Н У Х Т

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів

21 жовтня 2024

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів

З 19 вересня 2024 року на кафедрі готельно ресторанної справи тривають заняття для чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Її модераторка, професорка Тетяна Сильчук кожного разу актуалізує програму для слухачів, залучає нових професіоналів-практиків, розширює співпрацю з освітніми партнерами для проведення виїзних модулів у закладах гостинності.

Цього разу відбулося знайомство учасників програми із закладом ресторанного господарства Ponchik Boy: екскурсія, натхнення та солодкі моменти. Вони мали унікальну можливість відвідати крафтовий заклад Ponchik Boy в Києві, відомий своїми смачними пончиками. Слухачі побачили бізнес зсередини, дізналися про виклики, з якими стикаються підприємці при відкритті закладу, та отримали відповіді на свої запитання.

Під час візиту команда Ponchik Boy гостинно зустріла групу і провела захопливу екскурсію. Після цікавого обговорення, що допомогло слухачам глибше зрозуміти процеси ведення бізнесу на прикладі успішного ресторанного кейсуу теплій і дружній атмосфері відбулася дегустація свіжоприготованих пончиків.

Це був чудовий досвід, який поєднав навчання з натхненням на нові звершення. Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний керівництву закладу Ponchik Boy за можливість проводити заняття з сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Опублікований: 21-10-2024
Читайте також:
Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ зайняла 1-е місце з футзалу серед ВНЗ І-ІІ р.а. м. Суми. У фінальній зустрічі команда нашого коледжу перемогла колег із Сумського будівельного коледжу з рахунком 5:3. Команда в складі Віктора Кошкова, Миколи Котляренка, Юрія Шеденка, Дмитра Стеценка, Володимира Саєнка, Олександра Зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець міських змагань з футзалу 26 лютого 2018

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Загальні харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Тема лекції була присвячена технології макаронних виробів, продукту, який популярний у всьому світі. Мака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 лютого 2023

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології в тренді професійного зростання!

Цьогоріч у рамках ХІІ міжнародної виставки Lab ComplЕХ відбулася низка науково-практичних заходів за різними напрямками. Декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, доцент Ольга Слободян, провідний інженер Вікторія Кожанова взяли участь у роботі науково-практичної кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології в тренді професійного зростання! 09 жовтня 2019

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019