Н У Х Т

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

20 april 2019

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» Тетяну Лозу. До уваги присутніх Тетяна представила технологію шоколадних трюфелів і «п’янких» кейк-попсів із додаванням популярного німецького лікеру на травах «Jagermeister».

Слухачі були активно залучені до процесу приготування десертів, допомагали кондитеру на всіх технологічних етапах, покривали кейк-попси шоколадною глазур’ю і декорували різними кондитерськими прикрасами. Заняття проходило у приємній творчій атмосфері й закінчилося дегустацією неймовірно смачних десертів, які можуть стати ексклюзивом меню будь-якого закладу ресторанного господарства.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Тетяні Лозі за неймовірний гастрономічний досвід і суддівство у VII Кулінарному конкурсі «Автостопом по Галактиці» й сподівається, що учасникам вдалося здивувати кращого працівника року готелю «Hilton Kyiv» своїми міжгалактичними десертами!

 

Published on: 20-04-2019
Read also:
2021-2022 навчальний рік завершено!

30 червня 2022 року відбулося останнє у 2021-2022 навчальному році планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з інформації про роботу нашого колективу по завершенню навчального року та підготовці до нового навчального року. Він акцентував на складності цьогорічної вступної кампанії і звернув увагу присутніх...

READ YOURSELF

2021-2022 навчальний рік завершено! 30 june 2022

ТОП-200 кращих ЗВО України 2023 року: тримаємо позиції

12 червня Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував черговий, сімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2023». Під час складання цьогорічного рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої ...

READ YOURSELF

ТОП-200 кращих ЗВО України 2023 року: тримаємо позиції 14 june 2023

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

READ YOURSELF

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 march 2023

Перевіреність – значить надійність: гостьова лекція від успішної випускниці

Ми живемо в час технічного прогресу і високих технологій, коли наукові відкриття відбуваються чи не щодня і постійно змінюють світ на краще. Але як визначити, чи безпечний той чи інший винахід, чи нововинайдена машина не зламається під час експлуатації, чи нововинайдений матеріал витримає вплив тієї чи іншої речовини? Відповідь на всі питання щодо...

READ YOURSELF

Перевіреність – значить надійність: гостьова лекція від успішної випускниці 03 april 2023