Н У Х Т

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів

21 жовтня 2024

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів

З 19 вересня 2024 року на кафедрі готельно ресторанної справи тривають заняття для чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Її модераторка, професорка Тетяна Сильчук кожного разу актуалізує програму для слухачів, залучає нових професіоналів-практиків, розширює співпрацю з освітніми партнерами для проведення виїзних модулів у закладах гостинності.

Цього разу відбулося знайомство учасників програми із закладом ресторанного господарства Ponchik Boy: екскурсія, натхнення та солодкі моменти. Вони мали унікальну можливість відвідати крафтовий заклад Ponchik Boy в Києві, відомий своїми смачними пончиками. Слухачі побачили бізнес зсередини, дізналися про виклики, з якими стикаються підприємці при відкритті закладу, та отримали відповіді на свої запитання.

Під час візиту команда Ponchik Boy гостинно зустріла групу і провела захопливу екскурсію. Після цікавого обговорення, що допомогло слухачам глибше зрозуміти процеси ведення бізнесу на прикладі успішного ресторанного кейсуу теплій і дружній атмосфері відбулася дегустація свіжоприготованих пончиків.

Це був чудовий досвід, який поєднав навчання з натхненням на нові звершення. Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний керівництву закладу Ponchik Boy за можливість проводити заняття з сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Просвітницьке заняття з елементами тренінгу для педагогів

5 січня 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося просвітницьке заняття з елементами тренінгу для педагогів «Психологічна готовність педагога до співпраці з обдарованими студентами», яке провела завідувач Івано-Франківського регіонального центру Інституту обдарованої дитини НАПН України Оксана Микитин. М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Просвітницьке заняття з елементами тренінгу для педагогів 11 січня 2017

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче

2021 рік зустрів нас карантинними обмеженнями у зв’язку з пандемією. Однак, здобувачів IV курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» труднощами не злякати. Їм вдалося у цей непростий для всіх час отримати низку спеціальних навичок і нових знань під час проходження практики на різноманітних підприємствах. Олександр Кучеренко ближче зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика, як можливість познайомитися зі своєю майбутньою професією ближче 26 лютого 2021

Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підготовку та перепідготовку фахівців у 2018 році

Загальний обсяг державного замовлення на бакалаврів і магістрів медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування цього року складає 84 тис 610 місць. Оскільки кількість випускників шкіл цьогоріч скоротилася на 4%, то й держзамовлення складає близько 96% порівняно з 2017-м. Про це розповіла міністр освіти і науки Лілія Гриневич, коментуючи об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підготовку та перепідготовку фахівців у 2018 році 11 липня 2018

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи

Напевно у кожного був момент, коли при виступі перед великою аудиторією голос починає тремтіти, серцебиття пришвидшується і сказати бодай щось стає проблематично. Тоді, відкриваємо частину завіси тренінгу «Вчимося виступати публічно», який для студентів 5-го курсу факультету біотехнології та екологічного контролю провів Євген Куджоян – оратор від п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи 14 березня 2019