Н У Х Т

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

30 червня 2023

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали 11 засідань екзаменаційної комісії – з 14 до 28 червня.

Попри всі перешкоди, що поставали на шляху до знань, наші здобувачі-біотехнологи за підтримки викладачів кафедри змогли не лише успішно завершити навчання, а й вчасно підготувати і представити до захисту свої кваліфікаційні роботи.

Протягом усіх захистів екзаменаційну комісію очолював завідувач кафедри, д.т.н. Віктор Стабніков, до складу комісії входили доценти: к.т.н. Вікторія Красінько, к.т.н. Юрій Карлаш та к.б.н., гарантка освітньо-професійної програми здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» Світлана Старовойтова. Функції секретаря екзаменаційної комісії виконувала асистентка Тетяна Сулейко.

До захисту були представлені 42 кваліфікаційні роботи інженерного та науково-інженерного спрямування, які характеризували різноманітні можливості застосування будь-яких напрямків біотехнологій: фармацевтичної, промислової, харчової та природоохоронної.

Кожна робота є індивідуальним проєктним рішенням наших здобувачів, що підтверджується встановленим рівнем унікальності, адже всі дипломи пройшли перевірку на плагіат за допомогою сервісу «Unichek».

Щороку захисти бакалаврів-біотехнологів викликають жвавий інтерес у стейкхолдерів. Цього разу до конференцій приєдналися представники ФФ «Дарниця»: начальниця лабораторії хіміко-біологічного аналізу Альона Носик, начальниця лабораторії мікробіологічного аналізу Ольга Волківська, фахівчиня лабораторії хіміко-біологічного аналізу відділу контролю якості Ніна Микитенко.

Результатами захисту всі задоволені – здобувачі нарешті почули на свою адресу довгоочікувану фразу: «Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнологій та інженерії», а члени екзаменаційної комісії та гості відеоконференцій насолодилися цікавими технологічними рішеннями, жвавими дискусіями й вичерпними презентаціями та доповідями. Всі здобувачі отримали позитивні оцінки. Комісія рекомендували вісьмох здобувачів – Дар’ю Благодир, Анну Воробей, Марину Грищенко, Марію Дзюбу, Ростислава Коваля, Вікторію Негретову, Анастасію Охмакевич та Дар’ю Синявську – до отримання диплома з відзнакою, також всі випускники були запрошені до вступу в магістратуру.

Вітаємо новоспечених випускників із черговою сходинкою в їхньому житті! Бажаємо реалізувати себе в подальшому висококваліфікованими фахівцями! Викладачі кафедри сподіваються на швидку зустріч під час ЄВІ!

Опублікований: 30-06-2023
Читайте також:
Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам. Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій 01 березня 2019

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу

24 січня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося засідання робочої групи магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства». Гарант програми, професор Віталій Прибильський ознайомив присутніх із вимогами до розроблення нової редакції освітньо-професійної програми та її за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча група освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» приступила до її локального моніторингу 25 січня 2024

Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв

Доцентка кафедри харчових виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Галина Волощук взяла участь у засіданні Спеціалізованої Дегустаційної Комісії ВАП, на якому свою продукцію представили підприємства ТОВ «Київхліб» (м. Біла Церква) та Українсько-Іспанське ТОВ «Урожай». Всього на дегустацію було запропоновано 10 зразків нових видів хлібобулоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ оцінюють продукцію виробництв 01 червня 2023

Флешмоб до Дня Незалежності

Кафедра маркетингу з нагоди Дня Незалежності України провела флешмоб «Разом ми сильні» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники поділилися своїми фото з символікою України, як державною, так і народною. Світлини були опубліковані на сторінках соціальних мереж кафедри.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до Дня Незалежності 25 серпня 2022