Н У Х Т

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури

01 серпня 2023

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури

31 липня розпочалося подання заяв для вступу до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста та магістра. Нагадуємо, з переліком і описами освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету можна ознайомитися тут.

Вступники мають можливість подати до 5 заяв на бюджет і до 15 заяв на контракт. Щоб подати заяву вони повинні:

- зареєструватися або увійти у свій електронний кабінет на сайті;
- заповнити необхідні дані в кабінеті і додати якісне фото;
- через пошук знайти бажану конкурсну позицію та обрати джерело фінансування;
- заяви на бюджет розділити за пріоритетами – від 1 до 5;
- зазначити, чи здобували раніше ступінь магістра;
- обрати результати вступних випробувань і додати мотиваційний лист;
- перевірити, чи все правильно зазначили, та підтвердити подання заяви.

Щоб не наплутати нічого під час подання заяв, радимо ознайомитися з текстовою та відеоінструкціями.

Подати заяву можна до 18:00 21 серпня. Рекомендації на бюджет будуть оприлюднені до 26 серпня включно, а на контракт – із 30 серпня.

Що означають статуси заяв в електронному кабінеті, дивіться тут.

Актуальна інформація про вступ – у меню Вступнику – Вступ 2023 нашого сайту. Контакти відбіркових комісій навчально-наукових інститутів і факультетів університету тут.

Бажаємо успіху нашим майбутнім магістрантам!

Опублікований: 01-08-2023
Читайте також:
Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК»

10 травня 2024 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, у супроводі доценток Тетяни Осьмак, Олени Онопрійчук, Ульяни Бандури і Оксани Басс відвідали найсучасніший в Україні завод із випуску продукції з незбираного мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК» 13 травня 2024

Виконання сучасних салонних  процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія»

Слухачі сертифікатної програми «Косметологія» опановують виконання сучасних салонних  процедур. На черговому занятті, яке відбулось 30 листопада, дівчата вивчали техніку шугарингу Шугарінг (від англ. Súgar - цукор; також епіляція цукром, карамельна епіляція, перська епіляція) - спосіб епіляції з використанням густої цукрової пасти. Цукрова епіляці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання сучасних салонних процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія» 03 грудня 2018

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання. До складу екзаменаційної комісії увійшли професори кафедри Марина Білько і Віталій Прибильський та доцент Микола Бондар. Очолив ЕК завідувач кафедри Анатолій Куц. На захисті також були присутні викладачі  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відмінний фініш бакалаврів-заочників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 15 лютого 2023

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті. Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 лютого 2023