Н У Х Т

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів

05 may 2025

В університеті відбувся майстер-клас по приготуванню веганських спрінг-ролів

За сприяння ректора, професора Олександра Шевченка у межах договору про співпрацю між нашим університетом і Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся майстер-клас з приготування веганських спрінг-ролів.

Захід проводився волонтерами міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai (SMCHIA) – шеф-кухарем Мін Венметом (США) та Зеною Анні Макнил (Великобританія) за підтримки співзасновників Веган кафе «Loving Hut» (м. Київ) Хуо Чжу та Ірини Балицької.

Веган кафе «Loving Hut» у м. Києві є частиною всесвітньої мережі ресторанів, організованих під егідою міжнародної асоціації веганів Supreme Master Ching Hai. Цей заклад пропонує різноманітне меню виключно веганських страв як азійської, так і української кухні. Фахівці кафе докладають багато зусиль для популяризації веганства в Україні, доводячи, що веганське харчування – смачне, корисне, повноцінне та відповідає принципам здорового харчування.

Майстер-клас проводився англійською мовою з професійним перекладом професорки кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталії Науменко.

Модерували захід завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч і доцентка Наталія Ющенко. У організації та проведенні майстер-класу допомагали доцентки Ірина Силка, Людмила Мамченко, Ірина Корецька, Аліна Наконечна та старші викладачі Володимир Польовик і Раїса Матюшенко.

Гостями майстер-класу стали здобувачі освіти та викладачі Київського професійного коледжу сфери послуг, а також у режимі Zoom-конференції до заходу приєдналися студенти факультету технології та дизайну Українського державного університету імені Михайла Драгоманова та КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей».

Звичайно ж, такий воркшоп не оминули увагою і наші здобувачі освіти. До заходу приєднались магістранти освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та бакалаври освітньої програми «Технології харчування».

Під час творчої зустрічі зацікавлені здобувачі освіти ставили запитання та отримали задоволення від самостійного приготування ролів.

Наприкінці заходу деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені професора В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова презентувала гостям інформацію про наш університет і факультет, розповіла про освітні програми, за якими здійснюється підготовка, та умови вступу й подякувала адміністраціям навчальних закладів за плідну співпрацю.

Усі учасники цього заходу щиро вдячні фахівцям міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai, особисто шеф-кухарю Мін Венмету та Зені Анні Макнил, Хуо Чжу та Ірині Балицькій за цікавий і пізнавальний майстер-клас, за їхню велику працю з пропагування веганства, формування шанобливого ставлення до тваринного світу та один до одного, що безперечно сприятиме гуманізації суспільства.

Published on: 05-05-2025
Read also:
Пліч о пліч до світлого майбутнього

30 квітня 2025 року за ініціативи завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, доцента Ярослава Смітюха в рамках розвитку співпраці нашого університету та Центрів життєстійкості Торецької громади до університету завітали в.о начальника Управління освіти Ольга Гарюк і директорка Центру сімейн...

READ YOURSELF

Пліч о пліч до світлого майбутнього 30 april 2025

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі

24 вересня відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організована колективом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Модератор наукового заходу, завідувач кафедри технології хлібопек...

READ YOURSELF

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі 25 september 2025

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

19-22 березня 2019 року у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія» 2018/2019 навчального року. Для участі в ньому надійшли 115 робіт, із яких для участі у ІІ турі були відібран...

READ YOURSELF

Магістрант-біотехнолог представила НУХТ у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія» 27 march 2019

Вдячні за допомогу!

Шановні випускники, студенти, співробітники та роботодавці! Адміністрація Національного університету харчових технологій висловлює вам вдячність за ваші людські якості: добросердечність, чуйність, людяність та активну громадську позицію. Щиро дякуємо вам за благодійну допомогу у відновлені будівель студентського кампусу, пошкоджених під час обстр...

READ YOURSELF

Вдячні за допомогу! 19 september 2023