Н У Х Т

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

11 червня 2021

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

Під час захисту дипломних проєктів за освітньою програмою «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв» бакалаври денної форми навчання (а із сьогоднішнього дня – уже кваліфіковані інженери) представили розробки обладнання і технологічних ліній для сушіння розчинів саліцилової кислоти, систем очищення води для ін’єкційних розчинів, гранулювання продуктів мікробіологічного синтезу, інтенсивного перемішування і диспергування рідких середовищ.

Ці здобувачі вищої освіти вступили на скорочену форму навчання після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права та Лохвицького механіко-технологічного коледжу.

Маючи після коледжу значний об’єм знань і навичок із механічної інженерії, та здобувши в університеті необхідні компетенції для інженерної діяльності, вони виконали дипломи на актуальні для сьогодення теми на достойному рівні. І, без сумніву, розвиватимуть фармацевтичну, біотехнологічну та суміжні галузі промисловості, гідно представляючи НУХТ.

До речі, підприємства чекають на наших випускників, про що наголосила під час захисту дипломних проєктів фахівчиня фармацевтичної компанії «Новофарм-Біосинтез» Світлана Гопанчук. На цьому підприємстві працюють випускники минулих років, а у зв’язку із розширенням і введенням нових потужностей там чекають і випускників цього року.

Практично всі, хто захищав дипломні проєкти, вже тривалий час поєднують навчання із роботою за спеціальністю, зокрема, на посадах інженерів-конструкторів, а два випускники успішно пройшли конкурс і найближчими днями почнуть працювати у фармацевтичній компанії «Фармак».

Викладачі кафедри машині апаратів харчових і фармацевтичних виробництв звертають увагу, що для побудови успішної кар’єри, для виконання складних конструкторських і дослідницьких завдань, для розроблення обладнання і технологічних комплексів фармацевтичного і біотехнологічного виробництва необхідно продовжити навчання у магістратурі. Тож, розслаблятися немає часу.

Бажаємо всім випускникам витримки, міцного здоров’я, вдалої кар’єри та успішного проходження іспиту з іноземної мови для вступу до магістратури!

Опублікований: 11-06-2021
Читайте також:
Нове поповнення магістрів-теплоенергетиків

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Магістр» здобувачами денної форми навчання зі спеціальності 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійної програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології». Екзаменаційна комісія, яку очолила старша наукова співробітниця Інс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів-теплоенергетиків 20 лютого 2023

Університет розширює коло міжнародних партнерів

Міжнародна співпраця – один із пріоритетів діяльності нашого університету. Коло міжнародних партнерів постійно розширюється, й нещодавно була започаткована співпраця ще з одним. Із метою забезпечення участі в проведенні спільних досліджень, реалізації інноваційних проектів та удосконалення ступеневої підготовки кадрів підписаний договір із Чеським...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет розширює коло міжнародних партнерів 16 січня 2017

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Разом із усією країною щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 10 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля!», присвячений 207-річниці з дня народження славетного поета. Хоча свято ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 11 березня 2021

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго» аспірантки Юлії Сорочинської.  Науковий керівник роботи – професорка Віра Дробот. Юлія Сорочинська представила результати досліджень технології безглюте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жваве обговорення і дискусія на попередньому розгляді дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 січня 2021