Н У Х Т

Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ»

30 листопада 2021

Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ»

28 листопада відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІХ Національної ресторанної премії «СІЛЬ» 2021. Нагородження ресторанних закладів знаком якості є результатом піврічної роботи експертного журі.

На церемонії нагородження премії ведучому допомагала наша здобувачка 2 курсу спеціальності «Туризм» Регіна Гостенко, яка працює в компанії «Hoteliero», та на запрошенням її засновника Андрія Скіпьяна вже другий рік поспіль зсередини бачить усі особливості організації професійних івентів. Також у 2021 році команді-організаторів заходу допомагала здобувачка 3 курсу Дар’я Вогулкіна, яка є активною учасницею наукових і професійних заходів, амбасадором кафедри туристичного та готельного бізнесу.

Бажаємо нашим красуням успіхів у побудові кар’єри в креативній індустрії! 

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD

4 червня в університеті відбувся черговий публічний захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білоквмісної сировини» у разовій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD 07 червня 2024

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти, впевнено вирішуючи завдання проєктування деталей і вузлів обладнання для харчової та фармацевтичної галузі. Свої компетенції вони підтверджують на авторитетних конкурсах, зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань «Механічна інженерія», підсумкова науково-пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти 18 травня 2021

Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль української кухні від маркетологів 17 жовтня 2024

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

Ми продовжуємо освітню співпрацю з Корапорацією «Артеріум», і сьогодні всі бажаючі мали можливість відвідати гостьову онлайн-лекцію «Бренд роботодавця» керівниці Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Анни Єгорової. Фахівчиня дала відповіді питання, що таке бренд роботодавця і навіщо він компанії (неймовірно, як багато ми не знали про р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» 23 листопада 2023