Н У Х Т

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

11 червня 2021

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

Під час захисту дипломних проєктів за освітньою програмою «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв» бакалаври денної форми навчання (а із сьогоднішнього дня – уже кваліфіковані інженери) представили розробки обладнання і технологічних ліній для сушіння розчинів саліцилової кислоти, систем очищення води для ін’єкційних розчинів, гранулювання продуктів мікробіологічного синтезу, інтенсивного перемішування і диспергування рідких середовищ.

Ці здобувачі вищої освіти вступили на скорочену форму навчання після закінчення Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права та Лохвицького механіко-технологічного коледжу.

Маючи після коледжу значний об’єм знань і навичок із механічної інженерії, та здобувши в університеті необхідні компетенції для інженерної діяльності, вони виконали дипломи на актуальні для сьогодення теми на достойному рівні. І, без сумніву, розвиватимуть фармацевтичну, біотехнологічну та суміжні галузі промисловості, гідно представляючи НУХТ.

До речі, підприємства чекають на наших випускників, про що наголосила під час захисту дипломних проєктів фахівчиня фармацевтичної компанії «Новофарм-Біосинтез» Світлана Гопанчук. На цьому підприємстві працюють випускники минулих років, а у зв’язку із розширенням і введенням нових потужностей там чекають і випускників цього року.

Практично всі, хто захищав дипломні проєкти, вже тривалий час поєднують навчання із роботою за спеціальністю, зокрема, на посадах інженерів-конструкторів, а два випускники успішно пройшли конкурс і найближчими днями почнуть працювати у фармацевтичній компанії «Фармак».

Викладачі кафедри машині апаратів харчових і фармацевтичних виробництв звертають увагу, що для побудови успішної кар’єри, для виконання складних конструкторських і дослідницьких завдань, для розроблення обладнання і технологічних комплексів фармацевтичного і біотехнологічного виробництва необхідно продовжити навчання у магістратурі. Тож, розслаблятися немає часу.

Бажаємо всім випускникам витримки, міцного здоров’я, вдалої кар’єри та успішного проходження іспиту з іноземної мови для вступу до магістратури!

Опублікований: 11-06-2021
Читайте також:
Перше «бойове хрещення»: здобувачі першого курсу захищають курсові

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист здобувачами освіти першого курсу індивідуального завдання з дисципліни «Біологія клітин», яку викладає доцентка Вікторія Красінько. Упродовж семестру першачки плідно працювали, і ось настав час поділитися своїми здобутками. До підготовки своєї першої курсової підійшли творчо і охопили широки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше «бойове хрещення»: здобувачі першого курсу захищають курсові 25 травня 2021

Фестиваль страхової реклами на кафедрі фінансів

Днями на кафедрі фінансів магістри під керівництвом професора Лади Шірінян влаштували феєричне свято. Протягом семестру студенти виношували ідеї, як краще представити страховий продукт своєї віртуальної (поки що!) страхової компанії. Що у них з цього вийшло, змогли оцінити гості та члени журі фестивалю – директор Навчально-наукового інституту еконо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль страхової реклами на кафедрі фінансів 17 грудня 2018

Спадкоємці Луцького колегіуму – дослідники історії та традицій закладу

Викладачі та здобувачі освітньо-професійної програми «Туризм» Волинського фахового коледжу НУХТ взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Замки та палаци в туризмі», організованій кафедрою країнознавства та туризму КНУ ім. Тараса Шевченка. У доповідях дослідників висвітлювалися цікаві та актуальні теми міждержавного, національного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спадкоємці Луцького колегіуму – дослідники історії та традицій закладу 12 січня 2024

Вересневі івенти для викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки

Важливою подією вересня стало проведення першого дня відкритих дверей у Європейській Бізнес Асоціації (European Business Association), на який були запрошені студенти кафедри міжнародної економіки нашого університету. Для студентів це був не тільки цікавий, але й пізнавальний захід з огляду на їх спеціалізацію майбутніх економістів-міжнародників. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вересневі івенти для викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки 26 вересня 2019