Н У Х Т

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

08 лютого 2021

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

Промайнули заліки і екзамени, курсові і практики, що були обов’язковим атрибутом кожної сесії під час навчання. Ось-ось відбудуться захисти дипломних проєктів. А поки що на кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі Zoom-відеоконференції відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання. Пильну увагу цьому заходу приділила комісія, до складу якої увійшли професор, доктор технічних наук Віктор Стабніков, доцентки, кандидатки технічних наук Вікторія Красінько та Світлана Тетеріна і асистент кафедри Віктор Удимович.

Попередній захист відбувався у максимально наближених умовах до захисту кваліфікаційних робіт, що дало змогу здобувачам потренуватися та перевірити себе на готовність до цього моменту у своєму житті.

Під час попереднього захисту члени комісії ознайомилися з різноплановими роботами, що були виконані відповідно до завдань на проєктування та методичних рекомендацій до виконання кваліфікаційних робіт освітнього ступеню «Бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». На захист були винесені роботи, пов’язані з отриманням ряду ферментів та амінокислот, вітамінів і готових пробіотичних препаратів, антибіотиків і препаратів захисту рослин.

Усі члени комісії наприкінці зустрічі відзначили достатній рівень підготовки здобувачів до захисту та належний рівень виконання кваліфікаційних робіт, а також висловили свої зауваження й надали рекомендації щодо удосконалення дипломних робіт.

Вітаємо здобувачів із атестацією та допуском до захисту і бажаємо успіхів, натхнення та сил у прийдешньому захисті їхніх кваліфікаційних робіт.

Опублікований: 08-02-2021
Читайте також:
Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція «Вино як мистецтво: поєднання смаку, аромату та культури», яку прочитав президент Асоціації сомельє України та бренд-амбасадор всесвітньо відомої компанії Moët Hennessy Іван Бачурін. Захід зібрав поціновувачів винної культури, студентів і викладачів, які мали унікальну нагоду зануритися у виш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 квітня 2025

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

26 липня о 18.00 завершився прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Наразі приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників. Верифікація проводиться для того, щоб перевірити правильність внесених даних вступників, вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки 31 липня 2018

Виклики сучасного світу – у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у завершальній осінній події серії «П'ятниця з Cities4Cities», присвяченій темі гендерної рівності в контексті розвитку громад. Сities4Cities | United4Ukraine – партнерські ініціативи, які з 2024 року є частиною флагм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики сучасного світу – у центрі уваги викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 грудня 2024

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО

16 жовтня 2025 року викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, професорка кафедри Тетяна Сильчук, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка кафедри Ірина Антоненко та асистентка кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО 20 жовтня 2025