Н У Х Т

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили…

24 березня 2025

Як експерти-другокурсники на броварню «BeerMaster Brevery» ходили…

У межах вивчення дисципліни «Безпека харчової продукції» (лекторка – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна) здобувачі групи ХЕ-2-7 разом із асистенткою Анною Логіновою та доценткою Оксаною Вашекою побували на виїзному лабораторному занятті-екскурсії на броварні «BeerMaster Brevery».

Заняття проводив випускник нашого університету, а нині головний технолог «BeerMaster Brevery» Олександр Руденко. Здобувачі дізналися про всі етапи процесу виробництва пива – від вибору сировини та затирання солоду до бродіння і розливу готового продукту. Особливу увагу приділили контролю якості та впливу різних технологічних параметрів на смак і аромат напою.

Одним із найприємнішим моментів заняття стало проведення органолептичного оцінювання пива, під час якого здобувачі освіти і викладачі оцінили смаки його різних видів. Також під час дегустації експерти-другокурсники ставили запитання, які стосуються особливостей технології того чи іншого досліджуваного продукту. Відповіді головного технолога були змістовні, цікаві та з легким гумором, що закарбується у пам’яті здобувачів надовго.

Такий практичний досвід дозволяє майбутнім фахівцям глибше зрозуміти процеси виробництва та надихнутися для власних проєктів у харчовій промисловості.

Кафедра експертизи харчових продуктів вдячна головному пивовару Олександру Руденку за приділений час і такий гостинний прийом й бажає колективу броварні творчого натхнення!

Опублікований: 24-03-2025
Читайте також:
Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+

В університеті підвели підсумки конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+  (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р. Цього року мобільність надав партнер НУХТ – Жешувський Університет (м. Жешув, Польща). Програма передбачена для професорсько-викладацького складу Навчально-наукового інституту харчових технологій (напрям «Харчові технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+ 18 грудня 2020

Оподаткування завжди у центрі уваги здобувачів-фінансистів….

Весна 2023 року для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко проходить під егідою публічних фінансів. Спочатку вони доєдналися до онлайн-марафону «Українські біженці в ЄС – оподаткування та декларування» (на прикладі Німеччини, Великобританії, Польщі та України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оподаткування завжди у центрі уваги здобувачів-фінансистів…. 08 травня 2023

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Свою лепту в подолання глобальної проблеми вносить ще один студент кафедри біотехнології і мікробіології

4-5 лютого в Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького за підтримки благодійного фонду «Єдність проти раку» відбулася Науково-практична конференція молодих вчених «Фундаментальна медицина: інтегральні підходи до терапії хворих з онкопатологією», присвячена Всесвітньому дню боротьби проти раку. У конференц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою лепту в подолання глобальної проблеми вносить ще один студент кафедри біотехнології і мікробіології 08 лютого 2019