Н У Х Т

Свято випуску – незабутній день, що залишиться в серці назавжди!

03 липня 2025

Свято випуску – незабутній день, що залишиться в серці назавжди!

У фахових коледжах НУХТ відбулася надзвичайно важлива й зворушлива подія — вручення дипломів фахового молодшого бакалавра та кваліфікованого робітника випускникам 2025 року. У професійне життя провели молодих фахівців з харчових технологій, маркетингу, комп’ютерних наук, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудування, ресторанного і готельного обслуговування.

Урочистості розпочиналися з виконання Державного Гімну України, згадки про тих, хто колись навчався у закладах, але замість спокійного життя обрав шлях боротьби за волю – випускників-захисників, та вшанування пам’яті полеглих Героїв хвилиною мовчання.

Зі щирими привітаннями до випускників звернулися директори коледжів, голови державних екзаменаційних комісій, куратори, класні керівники, викладачі, майстри виробничого навчання. У їхніх словах звучали гордість, тепло й щирість. Усі вони побажали кожному з випускників знайти себе в професії, реалізувати свій потенціал і не втратити віру в мрію.

Кульмінацією урочистостей стало вручення дипломів. Одна за одною виходили групи. У кожної – своя історія, свої труднощі й перемоги. У поглядах – упевненість і бажання йти вперед.

Випуск 2025 року – талановиті, працьовиті, енергійні молоді люди, які вже сьогодні готові стати частиною професійної спільноти. Нехай це свято залишиться у пам’яті як світла мить гордості, досягнення та надії.

Дорогі випускники! Сердечно вітаємо вас із завершенням важливого етапу в житті. Ви пройшли непростий шлях – із викликами, навчанням, самовдосконаленням. Ви отримали дипломи, але разом із ними – і новий старт. Щиро віримо в кожного з вас і чекаємо в університеті для продовження навчання на освітньому ступені «Бакалавр»!

Опублікований: 03-07-2025
Читайте також:
Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету в рамках декади харчових технологій відбулося свято вареника. Участь у заході брали групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру, змагалися у швидкості ліплення вареників. Вони показали не лише свої кулінарні здібності, а й продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Артистизм й істинно народні таланти на Святі вареника 31 жовтня 2019

Підприємці та рекламісти відвідали Міжнародний промисловий форум-2019

Студенти кафедри маркетингу, що навчаються на освітніх програмах «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Реклама та зв’язки з громадськістю» разом із доцентом Вікторією Стеценко відвідали XVIII Міжнародний промисловий форум-2019. У програмі форуму були: конференція, майстер-клас, семінар і велика виставка. Студенти мали можливість озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємці та рекламісти відвідали Міжнародний промисловий форум-2019 27 листопада 2019

Європейський освітній процес викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування вивчають у Фінляндії

У рамках прийнятої МОН Концепції розвитку англійської мови в університетах, з метою ознайомлення з європейським освітнім процесом у вищій і середній школі та для підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк і Надія Шерстюк на початку цього навчального року розпочали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський освітній процес викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування вивчають у Фінляндії 05 вересня 2019

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати. У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка» 20 квітня 2019