Н У Х Т

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

20 квітня 2019

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяну Лозу. До уваги присутніх Тетяна представила технологію шоколадних трюфелів і «п’янких» кейк-попсів із додаванням популярного німецького лікеру на травах «Jagermeister».

Слухачі були активно залучені до процесу приготування десертів, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах, покривали кейк-попси шоколадною глазур’ю і декорували різними кондитерськими прикрасами. Заняття проходило у приємній творчій атмосфері й закінчилося дегустацією неймовірно смачних десертів, які можуть стати ексклюзивом меню будь-якого закладу ресторанного господарства.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Тетяні Лозі за неймовірний гастрономічний досвід і суддівство у VII Кулінарному конкурсі «Автостопом по Галактиці» й сподівається, що учасникам вдалося здивувати кращого працівника року готелю «Hilton Kyiv» своїми міжгалактичними десертами!

 

Опублікований: 20-04-2019
Читайте також:
Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано!

У перший тиждень нового навчального року традиційно відбулася онлайн-зустріч здобувачів першого курсу магістерського рівня освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з гаранткою освітньої програми та викладачами кафедри експертизи харчових продуктів. Гарантка, доцентка Світлана Усатюк ознайомила здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами магістерської програми підписано! 15 вересня 2025

До обговорення економіки і культури України у світових глобалізаційних процесах долучилися фахівці і студенти кафедри міжнародної економіки

Завідувач кафедри міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, професор Світлана Гуткевич як співорганізатор взяла участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економіка і культура України у світових глобалізаційних процесах: позиціонування і реалії», що працювала 21-22 березня в Київському уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення економіки і культури України у світових глобалізаційних процесах долучилися фахівці і студенти кафедри міжнародної економіки 23 березня 2018

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету 16 липня 2021

Хімічне шоу «Чудеса хімії»

У рамках декади хімічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відбулося хімічне шоу «Чудеса хімії». На сучасному етапі життя людства ніяк не можна обійтися без хімічних знань. Зараз, коли люди синтезують, добувають та використовують мільйони хімічних речовин кожному необхідно розуміти, що без знання хімії, не можна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічне шоу «Чудеса хімії» 19 квітня 2018