Олена Шепелева. Свої навички зі складання серветок потенційним вступникам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка демонстрували Дарія Опанасенко, Тарас Лагода, Артем Вишневський і Андрій Мишенський.

За найкращу складену серветку учасники майстер-класу отримували смачний приз – «печиво з передбаченням», випечене за власним рецептом здобувачкою-відмінницею, кондитеркою Оксаною Кибиш.

Активність відбулася за безпосередньої участі й всебічної підтримки викладачів кафедри – завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, відповідальної за профорієнтаційну роботу Ірини Корецької, відповідальної за проведення майстер-класу Олени Павлюченко, старших викладачів Володимира Польовика й Олени Матиящук і завідувачки лабораторії Поліни Гаврильченко.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції захоплюється успіхами своїх здобувачів, впевнена у їх вдалому майбутньому працевлаштуванні й кар’єрному зростанні. Саме в руках такої талановитої молоді – майбутнє України!

Опублікований: 18-06-2025
Читайте також:
Науково-практична студентська конференція

13 лютого 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства", яку організували та провели студенти і викладачі циклової комісії ресторанного напряму Галина Лилак та Марія Намурована. Зокрема, на конференції були заслухані доповіді Олек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практична студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства" 14 лютого 2017

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні

30 березня студенти спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачем французької мови Світланою Мусійчук відвідали урочисте відкриття Французької весни, що ось вже шістнадцятий рік поспіль наприкінці березня традиційно відбувається на Софіївській площі. Французька весна в Україні – це щорічний фес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні 01 квітня 2019

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти

27 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко до університету завітала харизматична особистість – піар-фахівець із 20-річним досвідом роботи, засновник і керівник промоушн і продакшин STUDIO RAR, президент Асоціації з розвитку міжнародних відносин «ADRUM»Тетяна Колесніченко. Зустріч відбулася в формі тренінгу «Як пропіа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як пропіарити себе безкоштовно дізналися студенти-фінансисти 28 березня 2019

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу

Сьогодні у нашому університеті уже втретє відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи». Ні ковідні обмеження, ні воєнний стан не стають на заваді науковцям-харчовикам, медикам, виробникам харчової продукції, громадським діячам, іноземним колегам і партнерам консолідуватися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи» завершила роботу 27 жовтня 2023