Н У Х Т

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти

13 березня 2023

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко доєдналися до заходу від Світового Банку та Київської Школи Економіки «Світовий банк в Україні: створення професійного опитування» (The World Bankin Ukraine: creating a professionalsurvey).

У рамках заходу відбулася публічна лекція фахівчинь Світового Банку Суніти Варади та Олександри Авдеенко. Спікерки розповіли, яким чином організована робота у їх команді та які методи вони використовують для досягнення якісних результатів. Слухачі дізналися з перших вуст про секрети аналітичного процесу Світового Банку, зокрема, як створити опитування на професійному рівні та як правильно використовувати результати спостережень у своїх проєктах. Крім того, здобувачі освіти мали змогу почути останні новини про Світовий Банк та його діяльність із розвитку в Україні.

Опублікований: 13-03-2023
Читайте також:
Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока

Перший місяць навчального року в нашому університеті традиційно насичений науковими конференціями за галузевими спеціалізаціями харчових виробництв. 23 вересня 2025 року, вже вшосте, відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока». Співорганізаторами заходу виступили Інституту про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука й бізнес об’єдналися у визначенні сучасних трендів і перспектив у галузі перероблення м’яса і молока 26 вересня 2025

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

14-15 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів проводить 6-ту Міжнародну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Учасники конференції працювали під гаслом «Її величність – технологія оздоровчих продуктів», оскільки всі вони причетні до розроблення, конструювання та способів отримання оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – технологія оздоровчих продуктів: відбулася Міжнародна конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 15 листопада 2019

Нестандартні й цікаві заняття на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка студентів на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється на основі сучасного розвитку науки і виробництва. Для підготовки якісних фахівців за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» у студентів повинні бути міцні фундаментальні знання. Таку підготовку можна забезпечити тільки кваліфікованим кадровим скла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні й цікаві заняття на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки 18 жовтня 2019

Крок до збереження озонового шару: унікальний проєкт випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Випускники освітньо-професійних програм «Холодильні техніка та технології» і «Теплоенергетика та енергоефективні технології» кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а нині – фахівці компанії BMSERVICE Олександр Давиденко, Дмитро Дадаков, Руслан Кузьменко, Олег Приступа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до збереження озонового шару: унікальний проєкт випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 19 травня 2023