Н У Х Т

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

20 травня 2021

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці компанії «GoodLeks» Олесі Уманської. Лекція відбулась у рамках вивчення дисциплін «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр».

Під час лекції здобувачі дізналися про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів у багатошарових мішечках із льняної тканини. Також Олеся Уманська розповіла про спеціальні мішечки та сумки для зберігання крупів, серветки для овочів та зелені, провощені пакети для сиру та ковбасних виробів, які  сприяють кращому збереженню свіжості продукції та дають можливість уникнути використання багатьох полімерних матеріалів. Таким чином використання розробленої компанією продукції  дає можливість уникнути потрапляння небезпечних речовин пакувальних матеріалів у продукт і знизити рівень забруднення довкілля завдяки можливості довготривалого використання.

Керівниця компанії навела декілька прикладів, як використання сумок-шоперів, тканинних мішечків сприяє економії коштів і зменшує використання поліетиленових пакетів, що забруднюють довкілля.

Колектив кафедри дякує Олесі Уманській за цікаву лекцію та сподівається на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 20-05-2021
Читайте також:
Актуальність академічної доброчесності – на часі

Кожному науково-педагогічному працівникові протягом своєї викладацької діяльності доводиться писати чимало наукових статей. Існує велика кількість наукових видань: журналів (як вітчизняних, так і міжнародних), збірників статей, матеріалів конференцій тощо. Останнім часом в освіті велика увага приділяється дотриманню правил академічної доброчесност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність академічної доброчесності – на часі 27 квітня 2020

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance

Кафедра маркетингу продовжує цикл гостьових лекцій від практиків ринку. Цього разу до здобувачів освітніх ступенів «Доктор філософії»,  «Магістр», «Бакалавр» освітніх програм «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Світлана Колодюк, Middle Account Manager в iProspect комапнії Dentsu Ukraine, що є одн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Digital-маркетинг: особливості та переваги Performance 12 грудня 2023

Про здоровий спосіб життя англійською

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела виховне практичне заняття присвячене темі «Healthy Way of Life» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент» (група МН-1-6) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)». Основними цілями занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здоровий спосіб життя англійською 02 листопада 2023

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося розширене засідання робочої групи та групи забезпечення за участю здобувачів 1-2 курсів здобуття вищої освіти денної та заочної форм навчання, стейкхолдерів ‒ HR-практиків, представників академічної спільноти, викладачів для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про здобутки магістерської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 02 лютого 2024