Н У Х Т

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

28 січня 2020

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу.

Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути освітній ступінь «Бакалавр», проходженням практики, організацією культурного та спортивно-масового дозвілля, перспективами подальшого працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості.

Студенти задавали питання з приводу організації науково-дослідної діяльності, можливості подальшого здобуття освітнього рівня «Магістр» та умовами проживання в гуртожитках.

Наостанок студенти отримали рекламні матеріали університету та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, дізналися адреси сайтів університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і кафедри, їх сторінок у соціальних мережах.

Опублікований: 28-01-2020
Читайте також:
В університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

23-24 жовтня в університеті за ініціативи кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». На конференції представлені доповіді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії» 24 жовтня 2018

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм»

2 жовтня 2019 року для студентів першого курсу спеціальності «Туризм» співробітником Центру командної взаємодії «Еко Тур» Олегом Танасійчуком був проведений цікавий тренінг, спрямований на підвищення рівня продуктивності і атмосфери командної роботи. Студенти мали можливість випробувати на практиці ефективні способи командної взаємодії, що, водноч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищувати рівень продуктивності і атмосфери командної роботи навчилися першокурсники спеціальності «Туризм» 04 жовтня 2019

Зміна парадигми: екологічні холодоагенти у галузі штучного холоду

23 жовтня 2023 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулась відкрита лекція доцента кафедри Романа Грищенка. Тема лекції – «Природні холодоагенти для галузі штучного охолодження: перехід від HFC/HCFC до природних холодоагентів». Лектор розглянув питання використання екологічно чистих холодоагентів у секторі промислового, комерц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміна парадигми: екологічні холодоагенти у галузі штучного холоду 24 жовтня 2023

Відзначаємо День Соборності

22 січня 1919 року увійшло до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді, на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено злуку Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. Тради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначаємо День Соборності 23 січня 2024