Н У Х Т

Як убезпечити свій бізнес від небажаних контрагентів дізналися майбутні обліковці-аналітики

28 лютого 2025

Як убезпечити свій бізнес від небажаних контрагентів дізналися майбутні обліковці-аналітики

24 лютого 20025 року на кафедрі обліку і аудиту відбулася гостьова лекція «Комплексна перевірка контрагентів у YouControl: від юридичних та фізичних осіб до аналізу потенційної співпраці».

Інформація отримана під час зустрічі була інформативною та корисною, як для викладачів, так і для здобувачів освіти різних економічних спеціальностей. До зустрічі долучилися також здобувачі освіти та викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ.

Майбутніх обліковців-аналітиків особливо зацікавила інформація щодо роботи з платформою YouControl для перевірки контрагентів, зокрема юридичних і фізичних осіб.

Окремо варто відзначити практичну частину, де на реальних кейсах продемонстрували можливості сервісу: перевірку репутації компаній, аналіз їх фінансового стану, виявлення зв’язків із ризиковими особами та структури власності. Це дозволяє уникнути співпраці з ненадійними партнерами та зменшити потенційні фінансові й юридичні ризики. Загалом, лекція заслуговує високої оцінки та буде корисною для всіх, хто прагне убезпечити свій бізнес від небажаних контрагентів.

Опублікований: 28-02-2025
Читайте також:
Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів

Дуальну форму здобуття вищої освіти, що передбачає поєднання навчання у закладах вищої освіти з навчанням на робочому місці для набуття певної кваліфікації, впроваджено в нашому університеті згідно з Концепцією підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, схваленою Кабінетом Міністрів України у 2018 р. Такий підхід до підготовки молодих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дуальне навчання здобувачок кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2025

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП

Здобувачі третього та четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів Світланою Усатюк, Анастасією Божко, Оксаною Петрушою та Оксаною Мельник відвідали День Якості в Кулінарному Центрі ТОВ «МХП». Здобувачі мали можливість ознайомитися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи на Дні Якості в Кулінарному Центрі МХП 26 листопада 2024

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

28-29 березня 2019 року у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм», де були представлені 27 наукових робіт студентів із різних вишів України. Студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Марія Вощана з дослідженням «Чат-боти як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм» 02 квітня 2019

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність». У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції 28 березня 2019