Н У Х Т

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

22 квітня 2024

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

18-19 квітня в Києві відбувся XII Форум пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв, участь у якому взяли викладачі нашого університету – доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій та доцентка цієї ж кафедри Ольга Чернюшок.

Це вже другий під час воєнного часу Форум пивоварів, який, за традицією, став інформаційним майданчиком для обміну досвідом, технологіями, ідеями розвитку та запуску бізнесів для виробників.

Під час першого дня Форуму на учасників заходу чекала цікава і насичена програма з виступами на актуальні теми від пивоварів і представників різних технологічних компаній. Паралельно працювала виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів для крафтового пивоваріння, а також були представлені найрізноманітніші слабоалкогольні та міцні напої, виготовлені на базі фруктів, ягід, трав, меду та інших природних компонентів – сидри, медівки і медаки, дистиляти, віскі, палинки, кальвадоси тощо. Учасники заходу обговорювали технологічні нюанси виробництва цих напоїв, заглибилися у тонкощі майстерності, ознайомилися з новими технічними рішеннями.

Уже традиційно для всіх заходів медіагрупи «Технології та Інновації» відбувся благодійний аукціон товарів і послуг від партнерів і учасників Форуму, на якому збирали кошти у підтримку ЗСУ. Наші викладачі також долучилися до цієї ініціативи, додавши свій лот – посібник «Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa». У підсумку було зібрано 148 300 гривень, які направлять для потреб підрозділу, де служить пивовар Дмитро Самойлов із Kyiv Local Brewery.

Другий день Форуму був практичним. Учасники заходу відвідали під час бізнес-туру пивоварні Litopys і Malle, де ознайомилися з організацією виробництва, обладнанням, продегустували різні сорти пива і сидрів, різних стилів, що відповідають сучасним трендам.

Для наших викладачів участь у Форумі – це нові знання та враження, розширення кола стейкхолдерів і шляхів співпраці з фахівцями, цікавий досвід і неймовірні емоції.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу. Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого струк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу 08 грудня 2021

Потужний розвиток іншомовної компетенції здобувачів

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк провела відкрите заняття з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів групи ГС 2-8. Заняття було проведено за допомогою мультимедійних засобів за комунікативною методикою. Викладачка успішно інтегрувала модальні дієслова у контекст теми «Innov...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужний розвиток іншомовної компетенції здобувачів 21 жовтня 2024

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ

У зв’язку з розгортанням повномасштабної війни на території України, іноземні партнери пропонують інструменти підтримки для українських вчених, інноваторів і дослідників. Швейцарський національний науковий фонд (SNSF) пропонує низку можливостей для проведення досліджень на базі Університету прикладних наук у місті Берн: - фахівцям із менеджменту,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ 29 березня 2022

Продовжується серія відкритих лекцій від викладачів кафедри харчової хімії

Добігає кінця перший семестр навчального року. Це завжди «гаряча пора» не тільки для здобувачів освіти, але й для викладачів. Потрібно відпрацювати всі лабораторні, зробити самостійні роботи, написати всі звіти, і врешті-решт підготуватися до екзаменів і заліків. Ось чому наприкінці семестру кожне лекційне заняття набуває ще більшої важливості. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується серія відкритих лекцій від викладачів кафедри харчової хімії 02 грудня 2021