Н У Х Т

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

09 вересня 2024

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

Усі, хто пропустив основний набір або не встиг підтвердити бажання навчатися в НУХТ, мають можливість стати магістрантом ще у цьому році! Є можливість вступу на контракт під час додаткового набору на навчання!

Вимоги до вступників:

- для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року;

- для вступу на інші спеціальності потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та фахового іспиту;

- для вступу на освітньо-професійну програму «Туризм і рекреація» та на освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» для вступників, які отримали освітній ступінь бакалавра НЕ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 242 «Туризм і рекреація», потрібні позитивні результати додаткового вступного випробування за спеціальністю «Туризм і рекреація»;

- вступники, які мають право на спеціальні умови вступу, зможуть узяти замість результатів ЄВІ (обох компонентів) – результати співбесіди з іноземної мови (співбесіда проводитиметься за програмою ЄВІ з іноземних мов), а замість результатів ЄФВВ – результат фахового іспиту;

- вступники на основі НРК7 (друга вища освіта) можуть за їх вибором або подати результат(-и) ЄВІ та/або ЄФВВ, або скласти відповідну(-ий, -і) співбесіду та/або фаховий іспит;

- усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви; 

- заяви до участі у конкурсі подаватимуться вступниками через особисті електронні кабінети.

Приймання заяв і документів на участь у вступних випробуваннях розпочнеться завтра, 10 вересня і триватиме до 17:00 16 вересня.

Приймати заяви та документи для участі у конкурсному відборі ми розпочнемо з 18 вересня.

Докладно про вступ до нашого університету за посиланням

Опублікований: 09-09-2024
Читайте також:
Магістри-міжнародники захищають кваліфікаційні роботи

На кафедрі міжнародних економічних відносин Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт. Екзаменаційну комісію очолила докторка економічних наук, професорка, завідувачка сектору міжнародних фінансових досліджень ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» Олена Борзенко. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-міжнародники захищають кваліфікаційні роботи 12 лютого 2021

Прокачуємо мовні скіли

Спілкування з носіями мови – надзвичайно важливе для успішного її опанування. На факультеті біотехнології та екологічного контролю в рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС продовжує успішно працювати English Speaking Club, на чергове онлайн-засідання якого його координатор, п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прокачуємо мовні скіли 27 грудня 2024

Можливості упровадження штучного інтелекту в освіту оцінили викладачі університету

11 та 12 грудня 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко долучилися до онлайн-лекцій, присвячених можливостям інтеграції штучного інтелекту в освітній процес, організованих Національним університетом фізичного виховання і спорту України за підтримки Міністерства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості упровадження штучного інтелекту в освіту оцінили викладачі університету 19 грудня 2024

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021