Н У Х Т

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

26 березня 2018

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів.

19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став традиційним.  Кращого електромеханіка  2018 року визначало журі, яке очолила голова фахової комісії Надія Примаченко.

І місце посів Денис Гричук, ІІ місце – Олег Іваненко, ІІІ місце – Владислав Новоселець.

20 березня під керівництвом викладача комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка відбувся конкурс «Кращий знавець комп’ютерної техніки».

Під час виконання завдань конкурсу студенти продемонстрували знання стандартних і спеціалізованих програмних засобів, вміння швидко і правильно виконувати завдання на комп’ютері. Переможцями конкурсу стали: І місце – Артур Андрєєв, ІІ  місце – Олександр Ратушний, III місце – Олексій Гуйва.

21 березня в актовій залі коледжу за ініціативи студентської ради і за підтримки адміністрації та  профспілкового комітету коледжу студенти-електромеханіки вдруге провели  «Лігу сміху», у якій взяли участь команди: «БПП», «Перша сільська збірна», «Холостяки»,  «Струмочок».

Переможцем другої  ліги сміху на електромеханічному відділенні, як і у 2017 році, визнана команда  «БПП».  Решта  учасників отримала відзнаки у  номінаціях: «Оригінальність» - команда   «Перша сільська збірна», «Екстравагантність» – команда  «Холостяки», «Командний дух» - команда  «Струмочок».

22 березня відбулася інтерактивна лекція «Адміністративна та кримінальна відповідальність за вчинення злочинів та правопорушень», яку прочитала провідний фахівець з соціальної  роботи  Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Величко. Фахівець поділилася зі студентами секретами психології та дала багато корисних порад: як не піддатися негативному впливу; про права та правила поведінки підлітків у разі затримання поліцією.

А 23 березня визначали кращого геймера. Під час цього конкурсу команди демонстрували своє вміння в ігровій формі користуватися сучасною комп’ютерною технікою. І місце посіла команда 31-А групи, ІІ місце – команда 41-А групи, ІІІ місце – команди 21-А  та 11-А груп.

Тиждень фахової комісії завершився фотовиставкою «Сторінки історії спеціальності».

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» – палкі прихильники неформальної освіти. Четвертокурсниця Анна Косяк також вирішила розширювати свої знання завдяки самоосвіті. Під час зустрічей з гаранткою освітньої програми, к.б.н. Світланою Старовойтовою бакалаври ознайомилися з можливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднувати навчання та самоосвіту – можливо і корисно! 15 квітня 2024

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» 18 квітня 2018

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання

8 червня розпочали серію захистів кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний очолив Екзаменаційну комісію, до складу якої увійшли доценти Оксана Топчій, Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти бакалаврів 2021 року денної форми навчання 09 червня 2021

З перспективною професією аналітика даних познайомилися ліцеїсти Львівщини

Сьогодні відбулася гостьова лекція «Професія – аналітик даних» старшого викладача кафедри інформаційних систем, штучного інтелекту та кібербезпеки Михайла Грами, яку він прочитав у Лопатинському ліцеї Лопатинської громади Радехівського району Львівської області Викладач розповів майбутнім вступникам про задачі, переваги та особливості роботи на по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перспективною професією аналітика даних познайомилися ліцеїсти Львівщини 29 жовтня 2024