Н У Х Т

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

09 вересня 2024

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

Усі, хто пропустив основний набір або не встиг підтвердити бажання навчатися в НУХТ, мають можливість стати магістрантом ще у цьому році! Є можливість вступу на контракт під час додаткового набору на навчання!

Вимоги до вступників:

- для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року;

- для вступу на інші спеціальності потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та фахового іспиту;

- для вступу на освітньо-професійну програму «Туризм і рекреація» та на освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» для вступників, які отримали освітній ступінь бакалавра НЕ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 242 «Туризм і рекреація», потрібні позитивні результати додаткового вступного випробування за спеціальністю «Туризм і рекреація»;

- вступники, які мають право на спеціальні умови вступу, зможуть узяти замість результатів ЄВІ (обох компонентів) – результати співбесіди з іноземної мови (співбесіда проводитиметься за програмою ЄВІ з іноземних мов), а замість результатів ЄФВВ – результат фахового іспиту;

- вступники на основі НРК7 (друга вища освіта) можуть за їх вибором або подати результат(-и) ЄВІ та/або ЄФВВ, або скласти відповідну(-ий, -і) співбесіду та/або фаховий іспит;

- усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви; 

- заяви до участі у конкурсі подаватимуться вступниками через особисті електронні кабінети.

Приймання заяв і документів на участь у вступних випробуваннях розпочнеться завтра, 10 вересня і триватиме до 17:00 16 вересня.

Приймати заяви та документи для участі у конкурсному відборі ми розпочнемо з 18 вересня.

Докладно про вступ до нашого університету за посиланням

Опублікований: 09-09-2024
Читайте також:
Курсові роботи захищає третій курс

Завершується цей непростий навчальний рік. Ніхто не уявляв, що ми змушені будемо проводити навчання та приймати захист курсових і дипломних робіт дистанційно. Та практика показала, що наш колектив успішно справляється з усіма викликами сьогодення. Нещодавно у форматі конференції Zoom свої курсові роботи з дисципліни «Технологія мікробного синтезу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курсові роботи захищає третій курс 27 травня 2020

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 березня 2024

Наукова зустріч на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся другий науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Цього разу було заслухано два виступи. Завідувач лабораторії відділу досліджень технології переробки олій та жирів, к.т.н. Ігор Петік представив доповідь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова зустріч на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 грудня 2024