Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

03 березня 2018

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

З  26 лютого  по  2 березня  2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв».

Тиждень розпочався зі спортивних змагань з волейболу та шахів.

Наступного дня відбулася конференція «Розвиток машинобудування в харчовій промисловості», активну участь у роботі якої взяли студенти групи 21-М.

Тиждень комісії продовжила інтерактивна лекція «Що потрібно знати про туберкульоз» зі студентами електромеханічного відділення.

2 березня в майстернях коледжу відбувся конкурс «Кращий слюсар» серед студентів-механіків. Вміння використовувати набуті знання зі спецдисциплін на практиці продемонстрували студенти групи 31-М.

У рамках тижня  викладачами комісії була проведена профорієнтаційна робота з учнями Полтавського радіотехнічного ліцею.

Завершенням тижня стала конференція «Застосування електроприводу в обладнанні харчової промисловості».

 

Опублікований: 03-03-2018
Читайте також:
Науковий шлях, осяяний благородною метою

Уже почався відлік днів до нового року, який обов’язково має принести нові наукові досягнення для студентів кафедри біотехнології і мікробіології. Але вже зараз вони долучаються до розв’язування актуальних проблем сільського господарства. Для годівлі промислово важливих тварин у холодну пору неможливо заготувати свіжі рослинні корми, тому підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях, осяяний благородною метою 04 грудня 2019

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна»

25 вересня 2025 року здобувачі освіти спеціальності G4 «Енерговиробництво» (спеціалізації G4.04 «Холодильні та кліматичні технології»), що навчаються на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, відвідали сервісний центр фірми ТОВ «Маєкава Україна», офіційного представни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-холодильщики відвідали ТОВ «Маєкава Україна» 26 вересня 2025

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри

3 листопада 2020 року на кафедрі технології цукру і підготовки води у режимі Zoom-конференції відбулася відкрита лекція з навчальної дисципліни «Оформлення результатів експерименту та наукова презентація», яку для здобувачів 1 курсу освітнього ступеню «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології питної води та вод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високо оцінили викладацьку майстерність завідувачки кафедри технології цукру і підготовки води колеги та здобувачі-магістри 04 листопада 2020

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025

10-11 липня 2025 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко взяла участь у Міжнародній конференції з відновлення України – Ukraine Recovery Conference 2025 у складі Команди реформи шкільного харчування. Цьогорічна конференція була сфокусована на сталому відновленні, а харчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка університету – учасниця Ukraine Recovery Conference 2025 18 липня 2025