Н У Х Т

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

22 червня 2018

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Самостійна практична діяльність – кращий спосіб опанувати майбутню професію. Тому традиційно на кафедрі туристичного та готельного бізнесу організована виробнича екскурсійна практика для студентів 3-го курсу спеціальності 242 «Туризм» на основі компетенцій з  дисципліни «Організація туризму (Екскурсійна діяльність)».

Головним завданням  другого етапу  практики, який тривав з 15 по 19 червня 2018 року, було розроблення цікавого пізнавального маршруту вулицями та історичними місцями міста Києва. Студенти мали змогу відчути себе справжніми екскурсоводами, самостійно розробивши та провівши різноманітні екскурсії, серед яких: «Володимирська вулиця – від сучасності до давнини», «Зелені легені міста» (Ботанічний сад), «Київський Оксфорд», «Від язичництва до християнства», «Аскольдова могила», «Екскурсія для закоханих», «Київ кримінальний» та ін.

Під час проведення екскурсій відбувалося вдале поєднання двох елементів екскурсії – показу та розповіді, а також активна взаємодія всіх учасників процесу екскурсійного обслуговування – екскурсовода, об'єкту та екскурсанта. Формування навичок організації та  проведення групових екскурсій, підготовка власних  портфелів екскурсовода, засвоєння принципів командної роботи задля спільного результату - все це сприяє формуванню майбутніх фахівців, конкурентоспроможних на ринку туристичних послуг.

Опублікований: 22-06-2018
Читайте також:
Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021

Актуальність тем і вагома практична значимість досліджень принесли студенткам-економістам перемоги у конкурсі дипломних робіт

Студенти та викладачі кафедри економіки і права взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності «Економіка підприємства» за ступенем вищої освіти «бакалавр», який відбувся наприкінці квітня на базі Харківського національного автомобільного-дорожнього університету дистанційно. Наші магістри першого курсу спеціальності «Екон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність тем і вагома практична значимість досліджень принесли студенткам-економістам перемоги у конкурсі дипломних робіт 04 травня 2020

Інновації у поліграфії на REX-T-REX-2025

Здобувачі освітньої програми «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» разом із доценткою кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталією Кулик відвідали виставку друку та реклами REX-T-REX, експоненти якої розкрили їм інновації у поліграфії – використання штучного інтелекту для оптимізації виробничих процесі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у поліграфії на REX-T-REX-2025 19 вересня 2025

Акредитована ще одна освітня програма університету

26 січня 2021 р. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти розглянуло на своєму засіданні акредитаційну справу №1258/АС-20 щодо акредитації в нашому університеті освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» (спеціальність 073 «Менеджмент») з підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Магістр» і прийняло рішення акр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Акредитована ще одна освітня програма університету 02 лютого 2021