Н У Х Т

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

23 лютого 2018

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

Студентка-біотехнолог Вікторія Погоріла закріплювала набуті в університеті знання під час практики на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм». Цей завод входить до складу сільськогосподарської компанії «AlfaSmartAgro». Підприємство займається виробництвом мікродобрив і засобів захисту рослин, використовуючи сучасні технології й найкраще європейське, індійське та китайське устаткування.

Виробництво мікродобрив і засобів захисту рослин складається з трьох основних ділянок: цеха водних розчинів (виробництво гербіцидів, десикантів та мікродобрив), цеха ЗЗР у формі концентратів суспензій (4 виробничі лінії, призначені для окремого виробництва 4 типів продуктів - фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та протруйників), виробництва ЗЗР у формі концентратів емульсій.

Завод відкрився в 2016 році, і є надсучасним – багато операцій на виробництві автоматизовані, що значно полегшує роботу системи. Людина потрібна тільки для того, щоб контролювати електрообладнання та процес фасування продуктів. Також на заводі для контролю якості готової продукції є хімічна та агрономічна лабораторії.

Технології виробництва повністю адаптовані встановленого на підприємстві обладнання. Тут широко застосовуються енергозберігаючі технології. Теплом, яке виділяє технологічне обладнання, в холодну пору року обігріваються приміщення.

Промислова каналізація на заводі відсутня, оскільки жодних стоків у процесі виробництва не утворюється. Всі залишки виробництва транспортуються для утилізації на ліцензовані державою підприємства.

Багатофункціональне обладнання від кращих світових виробників і сучасні способи очищення повітря зводять до мінімуму можливі викиди в атмосферу.

Виробничі потужності заводу на сьогодні становлять близько 12 тисяч тон продукції на рік. До запуску виробництва в Україні продукти вироблялися на заводах в Китаї.

Наша практиканта запевняє, що даний завод є мрією будь-якого випускника-біотехнолога й висловлює щиру вдячність фахівцю підприємства Ірині Чудо за теплий прийом та за те, що познайомила з усіма тонкощами виробництва на заводі.

Опублікований: 23-02-2018
Читайте також:
Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Інклюзивність і безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі – викладачі й здобувачі освіти дізнаються деталі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітніх програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві» взяли участь у онлайн-зустрічі «Інклюзивність та безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі». Організатори зустрічі – директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інклюзивність і безбар'єрність в ресторанно-готельному бізнесі – викладачі й здобувачі освіти дізнаються деталі 13 листопада 2023

Нове поповнення фахівців з технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології органічних харчових продуктів». Роботу екзаменаційної комісії очолив виконавчий директор «Федерації органічного руху в Україні» Андрій Коняшин. Під час захисту здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців з технологій органічних харчових продуктів 28 лютого 2024

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у конференції «ОРГАНІЧНИЙ ДЕНЬ В УКРАЇНІ», яка відбулася 23 вересня у змішаному форматі. Захід організований Міністерством аграрної політики та продовольства України та громадською спілкою «Органічна ініціатива» у партнерстві з ЛМГО «Екотерра», Інформаційним центром «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Органічного дня в Україні долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 вересня 2024