Н У Х Т

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

09 вересня 2024

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

Усі, хто пропустив основний набір або не встиг підтвердити бажання навчатися в НУХТ, мають можливість стати магістрантом ще у цьому році! Є можливість вступу на контракт під час додаткового набору на навчання!

Вимоги до вступників:

- для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року;

- для вступу на інші спеціальності потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та фахового іспиту;

- для вступу на освітньо-професійну програму «Туризм і рекреація» та на освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» для вступників, які отримали освітній ступінь бакалавра НЕ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 242 «Туризм і рекреація», потрібні позитивні результати додаткового вступного випробування за спеціальністю «Туризм і рекреація»;

- вступники, які мають право на спеціальні умови вступу, зможуть узяти замість результатів ЄВІ (обох компонентів) – результати співбесіди з іноземної мови (співбесіда проводитиметься за програмою ЄВІ з іноземних мов), а замість результатів ЄФВВ – результат фахового іспиту;

- вступники на основі НРК7 (друга вища освіта) можуть за їх вибором або подати результат(-и) ЄВІ та/або ЄФВВ, або скласти відповідну(-ий, -і) співбесіду та/або фаховий іспит;

- усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви; 

- заяви до участі у конкурсі подаватимуться вступниками через особисті електронні кабінети.

Приймання заяв і документів на участь у вступних випробуваннях розпочнеться завтра, 10 вересня і триватиме до 17:00 16 вересня.

Приймати заяви та документи для участі у конкурсному відборі ми розпочнемо з 18 вересня.

Докладно про вступ до нашого університету за посиланням

Опублікований: 09-09-2024
Читайте також:
Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні

Щороку партнер і добрий друг нашого університету – Клуб пакувальників України проводить традиційні конкурси кращих зразків упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні, «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього». Наш університет готує фахівців пакувальної галузі, зокрема, за освітньою програмою «Комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оцінюємо кращі зразки упаковки та етикеток, розроблених і виготовлених в Україні 10 травня 2022

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво

19-21 квітня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь у 33-й міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра-2018», яка працювала у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ). Коледж представили заступник директора з навчально-виховної роботи Олеся Стах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво 23 квітня 2018

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

1 березня 2021 р. відбулася відкрита лекція «Виробництво тваринних кормів, кормового і технічного жирів» к.т.н., доцентки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олександри Гащук з навчальної дисципліни «Технології переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології». Викладачка у доступній ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 02 березня 2021