Н У Х Т

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

20 квітня 2019

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяну Лозу. До уваги присутніх Тетяна представила технологію шоколадних трюфелів і «п’янких» кейк-попсів із додаванням популярного німецького лікеру на травах «Jagermeister».

Слухачі були активно залучені до процесу приготування десертів, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах, покривали кейк-попси шоколадною глазур’ю і декорували різними кондитерськими прикрасами. Заняття проходило у приємній творчій атмосфері й закінчилося дегустацією неймовірно смачних десертів, які можуть стати ексклюзивом меню будь-якого закладу ресторанного господарства.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Тетяні Лозі за неймовірний гастрономічний досвід і суддівство у VII Кулінарному конкурсі «Автостопом по Галактиці» й сподівається, що учасникам вдалося здивувати кращого працівника року готелю «Hilton Kyiv» своїми міжгалактичними десертами!

 

Опублікований: 20-04-2019
Читайте також:
Міжнародне стажування викладачок

Викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ Леся Стешенко та Вікторія Кавара в рамках проєкту ERASMUS+ пройшли стажування та підвищення професійного рівня. Насичена програма включала в себе лекції, майстер-класи, заняття в симуляційних лабораторіях та інфо-центрах Коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига). Зокрема, голова Ради коледжу, дир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування викладачок 03 січня 2023

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування», разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Нові організаційні форми та безтілесне керівництво», яку прочитав всесвітньо відомий шведський економіст, письменник, автор «Funky Bus...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills для бакалаврів освітньої програми «Технології харчування» від шведського економіста 13 листопада 2023

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 грудня 2023