Н У Х Т

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів

20 лютого 2024

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів

Асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар провела профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Гайсинського медичного фахового коледжу та Першого Київського фахового медичного коледжу. На підтримку викладачки до зустрічей долучалась здобувачка другого курсу, голова профорієнтаційного сектору студради факультету біотехнології та екологічного контроля Вікторія Кавун.

Оскільки здобувачі цих коледжів мають дотичні до біотехнології напрямки, Ірина Ковшар розпочинала свою доповідь з пояснення, що таке біотехнології і для чого вони потрібні. Асистентка розповідала про широкі можливості самореалізації в спеціальності, зазначила про підтримку наших студентів під час навчання, широкі можливості для них, співпрацю університету з провідними підприємствами та отримання якісної освіти саме в нашому університеті. Здобувачі коледжів дізнались про те, що після складання НМТ вони можуть вступати одразу на другий курс бакалаврату, а також про те, що для вступу у цьому році можна використати і результати ЗНО 2021 року та НМТ 2022 і 2023 років.

Наприкінці зустрічей, здобувачі коледжів могли отримати відповіді на будь-які запитання. Зокрема їх цікавили забезпечення гуртожитком, а також вартість контрактної форми навчання. Також, уточнювали про можливість вступу одразу на другий курс навчання.

Учасники зустрічей отримали QR-код на чат вступника, де можна поспілкуватися не лише з адміністрацією факультету та викладачами випускових кафедр, а також із студентами та дізнатися відповіді не лише про організацію навчального процесу, а й про студентське життя.

Профорієнтаційна команда кафедри щиро вдячна адміністраціям Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Гайсинського медичного фахового коледжу та Першого Київського фахового медичного коледжу, які допомогли організувати відеоконференції для своїх здобувачів освіти!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року

Американська National Restaurant Association представила футуристичне дослідження майбутніх тенденцій «Ресторанна індустрія 2030: практична інформація для майбутнього». У звіті досліджуються ключові показники, які формують майбутнє галузі, що визначає найбільш і найменш вірогідні події протягом наступних років. Висновки ґрунтуються на даних багатьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року 01 грудня 2023

Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи

З 7 травня розпочався і триває основний період реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ для вступу до магістратури. Кафедра готельно-ресторанної справи забезпечує постійну консультаційну підтримку своїх здобувачів 4 курсу бакалаврського рівня вищої освіти, які бажають взяти участь у вступних випробуваннях до магістратури. Чергова профорієнтаційна онлайн-зустріч бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультаційна підтримка майбутніх вступників до магістратури кафедрою готельно-ресторанної справи 14 травня 2024

Технологічні студії для школярів 2.0 done!

Навчально-науковий інститут харчових технологій вдруге запропонував майбутнім вступникам відчути себе студентом на два дні. Під керівництвом директорки інституту, професорки Оксани Кочубей-Литвиненко 27-28 жовтня 2025 року відбулася міні освітня програма «Харчові технології: технологічні студії для школярів 2.0». Її учасниками стали учні школи І-ІІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні студії для школярів 2.0 done! 29 жовтня 2025

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує активно залучати зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти. 4 березня 2024 р. за ініціативи гарантки бакалаврської освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», доцентки кафедри і лекторки навчальної дисципліни Світлани Усатюк ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії 04 березня 2024