Н У Х Т

Викладачі університету продовжують долучатися до важливих професійних ініціатив

18 квітня 2025

Викладачі університету продовжують долучатися до важливих професійних ініціатив

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства продовжують активну й плідну співпрацю з Українською корпорацією з виноградарства і виноробства «Укрвинпром». Днями у залі сенсорного оцінювання Українського інституту вина відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, до складу якої входять і наші науковці – завідувач кафедри Анатолій Куц, професорка Марина Білько, доценти Роман Мукоїд та Ірина Бабич.

Дегустаційна комісія оцінювала нові зразки продукції вітчизняних виробників, серед яких – витримані бренді і сортові фамільні ігристі вина SHABO, плодово-ягідні вина від Олександра Литовченка, нові розробки від ГРОССЛІБЕНТАЛЬ-ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ та з Закарпаття і лімітована лінійка 40- і 42-річних коньяків України від Одеського коньячного заводу Shustoff.

Такий потужний асортимент підтверджує, що виноробство в Україні – не просто робота, а справжнє мистецтво, яке потребує постійної праці і системного підходу, вимагає терпіння, досвіду і великої уваги до деталей. Адже робота багатьох поколінь виноробів, технічних працівників та всіх, хто підтримує галузь, приносить не тільки якісний результат, а й величезну цінність для економіки країни.

Чудову можливість підтримувати українське виробництво мають і споживачі, обираючи на полицях вина та коньяки України, які мають свою історію і душу. Вітчизняні винороби – справжні майстри своєї справи, які дарують світові не просто напої, а справжні витвори мистецтва і у кожній пляшці передають частинку душі українського теруару. Їх зусилля та майстерність дозволяють створювати продукти, які зберігають історію і культуру кожного регіону. Тож, зустрічайте нові зразки на полицях і споживайте своє, підтримуйте українське!

Керівництво «Укрвинпрому» та Інституту вина висловило подяку нашим викладачам за постійну активну допомогу у розробленні технологічної документації та надання фахової і кваліфікованої допомоги у впровадженні нових видів продукції, які є незамінними для розвитку виноробної галузі.

Опублікований: 18-04-2025
Читайте також:
На зустріч часу

«Майбутні фахівці пакувальної та поліграфічної галузі мають іти на зустріч часу, бути обізнаними у інноваціях галузі та питаннях безпеки харчової продукції», – наголосив під час зустрічі з викладачами кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв та здобувачами освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустріч часу 31 січня 2025

Нове про Україну дізналися та збагатили свій словниковий запас з англійської учасники патріотичного заходу з гостем зі США

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела у онлайн-форматі виховний захід на національно-патріотичну тематику «Ukraine is in my heart». У заході взяли участь здобувачі освіти  першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Навчально-науковог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове про Україну дізналися та збагатили свій словниковий запас з англійської учасники патріотичного заходу з гостем зі США 24 листопада 2020

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року. Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, приро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів 01 червня 2022

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018»

20-21 грудня на базі нашого університету відбувся фінал і закриття Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018», ініційованого благодійним Фондом Бориса Колеснікова. Відкриття конкурсу відбулося 10 листопада 2017 року, і він тривав півтора місяці. Всього до участі в конкурсі зареєструвалися 800 учасників з усієї України. Конкурсанти пройшли д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – серед переможців Всеукраїнського проекту «Харчові технології 2018» 22 грудня 2017