Н У Х Т

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

22 квітня 2024

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

18-19 квітня в Києві відбувся XII Форум пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв, участь у якому взяли викладачі нашого університету – доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій та доцентка цієї ж кафедри Ольга Чернюшок.

Це вже другий під час воєнного часу Форум пивоварів, який, за традицією, став інформаційним майданчиком для обміну досвідом, технологіями, ідеями розвитку та запуску бізнесів для виробників.

Під час першого дня Форуму на учасників заходу чекала цікава і насичена програма з виступами на актуальні теми від пивоварів і представників різних технологічних компаній. Паралельно працювала виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння, а також були представлені найрізноманітніші слабоалкогольні та міцні напої, виготовлені на базі фруктів, ягід, трав, меду та інших природних компонентів – сидри, медівки і медаки, дистиляти, віскі, палинки, кальвадоси тощо. Учасники заходу обговорювали технологічні нюанси виробництва цих напоїв, заглибилися у тонкощі майстерності, ознайомилися з новими технічними рішеннями.

Уже традиційно для всіх заходів медіагрупи «Технології та Інновації» відбувся благодійний аукціон товарів і послуг від партнерів і учасників Форуму, на якому збирали кошти у підтримку ЗСУ. Наші викладачі також долучилися до цієї ініціативи, додавши свій лот – посібник «Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa». У підсумку було зібрано 148 300 гривень, які направлять для потреб підрозділу, де служить пивовар Дмитро Самойлов із Kyiv Local Brewery.

Другий день Форуму був практичним. Учасники заходу відвідали під час бізнес-туру пивоварні Litopys і Malle, де ознайомилися з організацією виробництва, обладнанням, продегустували різні сорти пива і сидрів, різних стилів, що відповідають сучасним трендам.

Для наших викладачів участь у Форумі – це нові знання та враження, розширення кола стейкхолдерів і шляхів співпраці з фахівцями, цікавий досвід і неймовірні емоції.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Студент – звучить гордо!

Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами і є  чудовим приводом відволіктися від навчальних буднів і «відірватися» по повній. 14 листопада у актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ у рамках тижня фахових комісій спеціальностей «Зберіг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент – звучить гордо! 15 листопада 2018

Навчання, наближене до реальної професійної діяльності

Освітній процес у відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» максимально наближений до реальної професійної діяльності. 15 вересня 2022 р. здобувачі освіти групи БО-3, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування», відвідали Обласне управління Державної казн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання, наближене до реальної професійної діяльності 20 вересня 2022

Із основами фінансової грамотності для молоді від Національного банку України познайомилися магістранти-фінансисти

Магістранти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із доценткою кафедри фінансів Наталією Климаш стали учасниками циклу вебінарів «Основи фінансової грамотності для молоді» від Національного банку України, що проводились 1-2 червня 2021 року. Здобувачі мали змогу дізнатися про історію становлення НБУ та напрями розвитку на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із основами фінансової грамотності для молоді від Національного банку України познайомилися магістранти-фінансисти 04 червня 2021

Маркетинг оперативний на зв’язку

Жодна подія, що стосується саморозвитку, підприємництва, піару, а найголовніше – маркетингу, не проходить без студентів НУХТ.  14 листопада майбутні маркетологи відвідали фестиваль для малого бізнесу Get Business Festival 2018, який вкотре зачарував своєю масштабністю та цікавістю. Проходив івент на НСК «Олімпійський» за участі більше 3000 підприє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг оперативний на зв’язку 16 листопада 2018