Н У Х Т

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

23 лютого 2018

До пулу унікальних баз практик студентів кафедри біотехнології і мікробіології додалася ще одна

Студентка-біотехнолог Вікторія Погоріла закріплювала набуті в університеті знання під час практики на ТОВ «Білоцерківський завод препаративних форм». Цей завод входить до складу сільськогосподарської компанії «AlfaSmartAgro». Підприємство займається виробництвом мікродобрив і засобів захисту рослин, використовуючи сучасні технології й найкраще європейське, індійське та китайське устаткування.

Виробництво мікродобрив і засобів захисту рослин складається з трьох основних ділянок: цеха водних розчинів (виробництво гербіцидів, десикантів та мікродобрив), цеха ЗЗР у формі концентратів суспензій (4 виробничі лінії, призначені для окремого виробництва 4 типів продуктів - фунгіцидів, інсектицидів, гербіцидів та протруйників), виробництва ЗЗР у формі концентратів емульсій.

Завод відкрився в 2016 році, і є надсучасним – багато операцій на виробництві автоматизовані, що значно полегшує роботу системи. Людина потрібна тільки для того, щоб контролювати електрообладнання та процес фасування продуктів. Також на заводі для контролю якості готової продукції є хімічна та агрономічна лабораторії.

Технології виробництва повністю адаптовані встановленого на підприємстві обладнання. Тут широко застосовуються енергозберігаючі технології. Теплом, яке виділяє технологічне обладнання, в холодну пору року обігріваються приміщення.

Промислова каналізація на заводі відсутня, оскільки жодних стоків у процесі виробництва не утворюється. Всі залишки виробництва транспортуються для утилізації на ліцензовані державою підприємства.

Багатофункціональне обладнання від кращих світових виробників і сучасні способи очищення повітря зводять до мінімуму можливі викиди в атмосферу.

Виробничі потужності заводу на сьогодні становлять близько 12 тисяч тон продукції на рік. До запуску виробництва в Україні продукти вироблялися на заводах в Китаї.

Наша практиканта запевняє, що даний завод є мрією будь-якого випускника-біотехнолога й висловлює щиру вдячність фахівцю підприємства Ірині Чудо за теплий прийом та за те, що познайомила з усіма тонкощами виробництва на заводі.

Опублікований: 23-02-2018
Читайте також:
Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології завжди панує творча наукова атмосфера. Тут студенти-магістранти не «пролежують боки» увесь семестр й не хапаються за дипломний проект в останні дні, а вже з вересня починають плідну працю. Й починають, як водиться, з того, що обирають майбутню тему свого магістерського диплому. Але, магістранти зізнаються, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші впевнені кроки до захисту диплому магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 22 січня 2019

Бізнес-гра у позанавчальний час

Здобувачі четвертого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» розвивають свої професійні навички разом із доценткою Ольгою Ткаченко через гру CashFlow. Бізнес-гра вчить фінансової грамотності, вона націлена на розвиток підприємницького мислення, концентрації і витримки. Гра триває 5-6 годин, і кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бізнес-гра у позанавчальний час 23 листопада 2023

150-річчя з дня народження Василя Стефаника відзначила кафедра гуманітарних дисциплін

14 травня 2021 р. виповнюється 150 років від дня народження Василя Стефаника – українського прозаїка, поета, громадського діяча та політика, майстра психологічної новели, одного з представників українського радикального руху на Галичині. Кафедра гуманітарних дисциплін ушанувала цю славетну дату. Протягом тижня зі здобувачами різних факультетів та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

150-річчя з дня народження Василя Стефаника відзначила кафедра гуманітарних дисциплін 14 травня 2021

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року

Американська National Restaurant Association представила футуристичне дослідження майбутніх тенденцій «Ресторанна індустрія 2030: практична інформація для майбутнього». У звіті досліджуються ключові показники, які формують майбутнє галузі, що визначає найбільш і найменш вірогідні події протягом наступних років. Висновки ґрунтуються на даних багатьо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ОП «Технології харчування» ознайомилися з ресторанною індустрією 2030 року 01 грудня 2023