Н У Х Т

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі

19 лютого 2024

Мотивуючі для подальших досягнень зустрічі з фахівцями галузі

Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки продовжує надихати і розширювати горизонти студентів. Такі події не тільки допомагають узгоджувати теоретичні знання з реальними практичними аспектами, але й сприяють встановленню цікавих і продуктивних контактів з представниками високотехнологічних компаній.

Здобувачі кафедри мали унікальну можливість поспілкуватися з Дмитром Дудком – спеціалістом інжинірингової компанії ГК ICK GROUP, яка будує цілі заводи власної марки. Спікер розповів про можливості компанії, організацію та особливості роботи, результати її співпраці з компаніями в Україні та за кордоном. А вони таки значні – за 27 років активної діяльності компанія успішно реалізувала понад 450 проєктів у 20 країнах світу.

Зацікавленість була велика. Учасники ставили багато запитань щодо обладнання, яке проєктує та технологій, які використовує ICK GROUP. У якийсь момент доповідь просто переросла в живий діалог з учасниками.

І викладачі, і здобувачі освіти щиро вдячні Дмитру Дудку за цікаву розповідь. Такі інтерактивні заходи роблять навчання ще цікавішим і допомагають студентам глибше розуміти своє майбутнє у спеціальності «Прикладна механіка». Тож, цей Smart-лекторій став нескінченним джерелом натхнення для подальших досягнень!

Опублікований: 19-02-2024
Читайте також:
Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності

У Міністерстві освіти і науки України відбулася звітна конференція щодо підсумків наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти та наукових установ за 2019 рік. Звіт університету у МОН представив проректор з наукової роботи Олександр Шевченко. Він ґрунтовно висвітлив усі аспекти організації й здійснення наукової роботи у НУХТ. Нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відзвітував у МОН щодо наукової та науково-технічної діяльності 14 лютого 2020

Спільний семінар кафедри експертизи харчових продуктів та Всесвітньої продовольчої Програми ООН

1 листопада 2024р у межах Рамкової угоди про співпрацю університету з Всесвітньою продовольчою Програмою ООН за участі викладачів кафедри експертизи харчових продуктів відбувся Відкритий семінар для середніх та малих підприємств «Стандарти та тренди в сфері продовольчої безпеки». Експерти та фахівці-практики харчової галузі із України та з-поза її...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний семінар кафедри експертизи харчових продуктів та Всесвітньої продовольчої Програми ООН 04 листопада 2024

Яскраве дозвілля наших студентів

Поки випускники бакалаврату складають вступні випробування до магістратури, студенти молодших курсів, успішно склавши сесію, а деякі спеціальності, і завершивши практику, насолоджуються літнім відпочинком. Сонячна погода спонукала зібратися групу МЯ ІІІ-1 разом із куратором, доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксаною Топчій на ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраве дозвілля наших студентів 19 липня 2018

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Новий навчальний рік у надскладних умовах повномасштабної війни розпочато у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ. Зокрема, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів перед початком навчального процесу відбулася онлайн-зустріч із третьокурсниками, які для продовження навчання у наступні два роки обрали цю випускову кафедру нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із третьокурсниками на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 07 вересня 2022