Н У Х Т

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів презентувала університет на Тернопільщині

24 вересня 2024

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів презентувала університет на Тернопільщині

23 вересня доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олександра Гащук відвідала Державний професійно-технічний навчальний заклад «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», де поспілкувалася зі здобувачами освіти.

Навчальним закладом проводиться первинна професійна підготовка за професіями: пекар-тістороб, машиніст тістообробних машин, кондитер, продавець продовольчих товарів, кухар, офіціант, бармен, майстер ресторанного обслуговування.

На зустрічі зі здобувачами були обговорені особливості і переваги навчання в НУХТ, принципи формування освітньої траєкторії, широкий спектр освітніх програм, за якими здійснюється навчання, можливості побудови успішної кар’єри після здобуття освітнього ступеня «Бакалавр » і «Магістр».

Олександра Гащук особливо наголосила на наявності студентських гуртожитків, сучасного спортивного комплексу з різними секціями, участі здобувачів у міжнародних конференціях, семінарах, програмах обміну і закордонної практики, що сприяє насиченому та цікавому студентському життю.

Викладачка запросила здобувачів на найближчий профорієнтаційний захід – День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій, який відбудеться 26 вересня та звернула увагу на комунікаційні канали заходів НУХТ, які можна відвідати дистанційно.

Також була надана актуальна інформація щодо вступної кампанії для здобувачів за скороченою формою здобуття освіти в НУХТ.

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вдячна адміністрації Державного професійно-технічного  навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи, а здобувачів буде рада бачити вступниками до нашого університету!

Опублікований: 24-09-2024
Читайте також:
День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі

11 лютого 2025 року відбувся День гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. За ініціативи кафедри іноземних мов професійного спрямування, викладачі якої були модераторами, захід відбувся у змішаному форматі. До ліцею №197 ім. Дмитра Луценка Святошинського району міста Києва завітав профорієнтаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка у змішаному форматі 12 лютого 2025

У мікробіологічній лабораторії будь-якого молокозаводу наші здобувачі почуватимуть себе, як вдома!

Студенти-біотехнологи не єдині здобувачі вищої освіти, які отримують навички майбутнього фаху завдяки професійній діяльності викладачів кафедри біотехнології і мікробіології. Кожний студент Навчально-наукового інституту харчових технологій вивчає двосеместровий курс дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», у рамках якого розглядають теор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У мікробіологічній лабораторії будь-якого молокозаводу наші здобувачі почуватимуть себе, як вдома! 09 грудня 2020

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною» асистентки Юлії Мирошник. Науковий керівник роботи – д.т.н., професор Віктор Доценко. Юлія Мирошник представила результати досліджень технології масляних бісквітних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи 02 лютого 2021

Плідна наукова багаторічна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з освітніми партнерами

12 жовтня 2023 р. наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи в продовження плідної багаторічної співпраці в черговий раз долучилася до участі у науковому заході – IV Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка традиційно ініційована д.в.н., професоркою, завідувачкою кафедри готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна наукова багаторічна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з освітніми партнерами 13 жовтня 2023