Н У Х Т

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

17 травня 2018

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo.

Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки і які не зустрінеш на жодному виробництві в Україні.

Особливу увагу та зацікавленість студентів викликала камера німецького виробництва, яка була вперше встановлена в Україні для сухого дозрівання м'яса при виготовлені стейків різних рецептур, як традиційних, так і особливих модифікованих до вимог країн із різних куточків світу. Студенти дізналися про вимоги до якості фермерських продуктів та особливості зберігання і реалізації продуктів напрямку «ЕКО».

Ну, і, звісно ж, був детально розглянутий асортимент маркету. Цікавим стало те, що асортимент орієнтований на покупців із високим доходом та на 70% складається з продуктів преміум-групи від найкращих виробників із понад 100 країн світу! Крім того, цей маркет характеризується стильним дизайном та обладнанням преміум-класу.

Родзинкою екскурсії стала дегустація продукції – «генеральського» сала, домашніх ковбас і різних смаколиків, які не залишили байдужими жодного студента.

Студентам було запропоноване працевлаштування в компанії після закінчення навчання.

Отримана інформація та наочний приклад роботи такого рівня компанії, дадуть стимул нашим студентам більше уваги приділяти вивченню сучасних новітніх технологій і бути спокійними за своє майбутнє, адже компанії такого рівня чекають на них.

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Вітаємо колегу!

Указом Президента України від 22 січня 2024 року №16/2024 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України» за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо колегу! 31 січня 2024

«Смачне» кіно у Movie Club

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб не лише розважитися, але й отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну інформацію іноземною мовою. Тож у рамках Movie Club, який проводить кафедра іноземних мов професійного спрямування вже не перший рік, студенти першого, другого та третього курсів факультету готельно-ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачне» кіно у Movie Club 27 жовтня 2020

Викладачі кафедр маркетингу та фінансів готові змінювати  систему освіти

Викладачі кафедри маркетингу та кафедри фінансів стали учасниками неформальної зустрічі прогресивних «прєподів», яка відбулася в м. Києві завдяки спільним зусиллям Інституту демократії та соціального прогресу (IDSP) і Представництва Фонду ім. Ф.Еберта. Такий  нестандартний освітянський захід відвідали понад 50 зацікавлених у реформах викладачів із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедр маркетингу та фінансів готові змінювати систему освіти 06 лютого 2018

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи

Студенти ОС «магістр» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш відвідали ПАТ «Фармак» у рамках освітнього проекту #Farmak_Lab. Проект вже втретє завойовує серця молоді, тим що да...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи 26 березня 2019