Н У Х Т

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

17 листопада 2022

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

Цікавими дослідженнями поділилися здобувачі та викладачі кафедри маркетингу на черговому засіданні гуртка «Інтелектуал». Цього разу тема стосувалась маркетплейсів у сфері В2В, і не тільки. Як виступаючі у гуртку взяли участь викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко та здобувачки Ганна Геніна, Віра Кучерина і Анастасія Андрущенко.

Перший секрет відкрила пані Ірина: які види маркетплейсів існують та як працювати на кожному з них. Які типи платформ виділяють і як це пов’язано з охопленням цільової аудиторії та на які моделі поділяються маркетплейси. Усе це, і навіть більше, викладачка розповіла слухачам, а завершила візуалізовану доповідь оглядами тонкощів найбільш популярних маркетплейсів.

Далі слово перейшло до майбутніх маркетологинь. Дослідження студенток виявилися не менш цікавими. Ганна Геніна відкрила другий секрет успішних онлайн-продажів: як правильно скласти портрет споживача, які чинники потрібно врахувати, щоб портрет був досконалим і максимально чітким, як врахувати проблеми та больові точки клієнта і запропонувати йому саме те, що потрібно. Віра Кучерина розповіла третій момент, пов'язаний із сучасним мейнстрімом: як ефективно продавати через соціальні мережі, одну чи кілька мереж обрати, та яка специфіка кожної. І наприкінці своїми дослідженнями поділилася Анастасія Андрущенко: як обрати цільову нішу на онлайн-ринку електронної комерції. Здобувачка висвітлила цікаві моменти таргетингу: власний досвід, сучасні тренди, ризики і навіть можливості для масштабування бізнесу.

Засідання студентського гуртка кафедри маркетингу пройшло у форматі насиченого вебінару із візуалізацією та практичними прикладами, а тема – онлайн-продажі та маркетплейси – неодмінно знадобиться нашим маркетологам у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 17-11-2022
Читайте також:
До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 лютого 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд науково-дослідної роботи доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. Тема дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 лютого 2021

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom. Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств 16 квітня 2020

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі

На початку вересня столиця України зібрала чимало фахівців кондитерської галузі та зацікавлених осіб у рамках щорічної конференції «Кондитерський бізнес», організованої за ініціативи Marko Pack Agency та генеральних партерів заходу – компаній «ІТАК» і «Есаром Юкрейн». Не залишилися осторонь цієї події і викладачі кафедри технології хлібопекарських...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну інформацію про стан і тенденції розвитку галузі отримали викладачі 11 вересня 2025

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування

Адміністрація, викладачі та студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ відвідали ТОВ «Сумська м’ясна компанія», яка є дистрибутором ПРАТ «Миронівський хлібопродукт» на території Сумської області з 2003 року. У ході візиту делегація побувала в нещодавно відкритому цеху з виробництва м’ясоковбасних виробів і м’ясних делікатесів, ознайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти навчально-наукового комплексу університету отримали ще одну базу проходження практики і працевлаштування 01 серпня 2018