Н У Х Т

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах

19 червня 2020

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах

16 та 18 червня на кафедрі технології цукру і підготовки води успішно пройшли захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів в онлайн-режимі.

Підготовка кваліфікаційних робіт здійснювалася дистанційно, що потребувало особливої відповідальності, як здобувачів, так і викладачів кафедри. Слід відзначити, що всі кваліфікаційні роботи виконані з метою удосконалення технології на реальних підприємствах у галузі виробництва цукру (Новооржицький цукровий завод, Капітанівський цукровий завод), крохмалю та крохмалепродуктів (ПАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат»), виробництва бутильованих вод (ТОВ «Росяна») і напоїв (ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед»).

Теми дипломних робіт здобувачі обрали ще восени, під час проходження практики на цих підприємствах, тому рішення, представлені в кваліфікаційних роботах, були актуалізовані до проблем виробництва.

Сьогодні підприємства цукрової галузі гостро відчувають нестачу кваліфікованих фахівців. Саме тому, вже під час технологічної практики керівництво Новооржицького цукрового заводу запросило наших студентів до співпраці.

У кваліфікаційних роботах, присвячених актуальному питанню забезпечення населення України якісною питною водою, запропоновані до впровадження заходи удосконалення технології водопідготовки у виробництві бутильованих вод зі встановленням сучасного обладнання вітчизняного виробництва, що є економічно доцільним і відповідає пріоритетам розвитку національної економіки.

Екзаменаційна комісія у складі голови, професора Наталії Гусятинської, професорів Леоніда Реви і Валерія Виговського та доцента Світлани Шульги високо оцінила знання здобувачів.

Голова ЕК Наталія Гусятинська привітала випускників із отриманням освітнього ступеню «бакалавр» і запросила до вступу в магістратуру.

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
«Студентська весна» у Смілі

21 квітня  у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулося щорічне свято «Студентська весна» -  звітний концерт юних талантів  - солістів вокальної студії «Шанс». Із великим задоволенням була прийнята присутніми вся концертна програма, сценарій якої був розроблений студентом групи МД15 Владиславом Чирвою, який виконував і авторські пісні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Студентська весна» у Смілі 23 квітня 2018

Насичено й цікаво уже у 87-й раз відбулося традиційне квітневе наукове свято НУХТ

Успішно, корисно, насичено й цікаво відбулося наукове свято – 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Число «87» має не простий сенс! Лише уявіть: захід відбувається в університеті з 1931 року! Упродовж декількох воєнних років Конферен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичено й цікаво уже у 87-й раз відбулося традиційне квітневе наукове свято НУХТ 19 квітня 2021

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації провела завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club традиційно за участю спеціального гостя із Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання було присвячене цікавій темі – «Millionaires». Розпочалося все з презентації, представленої студентом Навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club відбулося традиційно за участю гостя зі США 06 грудня 2019

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення». Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти 06 березня 2023