На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах дисципліни «Організація ресторанного господарства» (лекторка – доцентка Олена Павлюченко) відбувся майстер-клас, проведений студентами кафедри.
Знання, отримані під час вивчення фахових дисциплін, ініціативність, власне бачення та практичний досвід роботи у найкращих закладах ресторанного господарства дозволили здобувачам освіти скласти програму заходу, для наочності зняти та змонтувати ролик, розподілити завдання, організувати та вдало провести майстер-клас з тематичного сервірування столів і складання серветок до різних видів обслуговування.
За написання сценарію та розподіл обов’язків у команді відповідала голова студради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, відмінниця та староста групи ХЧ-2-3ск Поліна Ляхович. Режисеркою та відповідальною за монтаж ролика виступила Анастасія Заєць, акторами стали здобувачі групи ХЧ-3-1 Руслана Ясік і Олексій Подя.
Оформлення столів у етнічному стилі, класичне вечірнє сервірування та сервірування до кейтерінгового обслуговування здійснювала команда на чолі з магістранткою освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Анною Максимюк і здобувачкою четвертого курсу бакалаврату освітньо-професійної програми «Технології харчування» Софією Іванніковою.
Ведучими заходу стали старости груп ХЧ-3-1 та ХЧ-3-2 Вікторія Гурин і Олена Шепелева. Свої навички зі складання серветок потенційним вступникам факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка демонстрували Дарія Опанасенко, Тарас Лагода, Артем Вишневський і Андрій Мишенський.
За найкращу складену серветку учасники майстер-класу отримували смачний приз – «печиво з передбаченням», випечене за власним рецептом здобувачкою-відмінницею, кондитеркою Оксаною Кибиш.
Активність відбулася за безпосередньої участі й всебічної підтримки викладачів кафедри – завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, відповідальної за профорієнтаційну роботу Ірини Корецької, відповідальної за проведення майстер-класу Олени Павлюченко, старших викладачів Володимира Польовика й Олени Матиящук і завідувачки лабораторії Поліни Гаврильченко.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції захоплюється успіхами своїх здобувачів, впевнена у їх вдалому майбутньому працевлаштуванні й кар’єрному зростанні. Саме в руках такої талановитої молоді – майбутнє України!