Н У Х Т

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

26 березня 2018

50 років спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» відзначили у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З 19 по 23 березня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у якому активну участь взяли студенти І-ІV курсів.

19 березня відбувся конкурс «Кращий електромеханік 2018». Цей конкурс вперше провели у 1981 році, а тепер він став традиційним.  Кращого електромеханіка  2018 року визначало журі, яке очолила голова фахової комісії Надія Примаченко.

І місце посів Денис Гричук, ІІ місце – Олег Іваненко, ІІІ місце – Владислав Новоселець.

20 березня під керівництвом викладача комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка відбувся конкурс «Кращий знавець комп’ютерної техніки».

Під час виконання завдань конкурсу студенти продемонстрували знання стандартних і спеціалізованих програмних засобів, вміння швидко і правильно виконувати завдання на комп’ютері. Переможцями конкурсу стали: І місце – Артур Андрєєв, ІІ  місце – Олександр Ратушний, III місце – Олексій Гуйва.

21 березня в актовій залі коледжу за ініціативи студентської ради і за підтримки адміністрації та  профспілкового комітету коледжу студенти-електромеханіки вдруге провели  «Лігу сміху», у якій взяли участь команди: «БПП», «Перша сільська збірна», «Холостяки»,  «Струмочок».

Переможцем другої  ліги сміху на електромеханічному відділенні, як і у 2017 році, визнана команда  «БПП».  Решта  учасників отримала відзнаки у  номінаціях: «Оригінальність» - команда   «Перша сільська збірна», «Екстравагантність» – команда  «Холостяки», «Командний дух» - команда  «Струмочок».

22 березня відбулася інтерактивна лекція «Адміністративна та кримінальна відповідальність за вчинення злочинів та правопорушень», яку прочитала провідний фахівець з соціальної  роботи  Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Величко. Фахівець поділилася зі студентами секретами психології та дала багато корисних порад: як не піддатися негативному впливу; про права та правила поведінки підлітків у разі затримання поліцією.

А 23 березня визначали кращого геймера. Під час цього конкурсу команди демонстрували своє вміння в ігровій формі користуватися сучасною комп’ютерною технікою. І місце посіла команда 31-А групи, ІІ місце – команда 41-А групи, ІІІ місце – команди 21-А  та 11-А груп.

Тиждень фахової комісії завершився фотовиставкою «Сторінки історії спеціальності».

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія). Пані лектор разом із потоком найкращих студентів універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 27 квітня 2018

Продовжують підкорювати наукові вершини на конкурсі наукових робіт з біології учасники студентського наукового гуртка «Biotech»

На базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка  відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія». На конкурс була подана 71 студентська наукова робота, що надійшли із 40 закладів вищої освіти. На підсумкову науково-практичну конференцію запросили авторів 20 наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підкорювати наукові вершини на конкурсі наукових робіт з біології учасники студентського наукового гуртка «Biotech» 08 травня 2018

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Оnline-стажування, що відбувалося з використанням zoom-конференції, пройшла доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольга Чернюшок. Найкращі спікери від Universitet Ekonomiczne w Krakowie поділилися польським досвідом, цікавою інформацією та яскравими презентаціями. Стажування тривало з 4 по 29 травня 2020 року у вигляді лекцій, практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне оnline-стажування завершила доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 03 червня 2020

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович відвідала Київський державний коледж туризму та готельного господарства, де зустрілася зі студентами, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Насамперед Вікторія Дорохович розповіла про історію заснування Національного університету харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019