Н У Х Т

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів презентувала університет на Тернопільщині

24 вересня 2024

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів презентувала університет на Тернопільщині

23 вересня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олександра Гащук відвідала Державний професійно-технічний навчальний заклад «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», де поспілкувалася зі здобувачами освіти.

Навчальним закладом проводиться первинна професійна підготовка за професіями: пекар-тістороб, машиніст тістообробних машин, кондитер, продавець продовольчих товарів, кухар, офіціант, бармен, майстер ресторанного обслуговування.

На зустрічі зі здобувачами були обговорені особливості і переваги навчання в НУХТ, принципи формування освітньої траєкторії, широкий спектр освітніх програм, за якими здійснюється навчання, можливості побудови успішної кар’єри після здобуття освітнього ступеня «Бакалавр » і «Магістр».

Олександра Гащук особливо наголосила на наявності студентських гуртожитків, сучасного спортивного комплексу з різними секціями, участі здобувачів у міжнародних конференціях, семінарах, програмах обміну і закордонної практики, що сприяє насиченому та цікавому студентському життю.

Викладачка запросила здобувачів на найближчий профорієнтаційний захід – День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій, який відбудеться 26 вересня та звернула увагу на комунікаційні канали заходів НУХТ, які можна відвідати дистанційно.

Також була надана актуальна інформація щодо вступної кампанії для здобувачів за скороченою формою здобуття освіти в НУХТ.

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вдячна адміністрації Державного професійно-технічного  навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи, а здобувачів буде рада бачити вступниками до нашого університету!

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу

Для здобувачів-бакалаврів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у рамках вивчення дисципліни «Управління зовнішніми процесами» відбувся гостьовий лекторій «Особливості управління логістичними процесами на Філії «МХП Логістика» ПрАТ «МХП». Під час освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до освітнього процесу 25 листопада 2024

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

За ініціативи декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка була організована онлайн-зустріч «ЄВІ на 200 балів» для здобувачів 4 курсу із завідувачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською. Відбулося три сесії на платформі Zoom зі студентами спеціальностей факультету – «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови готуються студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 травня 2020

До уваги вступників! Остання можливість підготуватися до складання НМТ у цьому році!

Час летить швидко, й зовсім скоро майбутні вступники повинні будуть скласти Національний мультипредметний тест (НМТ). Зважаючи на те, що його результати суттєво впливають на можливість вступу до закладу вищої освіти, готуватися до нього потрібно старанно й відповідально. Тож, нагадуємо, що на Підготовчому відділенні НУХТ ще триває набір слухачів н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Остання можливість підготуватися до складання НМТ у цьому році! 12 січня 2024