Н У Х Т

У розпалі вступна кампанія до магістратури

08 серпня 2023

У розпалі вступна кампанія до магістратури

В університеті триває реєстрація заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2023 року. Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 21 серпня.

Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 26 серпня. Вступники, які отримають рекомендацію до зарахування на бюджет, повинні будуть виконати вимоги до зарахування до 18:00 29 серпня. Накази про зарахування на навчання за державним замовленням будуть підписані ректором Олександром Шевченком 31 серпня.

Тим часом не пізніше 30 серпня будуть оприлюднені рейтингові списки вступників та надані рекомендації для зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на небюджетні конкурсні пропозиції. Й, починаючи з 30 серпня, розпочнеться оприлюднення рейтингових списків вступників та надання рекомендацій для зарахування на місця за кошти фізичних і юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції.

Ці категорії вступників матимуть час до 10:00 7 вересня, щоб виконати вимоги до зарахування. А вже наступного дня, 8 вересня, відбудеться їх зарахування на навчання, а також переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення.

Нагадуємо, вся актуальна й оперативна інформація щодо вступної кампанії розміщена у меню Вступнику - Вступ 2023 сайту університету. Контакти відбіркових комісій інститутів і факультетів НУХТ за посиланням.

Бажаємо успіху нашим майбутнім магістрантам!

Опублікований: 08-08-2023
Читайте також:
Вітання ректора з Днем Соборності...

Шановні викладачі, співробітники, студенти!  Від щирого серця вітаю вас із Днем Соборності України! День 22 січня 1919 року, коли був проголошений Акт возз'єднання, навічно закарбувався в українській національній історії як величне і значуще свято. Ці славні історичні події заклали першооснову єдиної та неподільної незалежної і соборної сучасної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання ректора з Днем Соборності... 22 січня 2018

Пара-Best-2018

18 квітня 2018 року студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяли участь у міському конкурсі краси і талантів «Пара-Best». Захід відбувся за ініціативи Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради уже вшосте. За перемогу у конкурсі змагалися 7 пар, серед яких і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пара-Best-2018 19 квітня 2018

Рослинні біологічно активні речовини, як основа лікарських препаратів

Чи знали ви, що речовина карвон, яка добувається із плодів укропу запашного, є чудовим спазмалітиком? Або, чи чули ви про глікозидкорглікон, який екстрагують із конвалії? Його застосовують для зменшення явища недостатності міокарда. Або, що поряд із валеріаною одним із найкращих заспокійливих препаратів є лікарський засіб на основі горицвіту. І це ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рослинні біологічно активні речовини, як основа лікарських препаратів 12 червня 2023