Н У Х Т

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

20 травня 2021

Про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів дізналися здобувачі-магістранти від керівниці компанії «GoodLeks»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці компанії «GoodLeks» Олесі Уманської. Лекція відбулась у рамках вивчення дисциплін «Сучасні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» та «Інноваційні технології органічних харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «Магістр».

Під час лекції здобувачі дізналися про сучасні тенденції зберігання хлібобулочних виробів у багатошарових мішечках із льняної тканини. Також Олеся Уманська розповіла про спеціальні мішечки та сумки для зберігання крупів, серветки для овочів та зелені, провощені пакети для сиру та ковбасних виробів, які  сприяють кращому збереженню свіжості продукції та дають можливість уникнути використання багатьох полімерних матеріалів. Таким чином використання розробленої компанією продукції  дає можливість уникнути потрапляння небезпечних речовин пакувальних матеріалів у продукт і знизити рівень забруднення довкілля завдяки можливості довготривалого використання.

Керівниця компанії навела декілька прикладів, як використання сумок-шоперів, тканинних мішечків сприяє економії коштів і зменшує використання поліетиленових пакетів, що забруднюють довкілля.

Колектив кафедри дякує Олесі Уманській за цікаву лекцію та сподівається на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 20-05-2021
Читайте також:
Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19. Старшокласників ознайомили з нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії 12 березня 2024

Вітаємо переможців!

В університеті визначили переможців І туру ХIV Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Учасники гідно змагалися за перемогу. Переможцями стали: І місце – Вікторія Миколайчук (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце – Максим Кранін, Софія Гольдман, Софія Киричок (усі – Навчально-науковий ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців! 25 грудня 2023

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

19 квітня 2023 року ПрАТ «АРКАДА» організувало вебінар «Проєктування електричних систем з динамічним створенням схемотехнічної документації в AutoCADElectrical», до якого долучилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Експерти компанії розповіли про функціональні можливості AutoCADElectrical – спеціалізованої програми для елек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту 20 квітня 2023

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі

9 грудня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, Ірина Корецька, Ігор Устименко, Віра Зуйко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Людмила Дейниченко, Володимир Захаров, Володимир Польовик, Ганна Березова, Владлена Михайленко відвідали онлайн-семінар, організований Національною асоціацією рестораторів США. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складові цифрової безпеки закладів ресторанного господарства опановували наші викладачі 10 грудня 2021