З 19 вересня 2024 року на кафедрі готельно ресторанної справи тривають заняття для чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Її модераторка, професорка Тетяна Сильчук кожного разу актуалізує програму для слухачів, залучає нових професіоналів-практиків, розширює співпрацю з освітніми партнерами для проведення виїзних модулів у закладах гостинності.
Цього разу відбулося знайомство учасників програми із закладом ресторанного господарства Ponchik Boy: екскурсія, натхнення та солодкі моменти. Вони мали унікальну можливість відвідати крафтовий заклад Ponchik Boy в Києві, відомий своїми смачними пончиками. Слухачі побачили бізнес зсередини, дізналися про виклики, з якими стикаються підприємці при відкритті закладу, та отримали відповіді на свої запитання.
Під час візиту команда Ponchik Boy гостинно зустріла групу і провела захопливу екскурсію. Після цікавого обговорення, що допомогло слухачам глибше зрозуміти процеси ведення бізнесу на прикладі успішного ресторанного кейсу, у теплій і дружній атмосфері відбулася дегустація свіжоприготованих пончиків.
Це був чудовий досвід, який поєднав навчання з натхненням на нові звершення. Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний керівництву закладу Ponchik Boy за можливість проводити заняття з сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».