Н У Х Т

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

09 вересня 2024

Додатковий набір до магістратури: вимоги до вступників

Усі, хто пропустив основний набір або не встиг підтвердити бажання навчатися в НУХТ, мають можливість стати магістрантом ще у цьому році! Є можливість вступу на контракт під час додаткового набору на навчання!

Вимоги до вступників:

- для вступу на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 29 «Міжнародні відносини» потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року;

- для вступу на інші спеціальності потрібні результати ЄВІ 2023 або 2024 років та фахового іспиту;

- для вступу на освітньо-професійну програму «Туризм і рекреація» та на освітньо-наукову програму «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» для вступників, які отримали освітній ступінь бакалавра НЕ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 242 «Туризм і рекреація», потрібні позитивні результати додаткового вступного випробування за спеціальністю «Туризм і рекреація»;

- вступники, які мають право на спеціальні умови вступу, зможуть узяти замість результатів ЄВІ (обох компонентів) – результати співбесіди з іноземної мови (співбесіда проводитиметься за програмою ЄВІ з іноземних мов), а замість результатів ЄФВВ – результат фахового іспиту;

- вступники на основі НРК7 (друга вища освіта) можуть за їх вибором або подати результат(-и) ЄВІ та/або ЄФВВ, або скласти відповідну(-ий, -і) співбесіду та/або фаховий іспит;

- усі вступники мають написати мотиваційні листи, які додаватимуться до кожної поданої електронної заяви; 

- заяви до участі у конкурсі подаватимуться вступниками через особисті електронні кабінети.

Приймання заяв і документів на участь у вступних випробуваннях розпочнеться завтра, 10 вересня і триватиме до 17:00 16 вересня.

Приймати заяви та документи для участі у конкурсному відборі ми розпочнемо з 18 вересня.

Докладно про вступ до нашого університету за посиланням

Опублікований: 09-09-2024
Читайте також:
Таємниці літери «Е» очима біотехнологів

Харчові добавки – речовини, що додаються в продукти харчування для поліпшення їх зовнішніх якостей, смаку, для збільшення терміну зберігання. В останні роки кількість харчових добавок постійно збільшується, все частіше зустрічаються незнайомі назви. У продукти додають підсолоджувачі, ароматизатори, загусники, консерванти і барвники. Суперечки щодо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці літери «Е» очима біотехнологів 30 квітня 2021

Відділ працевлаштування випускників опікується розвитком кар’єрних можливостей молоді

Зустрічі з роботодавцями завжди привертають чималу увагу та зацікавленість здобувачів освіти. Тому у рамках співпраці ІТ-компанії «Boosta» з кафедрою інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки відділ працевлаштування випускників організував вебінар «Чим займається Android developer», сфокусований на розвиток професійних навичок та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відділ працевлаштування випускників опікується розвитком кар’єрних можливостей молоді 21 червня 2023

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Важливим аспектом підготовки висококваліфікованих фахівців у нашому університеті є залучення до аудиторних занять професіоналів-практиків та експертів галузі. Підготовка здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» до самостійної професіональної діяльності на підприємствах харчової промисловості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 29 вересня 2022

Ефективний зв’язок науки і виробництва

Підтримання постійного ефективного зв’язку науки і виробництва – необхідна умова розвитку будь-якої галузі. Розуміючи це, Департамент економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації організував ряд круглих столів «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями» для всіх зацікавлених сторін. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективний зв’язок науки і виробництва 01 лютого 2021