Н У Х Т

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2020

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету.

Під час конференції були представлені результати досліджень у галузі харчових технологій, сільськогосподарських наук, біології та охорони навколишнього середовища. У конференції брали участь науковці з Португалії, Італії, Румунії, Хорватії, Польщі та ін.

Науково-педагогічні працівники кафедри представили результати своїх наукових досліджень у доповідях «Research of hydrothermal treatment in technologies of food mushroom products» (доцентка Інна Бобель) і «The use of corn and tapioca starch in the production of low-protein cookies for patients with phenylketonuria» (асистентка Марія Грицевіч). 

Опублікований: 20-11-2020
Читайте також:
Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

24 січня в HUB4.0 відбулися чергові збори Асоціації промислових підприємств автоматизації (АППАУ), де були затверджені головні підсумки роботи Асоціації в 2018 році та намічені плани розвитку в 2019-му. Нагадаємо, що НУХТ входить до Асоціації з моменту її створення в якості академічного члену. На зборах наш університет представляли викладачі кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками 31 січня 2019

Фокус – на інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

23 вересня відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Проведення заходу ініціював колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з об’єднанням «Укрхлібпром», Всеукраїнською асоціацією пекарів, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «АССО І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фокус – на інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 24 вересня 2025

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

З 8 по 26 жовтня 2018 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Наталія Бондар та старший викладач Олена Блощинська, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі 29 жовтня 2018

Ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі знайшли у Вінницькому коледжі НУХТ

Європа – це шлях в майбутнє, до нових горизонтів… Педагогічний та студентський колектив Вінницького коледжу НУХТ чітко усвідомлює правильність вибору цього курсу. Викладачі іноземної мови, працюючи над розвитком комунікативної компетенції студентів, доводять, що знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі. До Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключ до успіху в сучасному конкурентоспроможному світі знайшли у Вінницькому коледжі НУХТ 17 травня 2019