Н У Х Т

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

08 лютого 2021

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

Промайнули заліки і екзамени, курсові і практики, що були обов’язковим атрибутом кожної сесії під час навчання. Ось-ось відбудуться захисти дипломних проєктів. А поки що на кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі Zoom-відеоконференції відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання. Пильну увагу цьому заходу приділила комісія, до складу якої увійшли професор, доктор технічних наук Віктор Стабніков, доцентки, кандидатки технічних наук Вікторія Красінько та Світлана Тетеріна і асистент кафедри Віктор Удимович.

Попередній захист відбувався у максимально наближених умовах до захисту кваліфікаційних робіт, що дало змогу здобувачам потренуватися та перевірити себе на готовність до цього моменту у своєму житті.

Під час попереднього захисту члени комісії ознайомилися з різноплановими роботами, що були виконані відповідно до завдань на проєктування та методичних рекомендацій до виконання кваліфікаційних робіт освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». На захист були винесені роботи, пов’язані з отриманням ряду ферментів та амінокислот, вітамінів і готових пробіотичних препаратів, антибіотиків і препаратів захисту рослин.

Усі члени комісії наприкінці зустрічі відзначили достатній рівень підготовки здобувачів до захисту та належний рівень виконання кваліфікаційних робіт, а також висловили свої зауваження й надали рекомендації щодо удосконалення дипломних робіт.

Вітаємо здобувачів із атестацією та допуском до захисту і бажаємо успіхів, натхнення та сил у прийдешньому захисті їхніх кваліфікаційних робіт.

Опублікований: 08-02-2021
Читайте також:
Інновації у виробництві функціональних продуктів харчування презентувала нашим студентам словацька науковиця

4 листопада 2025 р. відбулася гостьова онлайн-лекція англійською мовою на тему «Innovations as an important tool in functional foods production» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у виробництві функціональних продуктів харчування презентувала нашим студентам словацька науковиця 07 листопада 2025

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців

16-17 травня 2024 року професорка кафедри готельно-ресторанної справи, докторка технічних наук Тетяна Сильчук взяла участь у роботі ХIII Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» Одеського національного технологічного університету (ОНАХТ). Під час роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців 20 травня 2024

Професор кафедри маркетингу взяла участь у серії тренінгів у Польщі

Професор кафедри маркетингу, д.е.н. Наталія Соломянюк взяла участь у серії тренінгів, організованих у рамках проекту «Інноваційний університет і лідерство Фаза IV: комунікаційні стратегії і відносини університет школа». Тренінги працювали з 8 жовтня по 2 листопада 2018 року на базі Варшавського та Ягеллонського університетів у Польщі. У рамках тре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри маркетингу взяла участь у серії тренінгів у Польщі 05 листопада 2018

Відбувся Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

14 березня інформацію щодо наявності відкритих вакансій, можливості стажування та проходження практики отримали відвідувачі традиційного Ярмарку вакансій НУХТ, організованого відділом працевлаштування випускників. З кожним роком все більше компаній беруть участь у Ярмарку, й палітра галузей, у яких пропонується працевлаштування нашим випускникам і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018 14 березня 2018