Н У Х Т

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

17 липня 2020

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу.

Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати подорож у часи невизначеності.

Актуальними travel-лайфхаками поділилися засновниця міжнародної компанії Business Travel Leisure, член Європейської бізнес-асоціації, засновниця проєкту MMP4me Анна Петрова та директор з продажу авіакомпанії Sky Up Олександр Джиджора.

В ефірі проаналізували теми: туризм після пандемії (як коронавірус змінив подорожі); особливості перельотів (що буде з вартістю квитків, як правильно і безпечно в подальшому обирати компанії для планування перельотів), топ-країни для відвідування, бонусні програми для подорожей; поїхати відпочивати за кордон або залишитися в Україні.

Лекція була цікавою для всіх, хто попри зовнішні виклики налаштований на подорожі та хоче подбати про свою безпеку і комфорт під час мандрівки. Почуте стане у нагоді і нашим викладачам при читанні лекцій і проведенні практичних занять.

Насамкінець на активних глядачів чекав сюрприз – розіграш двох примірників «Change yourself diary» від Анни Петрової та двох органайзерів від компанії Sky Up. У книзі Анна ділиться корисними інструментами та практиками, які сприяють професійному та особистісному розвитку під час кризи.

 

Опублікований: 17-07-2020
Читайте також:
Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 жовтня 2025

Наші студенти долучилися до організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018»

27-29 листопада в Києві на території Арт-заводу «Платформа» відбувся Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018». Головна мета конкурсу – сприяння популяризації сучасних робітничих спеціальностей серед учнів професійних технічних навчальних закладів і коледжів, залучення більшої кількості молоді до навчання за цими с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти долучилися до організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2018» 03 грудня 2018

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит серед студентів заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». У останню навчальну битву за здобуття освітнього ступеня майбутніх бакалаврів супроводжувала Екзаменаційна комісія у складі заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 21 лютого 2019

Проєктний менеджмент у громаді: нові компетентності для сталого розвитку

У сучасному світі, де громади стають рушійною силою змін, успіх їхнього розвитку визначається не лише ресурсами, а й здатністю ефективно управляти проєктами, вибудовувати партнерства та мислити у європейських координатах. Саме на ці виклики відповів курс «Проєктний менеджмент у громаді», організований ініціативою Cities4Cities United4Ukraine у межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктний менеджмент у громаді: нові компетентності для сталого розвитку 25 вересня 2025