Н У Х Т

Магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтверджують високий рівень своєї підготовки

22 лютого 2018

Магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтверджують високий рівень своєї підготовки

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства продовжуються захисти кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства». Майбутні фахівці на високому  рівні представляють результати своїх досліджень і розробок.

Усі доповідачі чітко і лаконічно презентували результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання.

За результатами захисту магістерських робіт у перший день всі студенти отримали оцінку «відмінно», у другий день – з однією «добре».

Серед кращих були відзначені роботи Германа Марущака (присвячена удосконаленню технології зброджування сусла з цукрового буряка і продуктів переробленн цукрового виробництва, керівник – доцент Анатолій Куц); Юлії Юрченко (щодо удосконалення технології  культивування дріжджів для зброджування сусла високої концентрації з цукровмісної сировини, керівник – доцент  Тетяна Мудрак; Аліни Ковч (дослідження різних рас дріжджів для зброджування пивного сусла, керівник – доцент Борис Хіврич) та Влада Прядка (присвячена дослідженню і розробленню нового асортименту крафтового пива з нетрадиційної сировини, керівник – доцент Зоряна Романова).

За результатами наукової роботи більшості магістрантів були опубліковані статті у фахових виданнях, матеріали конференцій, розроблена нормативна документація та отримані патенти України.

Загалом рівень підготовки та захисту дипломних проектів можна оцінити як дуже високий, що відзначив голова ДЕК – начальник  відділу Інституту  продовольчих ресурсів  НААНУ,  д.т.н. Сергій Олійничук.

Цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт випускників ще раз підтвердили – магістри кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства достойно представлятимуть наш університет  на підприємствах харчової галузі в різних куточках України та за її межами.

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються!

19 квітня на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Біотехнологія XXI століття», присвячена 185-річчю з дня народження Дмитра Менделєєва. Традиційно кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ охоче та із зацікавленням д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються! 23 квітня 2019

Фахівці Національної академії педагогічних наук України засвідчують високий рівень викладачів НУХТ

У Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти Національної академії педагогічних наук України відбулося вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації співробітникам нашого університету – доцентам кафедри економіки праці та менеджменту Ользі Кириченко і Олені Чигринець, старшому викладачу кафедри економіки і права Олександру Тимченку, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Національної академії педагогічних наук України засвідчують високий рівень викладачів НУХТ 19 грудня 2018

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки

Кафедра міжнародної економіки 15 жовтня провела двадцяте, ювілейне засідання круглого столу «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти». Засідання відбулося у онлайн-форматі. Відкрила захід голова оргкомітету, завідувачка кафедри, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич. Свою участь у онлайн-засіданні підтвердили понад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки 16 жовтня 2020

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі

У Могильовському державному університеті (Бєларусь) відбулася ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Техніка і технологія харчових виробництв». Цього року конференція відбулась дистанційно у секціях: «Технологія харчових виробництв», «Технологія хлібопродуктів і кондитерських виробів», «Технологія продукції громадського харчування і м'ясопр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – учасники міжнародної науково-технічної конференції у Бєларусі 19 травня 2020