Н У Х Т

Нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування

01 грудня 2023

Нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney на черговому movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Малефісента» – це нерозказана історія найвідомішої лиходійки Disney з класичної анімації «Спляча красуня» 1959 року. Саме таку фантастичну історію в казкову київську погоду, було обрано для перегляду студентами групи ГС-2-9 ск та викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук.

Малефісента, юна та щира чарівниця з неймовірними чорними крилами, живе у мирному лісовому королівстві. Але одного дня загарбницька навала армії людей загрожує гармонії цієї землі. Малефісента безстрашно стає на захист королівства. Та після жорстокої зради її серце починає перетворюватися на камінь.

Після перегляду студенти виконали граматичні та лексичні завдання за тематикою фільму. У процесі обговорення історії, висловлювалися думки про те, що час лікує, що з часом почуття можуть змінюватися і ніколи не треба втрачати віру в щасливе кохання. Говорили по те, що люди бояться того, що не розуміють і що варто пересилювати себе, йти в свій страх, бо тільки так ви зможете змінити свою думку з приводу чогось, а інколи навіть змінити  життя на краще. Окрім того, звучали ідеї про те, що любов може бути різною, що не кожна людина є такою, як ми її бачимо і думаємо про неї.

Відзначили студенти й те, що не треба бути злопам’ятним і жадати помсти. І як підсумок – думка про те, що всім нам інколи щастить, інколи не щастить і що треба продовжувати жити далі, не зважаючи ні на що!

Викладачка дякує здобувачам за ініціативу, активну роботу та зацікавленість!

Опублікований: 01-12-2023
Читайте також:
Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab» 25 лютого 2020

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора

11 листопада 2020 року у навчально-науковому комплексі нашого університету відбулися вибори ректора. З 9-ї ранку викладачі, співробітники та здобувачі освіти університету і 13 відокремлених структурних підрозділів – 11 фахових коледжів і 2 інститутів післядипломної освіти могли зробити свій вибір між чотирма кандидатами, що виявили бажання взяти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора 11 листопада 2020

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. 10 квітня 2023

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022