Н У Х Т

Продовжується профорієнтаційний марафон колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

03 лютого 2017

Продовжується профорієнтаційний марафон колективу факультету біотехнології та екологічного контролю

Щороку дружна студентська родина факультету біотехнології та екологічного контролю поповнюється новими талановитими особистостями, чимало серед них і випускників медичних коледжів, які вступають і на скорочену форму навчання (на ІІ-й чи ІІІ-й курс), і на перший курс. У цьому році абітурієнти, озброєні дипломом молодшого спеціаліста, мають чудову нагоду вступити на навчання за скороченим терміном без складання ЗНО. Саме тому фахівці факультету поспішають відвідати навчальні заклади І-ІІ рівня акредитації і повідомити про таку можливість якомога більшому числу майбутніх абітурієнтів.

Днями доцент кафедри біотехнології та мікробіології Світлана Тетеріна відвідала Чорнобильський медичний коледж. Адміністрація закладу: заступник директора з навчальної роботи Тетяна Малюченко та завідувач відділення лікувальної справи Тетяна Яринич посприяли ефективній профорієнтаційній роботі, організували зустрічі із усіма учнями старших курсів і забезпечили аудиторію мультимедійною технікою для демонстрації презентацій та відео.

Уже традиційно наш фахівець розпочала свій виступ із ознайомлення учнів із перспективами одержання вищої біотехнологічної освіти у НУХТ, наголосила на півстолітньому досвіді надання освітніх послуг із вищої інженерної біотехнологічної освіти, продемонструвала рекламний відеофільм, у якому завідувач кафедри Тетяна Пирог озвучила переваги отримання кваліфікації біотехнолога за спеціалізаціями «Промислова біотехнологія», «Фармацевтична біотехнологія» та «Екологічна біотехнологія та біоенергетика». Крім того, переглядаючи відеофрагмент, глядачі мали можливість пересвідчитись у належному матеріальному оснащенні лабораторій кафедри та можливостях реалізувати себе у культурному і спортивному житті факультету. Після закінчення виступу Світлана Тетеріна запросила присутніх відвідати НУХТ, поспілкуватись із викладачами та студентами й роздала рекламно-інформаційні матеріали.

 

Опублікований: 03-02-2017
Читайте також:
Знайомство з НУХТ старшокласників ліцею №53 Шевченківського району

15 квітня наш університет гостинно зустрічав учнів 9-10 класів ліцею №53 Шевченківського району м. Києва, які мали змогу відвідати всі наші структурні підрозділи, поспілкуватися з деканами, директорами та професорсько-викладацьким складом. Спочатку гості познайомилися з Навчально-науковим інститутом харчових технологій, де поспілкувалися з директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з НУХТ старшокласників ліцею №53 Шевченківського району 17 квітня 2025

Захоплююча подорож до Карпат першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості нашого університету відомий як навчальний заклад, в якому студентам дають якісну та ґрунтовну загальноосвітню й фахову підготовку. Проте, тут не тільки навчання в пріоритеті. Колектив навчального закладу завжди дбає про студентське дозвілля, намагається зробити цікавими та змістовними роки навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча подорож до Карпат першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 24 вересня 2019

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

У кулінарній студії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції на гостей профорієнтаційного івенту очікував креативний майстер-клас з технології борошняних кулінарних спеціалітетів різних країн світу. Фахівчиня ресторану сучасної азійської кухні NĂM відомого шефа Ектора Хіменеса-Браво познайомила з асортиментом популярних азіатських ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий гастрономічний досвід для майбутніх вступників від факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 04 листопада 2024

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 березня 2023 р. у рамках вивчення дисциплін «Сучасні ресторанні технології» та «Інновації в ресторанному бізнесі» відбувся лекторій і нетворкінг від успішної випускниці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, директорки ресторану ТОВ «Il Molino» Cніжани Василюк. Спікерка розповіла здобувачам освіти спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 березня 2023