Н У Х Т

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

28 січня 2020

Профорієнтаційний візит асистента кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Асистент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Оксана Онофрійчук відвідала Верхівнянську філію Житомирського агротехнічного коледжу, де зустрілася зі студентами 4-го курсу.

Під час зустрічі студенти ознайомилися з історією нашого університету, його структурою, умовами вступу, спеціальностями, за якими вони можуть здобути освітній ступінь «Бакалавр», проходженням практики, організацією культурного та спортивно-масового дозвілля, перспективами подальшого працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості.

Студенти задавали питання з приводу організації науково-дослідної діяльності, можливості подальшого здобуття освітнього рівня «Магістр» та умовами проживання в гуртожитках.

Наостанок студенти отримали рекламні матеріали університету та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, дізналися адреси сайтів університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і кафедри, їх сторінок у соціальних мережах.

Опублікований: 28-01-2020
Читайте також:
Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені

Щороку пізньої осені у затишному болгарському місті Разград зустрічаються друзі – провідні вчені харчової, біотехнологічної, фармацевтичної та хімічної галузей. Нагода для зустрічі – Міжнародна наукова конференція «Нові галузі, цифрова економіка, суспільство – горизонти майбутнього», яку проводить Русенський університет. Для нас є честю увага орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені 08 листопада 2021

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Здобувачі ступеня PhD й викладачі вдосконалюють навички академічного письма

Нещодавно відбулася надзвичайно інформативна та корисна лекція «США: Підхід до завоювання академічного письма», яку прочитав доктор філософії, директор з освіти Coursetune, старший науковий співробітник Академії вищої освіти та засновник Академії Град (академічної консалтингової групи для професорів та аспірантів) Jonathan Cisco. Захід привернув ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі ступеня PhD й викладачі вдосконалюють навички академічного письма 14 червня 2024

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023