Н У Х Т

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів

20 лютого 2024

Біотехнологічний марафон: профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками коледжів

Асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар провела профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Гайсинського медичного фахового коледжу та Першого Київського фахового медичного коледжу. На підтримку викладачки до зустрічей долучалась здобувачка другого курсу, голова профорієнтаційного сектору студради факультету біотехнології та екологічного контроля Вікторія Кавун.

Оскільки здобувачі цих коледжів мають дотичні до біотехнології напрямки, Ірина Ковшар розпочинала свою доповідь з пояснення, що таке біотехнології і для чого вони потрібні. Асистентка розповідала про широкі можливості самореалізації в спеціальності, зазначила про підтримку наших студентів під час навчання, широкі можливості для них, співпрацю університету з провідними підприємствами та отримання якісної освіти саме в нашому університеті. Здобувачі коледжів дізнались про те, що після складання НМТ вони можуть вступати одразу на другий курс бакалаврату, а також про те, що для вступу у цьому році можна використати і результати ЗНО 2021 року та НМТ 2022 і 2023 років.

Наприкінці зустрічей, здобувачі коледжів могли отримати відповіді на будь-які запитання. Зокрема їх цікавили забезпечення гуртожитком, а також вартість контрактної форми навчання. Також, уточнювали про можливість вступу одразу на другий курс навчання.

Учасники зустрічей отримали QR-код на чат вступника, де можна поспілкуватися не лише з адміністрацією факультету та викладачами випускових кафедр, а також із студентами та дізнатися відповіді не лише про організацію навчального процесу, а й про студентське життя.

Профорієнтаційна команда кафедри щиро вдячна адміністраціям Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ, Гайсинського медичного фахового коледжу та Першого Київського фахового медичного коледжу, які допомогли організувати відеоконференції для своїх здобувачів освіти!

Опублікований: 20-02-2024
Читайте також:
Звітно-виборча конференція профспілкового бюро відбулася на факультеті автоматизації і комп'ютерних систем

Триває підготовка до звітно-виборчої конференції профкому співробітників університету. Наразі звітно-виборча конференція профспілкового бюро відбулася на факультеті автоматизації і комп'ютерних систем. На конференції була присутня представниця профкому Лариса Карташова. Під час конференції було заслухано та затверджено звіт про роботу профбюро фак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітно-виборча конференція профспілкового бюро відбулася на факультеті автоматизації і комп'ютерних систем 22 жовтня 2024

Про Гідність, Незалежність і наших Героїв на заході доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела захід зі своїми підопічними – групою ХТ-І-11, присвячений Дню Гідності. З нагоди річниці небайдужа студентка з попередньої кураторської групи ХТ-IV-13 Анастасія Савка підготувала доповідь, в якій зупинилась на головних подіях нашо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про Гідність, Незалежність і наших Героїв на заході доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 09 грудня 2022

Досвід молодих викладачів

7 жовтня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися відкриті заняття доцента Ольги Пушки і асистента Світлани Ковальчук. Лекцію «Предмет дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства. Характеристика технологічних процесів виробництва кулінарної продукції» з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід молодих викладачів 13 жовтня 2020

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 травня 2019