Н У Х Т

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

17 травня 2018

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo.

Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки і які не зустрінеш на жодному виробництві в Україні.

Особливу увагу та зацікавленість студентів викликала камера німецького виробництва, яка була вперше встановлена в Україні для сухого дозрівання м'яса при виготовлені стейків різних рецептур, як традиційних, так і особливих модифікованих до вимог країн із різних куточків світу. Студенти дізналися про вимоги до якості фермерських продуктів та особливості зберігання і реалізації продуктів напрямку «ЕКО».

Ну, і, звісно ж, був детально розглянутий асортимент маркету. Цікавим стало те, що асортимент орієнтований на покупців із високим доходом та на 70% складається з продуктів преміум-групи від найкращих виробників із понад 100 країн світу! Крім того, цей маркет характеризується стильним дизайном та обладнанням преміум-класу.

Родзинкою екскурсії стала дегустація продукції – «генеральського» сала, домашніх ковбас і різних смаколиків, які не залишили байдужими жодного студента.

Студентам було запропоноване працевлаштування в компанії після закінчення навчання.

Отримана інформація та наочний приклад роботи такого рівня компанії, дадуть стимул нашим студентам більше уваги приділяти вивченню сучасних новітніх технологій і бути спокійними за своє майбутнє, адже компанії такого рівня чекають на них.

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти

29 вересня 2021 р. студенти-фінансисти 4-го курсу разом із завідувачкою кафедри фінансів, д.е.н., професоркою Ладою Шірінян і к.е.н., доценткою Катериною Третяк взяли участь у дискусії круглого столу «Діджиталізація ринку фінансових послуг: нові можливості та подолання бар’єрів», який відбувся у рамках 4-денного «Forum EFBM 2.0: Зміни. Адаптація. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти 01 жовтня 2021

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 січня 2025

Інформаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні Дня відкритих дверей

Наш університет має певні традиції, які складались впродовж 135-літньої історії. Серед них – День відкритих дверей. Цього особливого дня до НУХТ запрошуються майбутні вступники та їх батьки. Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування завжди ґрунтовно готуються до зустрічі школярів у нашому навчальному закладі. Та спершу вони активно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні зустрічі викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування напередодні Дня відкритих дверей 04 жовтня 2019

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти. Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 лютого 2024