Н У Х Т

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

17 листопада 2022

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

Цікавими дослідженнями поділилися здобувачі та викладачі кафедри маркетингу на черговому засіданні гуртка «Інтелектуал». Цього разу тема стосувалась маркетплейсів у сфері В2В, і не тільки. Як виступаючі у гуртку взяли участь викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко та здобувачки Ганна Геніна, Віра Кучерина і Анастасія Андрущенко.

Перший секрет відкрила пані Ірина: які види маркетплейсів існують та як працювати на кожному з них. Які типи платформ виділяють і як це пов’язано з охопленням цільової аудиторії та на які моделі поділяються маркетплейси. Усе це, і навіть більше, викладачка розповіла слухачам, а завершила візуалізовану доповідь оглядами тонкощів найбільш популярних маркетплейсів.

Далі слово перейшло до майбутніх маркетологинь. Дослідження студенток виявилися не менш цікавими. Ганна Геніна відкрила другий секрет успішних онлайн-продажів: як правильно скласти портрет споживача, які чинники потрібно врахувати, щоб портрет був досконалим і максимально чітким, як врахувати проблеми та больові точки клієнта і запропонувати йому саме те, що потрібно. Віра Кучерина розповіла третій момент, пов'язаний із сучасним мейнстрімом: як ефективно продавати через соціальні мережі, одну чи кілька мереж обрати, та яка специфіка кожної. І наприкінці своїми дослідженнями поділилася Анастасія Андрущенко: як обрати цільову нішу на онлайн-ринку електронної комерції. Здобувачка висвітлила цікаві моменти таргетингу: власний досвід, сучасні тренди, ризики і навіть можливості для масштабування бізнесу.

Засідання студентського гуртка кафедри маркетингу пройшло у форматі насиченого вебінару із візуалізацією та практичними прикладами, а тема – онлайн-продажі та маркетплейси – неодмінно знадобиться нашим маркетологам у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 17-11-2022
Читайте також:
Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

У рамках роботи 89-тої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 4 квітня відбулося засідання секції «Технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів», на якому були заслухані результати наукових робіт магістрантів та аспірантів кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 05 квітня 2023

Чергова перемога здобувачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ

Жовтень став урожайним на перемоги у фахових конкурсах для здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ.  Не встигли відлунати вітання переможцям Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020» у компетенції «Мехатроніка», як наступна чудова новина надійшла до ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога здобувачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ 16 жовтня 2020

Досягнення науки і технологій – в життя людства

4 грудня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася Х студентська науково-практична конференція «Пізнаємо світ. Досягнення науки і технологій – в життя людства». У заході взяли участь викладачі та студенти коледжу, представники підприємств міста. Учасники конференції прослухали наукові доповіді: «Перспективи розвитку сонячн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнення науки і технологій – в життя людства 04 грудня 2019

Пріоритет – харчова безпека!

Згідно з новим харчовим законодавством у всіх закладах ресторанного господарства вже повинні бути впроваджені стандарти харчової безпеки НАССР. Вперше в Україні компанія PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ реалізувала освітній проект «Програма підготовки внутрішніх аудиторів системи харчової безпеки в закладах ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритет – харчова безпека! 09 січня 2018