Н У Х Т

Моніторинг останніх змін харчового законодавства

29 травня 2024

Моніторинг останніх змін харчового законодавства

28 травня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар, присвячений огляду змін законодавства у сфері харчової безпечності.

Спікерами виступили заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу організації протиепізоотичної роботи ГУ ДПСС у м. Києві Роман Матвійчук і заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Юрій Миркеєв.

Подібні заходи є вельми важливими та корисними для викладачів, адже підготовка висококваліфікованих фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» потребує від них глибоких й актуальних знань. Тому, проведення наукових семінарів є однією з кращих практик вдосконалення змісту дисциплін і підвищення якості їх викладання.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний Роману Матвійчуку та Юрію Миркєєву за участь у семінарі й сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 29-05-2024
Читайте також:
Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відбувся черговий круглий стіл «Перспективи та сучасний стан підготовки фахівців-енергетиків», який зібрав більше 20 гостей. Серед них – представники бізнесу, навчальних закладів і здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про розширення змісту освітніх програм на круглому столі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 24 грудня 2021

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

23 жовтня доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Алла Тимчук та Олена Онопрійчук разом зі студентами-магістрантами 1-го року навчання відвідали найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018. Користуючись нагодою, вони інформували її учасників і відвідувачів про переваги навчання в НУХ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із інноваціями для харчової промисловості знайомилися магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 24 жовтня 2018

«Креатив наближає перемогу»: Рекламісти поспілкувалися із креативним директором компанії «Leo Burnett Ukraine»

Здобувачі всіх курсів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та викладачки кафедри маркетингу, які забезпечують навчальний процес на цій освітній програмі, відвідали майстер-клас «Креатив наближає Перемогу. Україна 2022». Спікером заходу виступав креативний директор компанії «Leo Burnett Ukraine» Анатолій Давидов. Майстер-клас був...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Креатив наближає перемогу»: Рекламісти поспілкувалися із креативним директором компанії «Leo Burnett Ukraine» 04 жовтня 2022

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023