Н У Х Т

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів

05 травня 2025

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів

За сприяння ректора, професора Олександра Шевченка у межах договору про співпрацю між нашим університетом і Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся майстер-клас з приготування веганських спрінг-ролів.

Захід проводився волонтерами міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai (SMCHIA) – шеф-кухарем Мін Венметом (США) та Зеною Анні Макнил (Великобританія) за підтримки співзасновників Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) Хуо Чжу та Ірини Балицької.

Веган кафе «Loving Hut» у м. Києві є частиною всесвітньої мережі ресторанів, організованих під егідою міжнародної асоціації веганів Supreme Master Ching Hai. Цей заклад пропонує різноманітне меню виключно веганських страв як азійської, так і української кухні. Фахівці кафе докладають багато зусиль для популяризації веганства в Україні, доводячи, що веганське харчування – смачне, корисне, повноцінне та відповідає принципам здорового харчування.

Майстер-клас проводився англійською мовою з професійним перекладом професорки кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталії Науменко.

Модерували захід завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч і доцентка Наталія Ющенко. У організації та проведенні майстер-класу допомагали доцентки Ірина Силка, Людмила Мамченко, Ірина Корецька, Аліна Наконечна та старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко.

Гостями майстер-класу стали здобувачі освіти та викладачі Київського професійного коледжу сфери послуг, а також у режимі Zoom-конференції до заходу приєдналися студенти факультету технології та дизайну Українського державного університету імені Михайла Драгоманова та КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей».

Звичайно ж, такий воркшоп не оминули увагою і наші здобувачі освіти. До заходу приєднались магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та бакалаври освітньої програми «Технології харчування».

Під час творчої зустрічі зацікавлені здобувачі освіти ставили запитання та отримали задоволення від самостійного приготування ролів.

Наприкінці заходу деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені професора В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова презентувала гостям інформацію про наш університет і факультет, розповіла про освітні програми, за якими здійснюється підготовка, та умови вступу й подякувала адміністраціям навчальних закладів за плідну співпрацю.

Усі учасники цього заходу щиро вдячні фахівцям міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai, особисто шеф-кухарю Мін Венмету та Зені Анні Макнил, Хуо Чжу та Ірині Балицькій за цікавий і пізнавальний майстер-клас, за їхню велику працю з пропагування веганства, формування шанобливого ставлення до тваринного світу та один до одного, що безперечно сприятиме гуманізації суспільства.

Опублікований: 05-05-2025
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч у Чернігівській області

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга разом із професором кафедри харчової хімії Сергієм Шульгою завітали до Кобижчанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області. Цей навчальний заклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Чернігівській області 09 квітня 2024

Популяризуємо Добру їжу

Студенти спеціальності 181 «Харчові технології» та викладачі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ взяли участь у трьох локаціях фестивалю «Доброї їжі»: у Книзі Рекордів України; у популяризації рослинної їжі, яка ґрунтується на гармонії з природою та у дискусії круглого столу «Освіта і наука – Бізнес – Держава – Єдина Пл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популяризуємо Добру їжу 17 серпня 2023

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи продовжує стажування у Токійському університеті

19 лютого в Токійському університеті відбувся спеціальний семінар «Babyn Yarin Ukraine's Collective Memory (Бабин Яр у колективній пам'яті України)». Спікерками виступили професорки Амелія Гласер (Каліфорнійський університет) та Юлія Ільчук (Стенфордський університет), які досліджують українську культуру, літературу, історичні події, проблематику с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи продовжує стажування у Токійському університеті 20 лютого 2023

Солісти Народної студії естрадного співу нашого університету – переможці огляду-конкурсу Голосіївського району

У Голосіївському районі м. Києва відбувся районний тур Міського огляду-конкурсу народної творчості у сценічних жанрах: музичне, вокально-хорове, хореографічне, естрадно-циркове мистецтво. У конкурсі-огляді взяли участь близько 300 конкурсантів і серед них солісти Народної студії естрадного співу нашого університету під керівництвом Андрія Бута. У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солісти Народної студії естрадного співу нашого університету – переможці огляду-конкурсу Голосіївського району 22 листопада 2021