Н У Х Т

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

08 лютого 2021

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

Промайнули заліки і екзамени, курсові і практики, що були обов’язковим атрибутом кожної сесії під час навчання. Ось-ось відбудуться захисти дипломних проєктів. А поки що на кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі Zoom-відеоконференції відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання. Пильну увагу цьому заходу приділила комісія, до складу якої увійшли професор, доктор технічних наук Віктор Стабніков, доцентки, кандидатки технічних наук Вікторія Красінько та Світлана Тетеріна і асистент кафедри Віктор Удимович.

Попередній захист відбувався у максимально наближених умовах до захисту кваліфікаційних робіт, що дало змогу здобувачам потренуватися та перевірити себе на готовність до цього моменту у своєму житті.

Під час попереднього захисту члени комісії ознайомилися з різноплановими роботами, що були виконані відповідно до завдань на проєктування та методичних рекомендацій до виконання кваліфікаційних робіт освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». На захист були винесені роботи, пов’язані з отриманням ряду ферментів та амінокислот, вітамінів і готових пробіотичних препаратів, антибіотиків і препаратів захисту рослин.

Усі члени комісії наприкінці зустрічі відзначили достатній рівень підготовки здобувачів до захисту та належний рівень виконання кваліфікаційних робіт, а також висловили свої зауваження й надали рекомендації щодо удосконалення дипломних робіт.

Вітаємо здобувачів із атестацією та допуском до захисту і бажаємо успіхів, натхнення та сил у прийдешньому захисті їхніх кваліфікаційних робіт.

Опублікований: 08-02-2021
Читайте також:
День знань у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

День знань – яскраве, насичене емоційністю і хвилюючою атмосферою свято. Особливим цей день є для студентів-першокурсників. Вони перегорнули важливу сторінку в літописі своєї біографії і з трепетом і радістю чекають освоєння нових, ще незвіданих горизонтів у науках. З початком нового навчального року студентів привітав директор Сумського коледжу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День знань у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 03 вересня 2019

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Кубку України зі стрибків у воду

Студент 1 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – срібний призер Кубку України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В» (від 14 до 18 років). Із заліковою сумою балів 465,35 Артем виборов призове ІІ місце зі стрибків з 3-метрового трампліна і був нагород...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Кубку України зі стрибків у воду 31 березня 2018

Науково-технічна бібліотека університету запрошує

У Науково-технічній бібліотеці університету представлена низка тематичних виставок – «Світоч нації», «Технічні науки у дзеркалі стародруків», «Українська революція. Доба Центральної Ради». Експозиція виставки «Світоч нації» присвячена українському вченому, політичному, громадському і церковному діячу, мовознавцю, історику церкви, педагогу, дійсном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету запрошує 12 січня 2017

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом із студентами спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали один із столичних закладів швидкого харчування «МакДональдз», що знаходиться на вул. Гетьмана, 1-А. Обмеженість виробничих приміщень закладу не дозволяє проводити екскур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти 25 березня 2019