Н У Х Т

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах

19 червня 2020

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах

16 та 18 червня на кафедрі технології цукру і підготовки води успішно пройшли захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів в онлайн-режимі.

Підготовка кваліфікаційних робіт здійснювалася дистанційно, що потребувало особливої відповідальності, як здобувачів, так і викладачів кафедри. Слід відзначити, що всі кваліфікаційні роботи виконані з метою удосконалення технології на реальних підприємствах у галузі виробництва цукру (Новооржицький цукровий завод, Капітанівський цукровий завод), крохмалю та крохмалепродуктів (ПАТ «Дніпровський крохмалепатоковий комбінат»), виробництва бутильованих вод (ТОВ «Росяна») і напоїв (ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед»).

Теми дипломних робіт здобувачі обрали ще восени, під час проходження практики на цих підприємствах, тому рішення, представлені в кваліфікаційних роботах, були актуалізовані до проблем виробництва.

Сьогодні підприємства цукрової галузі гостро відчувають нестачу кваліфікованих фахівців. Саме тому, вже під час технологічної практики керівництво Новооржицького цукрового заводу запросило наших студентів до співпраці.

У кваліфікаційних роботах, присвячених актуальному питанню забезпечення населення України якісною питною водою, запропоновані до впровадження заходи удосконалення технології водопідготовки у виробництві бутильованих вод зі встановленням сучасного обладнання вітчизняного виробництва, що є економічно доцільним і відповідає пріоритетам розвитку національної економіки.

Екзаменаційна комісія у складі голови, професора Наталії Гусятинської, професорів Леоніда Реви і Валерія Виговського та доцента Світлани Шульги високо оцінила знання здобувачів.

Голова ЕК Наталія Гусятинська привітала випускників із отриманням освітнього ступеню «бакалавр» і запросила до вступу в магістратуру.

Опублікований: 19-06-2020
Читайте також:
Фестиваль пасок у Сумському фаховому коледжі НУХТ

На цикловій комісії харчових технологій Сумського фахового коледжу НУХТ відбувся конкурс професійної майстерності «Фестиваль пасок-2024» серед здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології». Усі учасники виготовили і презентували неймовірно гарні та якісно спечені паски. Тому визначити переможців членам журі, що працювало у складі в.о. д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль пасок у Сумському фаховому коледжі НУХТ 03 травня 2024

Удосконалення педагогічної майстерності викладачами кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

25 березня викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Людмила Шапран взяла участь у роботі науково-методичного семінару для вчителів англійської мови в рамках заходу Oxford Days in Kyiv. Семінар був організований видавництвом Oxford University Press і присвячений темам підготовки до письмової частини ЗНО та мистецтву створен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення педагогічної майстерності викладачами кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 26 березня 2019

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики

Уже традиційно студенти-екологи проходять переддипломну практику на провідних підприємствах харчової промисловості. Для молоді – це завжди довгоочікувана подія, адже, в першу чергу, це захоплива подорож у нове місто, знайомство з виробничими потужностями реального підприємства, новими цікавими людьми-фахівцями своєї справи та можливість на період п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики 15 лютого 2019

Готуємося до Дня відкритих дверей

В університеті продовжується підготовка до Дня відкритих дверей. Сьогодні доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася у форматі відеоконференції з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 11 міста Шостка Сумської області. Майбутні вступники дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємося до Дня відкритих дверей 25 січня 2024