Н У Х Т

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

26 березня 2018

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів.

19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став традиційним.  Кращого електромеханіка  2018 року визначало журі, яке очолила голова фахової комісії Надія Примаченко.

І місце посів Денис Гричук, ІІ місце – Олег Іваненко, ІІІ місце – Владислав Новоселець.

20 березня під керівництвом викладача комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка відбувся конкурс «Кращий знавець комп’ютерної техніки».

Під час виконання завдань конкурсу студенти продемонстрували знання стандартних і спеціалізованих програмних засобів, вміння швидко і правильно виконувати завдання на комп’ютері. Переможцями конкурсу стали: І місце – Артур Андрєєв, ІІ  місце – Олександр Ратушний, III місце – Олексій Гуйва.

21 березня в актовій залі коледжу за ініціативи студентської ради і за підтримки адміністрації та  профспілкового комітету коледжу студенти-електромеханіки вдруге провели  «Лігу сміху», у якій взяли участь команди: «БПП», «Перша сільська збірна», «Холостяки»,  «Струмочок».

Переможцем другої  ліги сміху на електромеханічному відділенні, як і у 2017 році, визнана команда  «БПП».  Решта  учасників отримала відзнаки у  номінаціях: «Оригінальність» - команда   «Перша сільська збірна», «Екстравагантність» – команда  «Холостяки», «Командний дух» - команда  «Струмочок».

22 березня відбулася інтерактивна лекція «Адміністративна та кримінальна відповідальність за вчинення злочинів та правопорушень», яку прочитала провідний фахівець з соціальної  роботи  Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Величко. Фахівець поділилася зі студентами секретами психології та дала багато корисних порад: як не піддатися негативному впливу; про права та правила поведінки підлітків у разі затримання поліцією.

А 23 березня визначали кращого геймера. Під час цього конкурсу команди демонстрували своє вміння в ігровій формі користуватися сучасною комп’ютерною технікою. І місце посіла команда 31-А групи, ІІ місце – команда 41-А групи, ІІІ місце – команди 21-А  та 11-А груп.

Тиждень фахової комісії завершився фотовиставкою «Сторінки історії спеціальності».

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією. Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива 15 квітня 2019

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

Студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій Дарина Присяжна долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с. Попівці Барського району Вінницької області. Вона провела дві зустрічі: з учнями 9 та 11 класів. Перед ними стоїть важливе питання щодо вибору майбутньої професії, яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти 06 грудня 2019

Підвищення кваліфікації фахівців ГУ Держпраці здійснили в Інституті післядипломної освіти НУХТ

У 2017 році вступили в дію нові Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та перероблення зерна, а також нові Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв. Правила поширюються на всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності та організаційно-правової форми та є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації фахівців ГУ Держпраці здійснили в Інституті післядипломної освіти НУХТ 11 січня 2018

Movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування знову приймає своїх прихильників

Цього разу учасники клубу відправилися у захоплюючу подорож чудовою країною, яка приваблює будь-якого туриста, країною, яка подарувала світу величезну кількість видатних людей (учених, винахідників, діячів культури і мистецтва тощо), країною, яка стала законодавицею моди і шарму, яка подарувала людям кіно і яка ввела поняття «savoir vivre» (вміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування знову приймає своїх прихильників 24 грудня 2020