Н У Х Т

Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні

10 травня 2022

Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні

Щороку партнер і добрий друг нашого університету – Клуб пакувальників України проводить традиційні конкурси кращих зразків упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні, «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього».

Наш університет готує фахівців пакувальної галузі, зокрема, за освітньою програмою «Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», тому у конкурсі постійно представляються роботи наших випускників.

Серед авторитетних членів журі цього Конкурсу – доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, провідна фахівчиня у галузі дизайну і виробництва упаковки та пакувальних матеріалів Наталія Кулик.

Журі свій вердикт винесло, тепер слово за споживачами. Організатори конкурсів запрошують їх віддати свій голос за найкращу упаковку, для цього, кожний охочий може проголосувати на сторінці Клубу пакувальників у Facebook. Переможець отримає приз глядацьких симпатій.

Посилання для голосування: https://www.facebook.com/ClubPackagersOfUkraine.

Голосування триває до 24:00 31 травня 2022 року. Долучаймося!

Опублікований: 10-05-2022
Читайте також:
Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя

Найцінніше, що є у людини, - це її життя. Воно дається їй тільки раз і кожній - своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожити двічі. Приємно відзначити, що студент Вінницького коледжу нашого університету Богдан Вашутін (гр. 3-АМ-2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя 08 травня 2019

Знання, що рятують життя

4 квітня 2022 року працівники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ навчалися основам першої домедичної допомоги. Заняття для них провели викладачі-інструктори Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти спільно з директоркою Лесею Вовк. Курс передбачав теоретичний і практичний блоки. Інструктори на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, що рятують життя 06 квітня 2022

Відзначаємо День працівників харчової промисловості

12 жовтня в університеті відбулися урочисті загальні збори з нагоди Дня працівників харчової промисловості, який українці традиційно відзначають у третю неділю жовтня. З огляду на воєнний стан, цьогоріч святкували вузьким родинним колом НУХТівської спільноти. Присутніх у актовій залі університету тепло привітав ректор, професор Олександр Шевченко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначаємо День працівників харчової промисловості 12 жовтня 2023

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023

Попри всі складнощі воєнного періоду, український бізнес не тільки працює, але й знаходить можливості презентувати свої здобутки й інновації на галузевих виставкових заходах. 29-31 березня у Києві працювала найбільша в Україні, 25-та Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв World Food Ukraine, яку, звичайно ж, не могли оминути увагою наші...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023 03 квітня 2023