Н У Х Т

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

30 червня 2023

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали 11 засідань екзаменаційної комісії – з 14 до 28 червня.

Попри всі перешкоди, що поставали на шляху до знань, наші здобувачі-біотехнологи за підтримки викладачів кафедри змогли не лише успішно завершити навчання, а й вчасно підготувати і представити до захисту свої кваліфікаційні роботи.

Протягом усіх захистів екзаменаційну комісію очолював завідувач кафедри, д.т.н. Віктор Стабніков, до складу комісії входили доценти: к.т.н. Вікторія Красінько, к.т.н. Юрій Карлаш та к.б.н., гарантка освітньо-професійної програми здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» Світлана Старовойтова. Функції секретаря екзаменаційної комісії виконувала асистентка Тетяна Сулейко.

До захисту були представлені 42 кваліфікаційні роботи інженерного та науково-інженерного спрямування, які характеризували різноманітні можливості застосування будь-яких напрямків біотехнологій: фармацевтичної, промислової, харчової та природоохоронної.

Кожна робота є індивідуальним проєктним рішенням наших здобувачів, що підтверджується встановленим рівнем унікальності, адже всі дипломи пройшли перевірку на плагіат за допомогою сервісу «Unichek».

Щороку захисти бакалаврів-біотехнологів викликають жвавий інтерес у стейкхолдерів. Цього разу до конференцій приєдналися представники ФФ «Дарниця»: начальниця лабораторії хіміко-біологічного аналізу Альона Носик, начальниця лабораторії мікробіологічного аналізу Ольга Волківська, фахівчиня лабораторії хіміко-біологічного аналізу відділу контролю якості Ніна Микитенко.

Результатами захисту всі задоволені – здобувачі нарешті почули на свою адресу довгоочікувану фразу: «Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнологій та інженерії», а члени екзаменаційної комісії та гості відеоконференцій насолодилися цікавими технологічними рішеннями, жвавими дискусіями й вичерпними презентаціями та доповідями. Всі здобувачі отримали позитивні оцінки. Комісія рекомендували вісьмох здобувачів – Дар’ю Благодир, Анну Воробей, Марину Грищенко, Марію Дзюбу, Ростислава Коваля, Вікторію Негретову, Анастасію Охмакевич та Дар’ю Синявську – до отримання диплома з відзнакою, також всі випускники були запрошені до вступу в магістратуру.

Вітаємо новоспечених випускників із черговою сходинкою в їхньому житті! Бажаємо реалізувати себе в подальшому висококваліфікованими фахівцями! Викладачі кафедри сподіваються на швидку зустріч під час ЄВІ!

Опублікований: 30-06-2023
Читайте також:
Про академічну культуру і доброчесність на відкритому занятті доцента кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець 6 жовтня провела відкрите заняття у групі магістрів першого курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» на тему «Формування академічної культури та академічної доброчесності як необхідних компонентів міжнародної наукової комунікації». Під час заняття велася дискусія про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну культуру і доброчесність на відкритому занятті доцента кафедри іноземних мов професійного спрямування 07 жовтня 2020

Зимова казка у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

На завершення зимових свят та з нагоди Дня відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася вистава-феєрія «Зимова казка». В актовій залі зібралися студенти і викладачі, майбутні вступники з батьками, а також  маленькі діти воїнів-учасників АТО. Студенти привітали малят солодкими подарунками та провели фотосесію з учасника...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова казка у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 25 січня 2017

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи

Останній рік навчання у бакалавраті для четвертокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність 181 «Харчові технології») завершується переддипломною практикою та виконанням кваліфікаційних робіт. Понад 70 здобувачів освіти були направлені кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції для проходження передд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісна переддипломна практика – впевнений крок до виконання кваліфікаційної роботи 15 травня 2025

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування

Днями у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації». З вітальним словом від нашого університету до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри технології оздоровчих п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант – про нові можливості оздоровчого харчування 26 травня 2025