Н У Х Т

Викладачі університету продовжують долучатися до важливих професійних ініціатив

18 квітня 2025

Викладачі університету продовжують долучатися до важливих професійних ініціатив

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства продовжують активну й плідну співпрацю з Українською корпорацією з виноградарства і виноробства «Укрвинпром». Днями у залі сенсорного оцінювання Українського інституту вина відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, до складу якої входять і наші науковці – завідувач кафедри Анатолій Куц, професорка Марина Білько, доценти Роман Мукоїд та Ірина Бабич.

Дегустаційна комісія оцінювала нові зразки продукції вітчизняних виробників, серед яких – витримані бренді і сортові фамільні ігристі вина SHABO, плодово-ягідні вина від Олександра Литовченка, нові розробки від ГРОССЛІБЕНТАЛЬ-ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ та з Закарпаття і лімітована лінійка 40- і 42-річних коньяків України від Одеського коньячного заводу Shustoff.

Такий потужний асортимент підтверджує, що виноробство в Україні – не просто робота, а справжнє мистецтво, яке потребує постійної праці і системного підходу, вимагає терпіння, досвіду і великої уваги до деталей. Адже робота багатьох поколінь виноробів, технічних працівників та всіх, хто підтримує галузь, приносить не тільки якісний результат, а й величезну цінність для економіки країни.

Чудову можливість підтримувати українське виробництво мають і споживачі, обираючи на полицях вина та коньяки України, які мають свою історію і душу. Вітчизняні винороби – справжні майстри своєї справи, які дарують світові не просто напої, а справжні витвори мистецтва і у кожній пляшці передають частинку душі українського теруару. Їх зусилля та майстерність дозволяють створювати продукти, які зберігають історію і культуру кожного регіону. Тож, зустрічайте нові зразки на полицях і споживайте своє, підтримуйте українське!

Керівництво «Укрвинпрому» та Інституту вина висловило подяку нашим викладачам за постійну активну допомогу у розробленні технологічної документації та надання фахової і кваліфікованої допомоги у впровадженні нових видів продукції, які є незамінними для розвитку виноробної галузі.

Опублікований: 18-04-2025
Читайте також:
Відповідальна місія здобувача кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Магістрант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Тарас Бутик уперше взяв участь у акредитації освітньої програми у якості члена експертної групи. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти запросило нашого здобувача для проведення акредитації освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти у Черкаськом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальна місія здобувача кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 08 листопада 2023

До університету завітав заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха

5 березня у нашому навчальному закладі побували заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха та генеральний директор директорату науки МОН Дмитро Чеберкус. Вони зустрілися з ректором, професором Анатолієм Українцем і проректором з наукової роботи, професором Олександром Шевченком. Під час спілкування йшлося про  розвиток науки в країні,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітав заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха 05 березня 2019

Секрети смачної страви й злам стереотипів від зіркового гостя факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Чи відомі вам секрети смачної страви? Скільки істинно українських приправ ви знаєте? Як стати кращим кухарем? Які на смак п’явки? А як вигідно «продати» клієнтові звичайне картопляне пюре? Чи уявляєте ви собі закуску до мартіні з кільки? І зрештою, як зробити українські страви інноваційними й кращими у світі? Відповіді на ці та багато інших питань ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети смачної страви й злам стереотипів від зіркового гостя факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 листопада 2018

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв

Кожна подана електронна заява має певний статус, який змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в своїх електронних кабінетах. Особливу увагу необхідно звернути, якщо з’явився статус «Потребує уточнення вступником», який означає, що заклад вищої освіти прийняв заяву до розгляду, але є д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам необхідно відслідковувати статус поданих до вишів заяв 17 липня 2019