Н У Х Т

Свято випуску – незабутній день, що залишиться в серці назавжди!

03 липня 2025

Свято випуску – незабутній день, що залишиться в серці назавжди!

У фахових коледжах НУХТ відбулася надзвичайно важлива й зворушлива подія — вручення дипломів фахового молодшого бакалавра та кваліфікованого робітника випускникам 2025 року. У професійне життя провели молодих фахівців з харчових технологій, маркетингу, комп’ютерних наук, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудування, ресторанного і готельного обслуговування.

Урочистості розпочиналися з виконання Державного Гімну України, згадки про тих, хто колись навчався у закладах, але замість спокійного життя обрав шлях боротьби за волю – випускників-захисників, та вшанування пам’яті полеглих Героїв хвилиною мовчання.

Зі щирими привітаннями до випускників звернулися директори коледжів, голови державних екзаменаційних комісій, куратори, класні керівники, викладачі, майстри виробничого навчання. У їхніх словах звучали гордість, тепло й щирість. Усі вони побажали кожному з випускників знайти себе в професії, реалізувати свій потенціал і не втратити віру в мрію.

Кульмінацією урочистостей стало вручення дипломів. Одна за одною виходили групи. У кожної – своя історія, свої труднощі й перемоги. У поглядах – упевненість і бажання йти вперед.

Випуск 2025 року – талановиті, працьовиті, енергійні молоді люди, які вже сьогодні готові стати частиною професійної спільноти. Нехай це свято залишиться у пам’яті як світла мить гордості, досягнення та надії.

Дорогі випускники! Сердечно вітаємо вас із завершенням важливого етапу в житті. Ви пройшли непростий шлях – із викликами, навчанням, самовдосконаленням. Ви отримали дипломи, але разом із ними – і новий старт. Щиро віримо в кожного з вас і чекаємо в університеті для продовження навчання на освітньому ступені «Бакалавр»!

Опублікований: 03-07-2025
Читайте також:
88-ма – працює!

Триває робота 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Основні дискусії та обговорення здобутків творчої молоді відбуваються онлайн на постерних секціях, посилання на які можна знайти на сайті Конференції. Запрошуємо долучатися до дискусії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

88-ма – працює! 10 травня 2022

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води Ярослав Баращовець і Наталія Чернова відвідали подію в рамках українсько-німецького конгресу, що була присвячення темі «Рішення для підвищення ефективності водного господарства України». На заході обговорювали актуальну ситуацію в галузі водного господарства України та визначали можливі шляхи ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рішення для підвищення ефективності водного господарства України в рамках українсько-німецького конгресу шукали наші викладачі 29 листопада 2018