Н У Х Т

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

03 березня 2018

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін

З  26 лютого  по  2 березня  2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв».

Тиждень розпочався зі спортивних змагань з волейболу та шахів.

Наступного дня відбулася конференція «Розвиток машинобудування в харчовій промисловості», активну участь у роботі якої взяли студенти групи 21-М.

Тиждень комісії продовжила інтерактивна лекція «Що потрібно знати про туберкульоз» зі студентами електромеханічного відділення.

2 березня в майстернях коледжу відбувся конкурс «Кращий слюсар» серед студентів-механіків. Вміння використовувати набуті знання зі спецдисциплін на практиці продемонстрували студенти групи 31-М.

У рамках тижня  викладачами комісії була проведена профорієнтаційна робота з учнями Полтавського радіотехнічного ліцею.

Завершенням тижня стала конференція «Застосування електроприводу в обладнанні харчової промисловості».

 

Опублікований: 03-03-2018
Читайте також:
Як на кафедрі туристичного та готельного бізнесу гостей зі Щасливського навчально-виховного комплексу зустрічали

У День відкритих дверей НУХТ 6 жовтня 2018 року на кафедру туристичного та готельного бізнесу у гості завітали учні 10-11 класів Опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок». Дружнє знайомство було насичене цікавою програмою, що розпочалась з оглядової екскурсії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як на кафедрі туристичного та готельного бізнесу гостей зі Щасливського навчально-виховного комплексу зустрічали 08 жовтня 2018

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, завідувач кафедри Наталія Гусятинська та асистент Ярослав Барашовець (генеральний директор ТОВ «Системи чистої води») взяли участь у семінарі «Сучасні методи децентралізованих водопідготовки та водоочищення. Використання інноваційної інформації в освітньому процесі», що працював з 12 по 14 берез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення 17 березня 2018

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь»

У рамках дисципліни «Вступ до харчових технологій» студенти групи ТІ-1-6 у супроводі доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколи Бондаря відвідали ПрАТ «Оболонь». Провідний фахівець з підготовки персоналу Альона Максян (студентка кафедри заочної форми навчання) та Микола Бондар докладно познайомили майбутніх фахівців із ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до харчових технологій на ПрАТ «Оболонь» 17 жовтня 2019

Бакалаври-біотехнологи розвивають soft skills на тренінгу з конфліктології

Днями відбулася гостьова лекція з дисципліни «Ділова комунікативність» для бакалаврів спеціальності 162 «Біотехнології і біоінженерія». Лекцію «Що таке конфлікти та як ними управляти» прочитала менеджерка Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Тетяна Ковтонюк, яка є експерткою з конфліктології. Протягом лекції з’ясовували: що таке конфл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-біотехнологи розвивають soft skills на тренінгу з конфліктології 10 листопада 2023