Н У Х Т

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти

13 березня 2023

Секрети аналітичного процесу Світового Банку дізнавалися здобувачі-фінансисти

Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко доєдналися до заходу від Світового Банку та Київської Школи Економіки «Світовий банк в Україні: створення професійного опитування» (The World Bankin Ukraine: creating a professionalsurvey).

У рамках заходу відбулася публічна лекція фахівчинь Світового Банку Суніти Варади та Олександри Авдеенко. Спікерки розповіли, яким чином організована робота у їх команді та які методи вони використовують для досягнення якісних результатів. Слухачі дізналися з перших вуст про секрети аналітичного процесу Світового Банку, зокрема, як створити опитування на професійному рівні та як правильно використовувати результати спостережень у своїх проєктах. Крім того, здобувачі освіти мали змогу почути останні новини про Світовий Банк та його діяльність із розвитку в Україні.

Опублікований: 13-03-2023
Читайте також:
Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

6-7 березня 2018 року відбулася четверта всесвітня Twitter-конференція «RSC Twitter Poster Conference 2018», організована за сприяння Британського Королівського хімічного товариства (Royal Society of Chemistry - RSC). Захід демонструє все більшу прихильність фахівців до нового формату оприлюднення наукових результатів, і набув великої популярності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок у міжнародний хімічний науковий простір зробили вчені кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 12 березня 2018

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури

1 серпня 2022 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра. Можливість подання заяв на бюджет і контракт буде відкрита з 16 серпня до: - 23 серпня – для вступу за результатами індивідуальної усної співбесіди;- 15 вересня – для вступу за результатами МТНК/МКТ а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до магістратури 02 серпня 2022

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13-14 вересня відбулося святкування з нагоди відзначення 603-ї річниці міста Чуднів (Житомирська обл.). В урочистих заходах та концертній програмі взяв участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету Юрій Булій. Наш викладач звернувся з промовою до організаторів свята, жителів міста та його гостей, привітав із дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандарті підходи до популяризації НУХТ застосовують викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 19 вересня 2019

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ

У Києві вже вшістнадцяте відбулася щорічна церемонія нагородження переможців рейтингу народних вподобань «Фаворит Успіху». Переможці рейтингу визначаються за підсумками національного дослідження громадських переваг і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Рейтинги гравців ринку складаються просто і пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладачі вітчизняних рейтингів не обходяться без експертної думки фахівців НУХТ 29 липня 2019