Н У Х Т

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

17 листопада 2022

Як продавати через маркетплейси: чотири секрети від маркетологів НУХТ

Цікавими дослідженнями поділилися здобувачі та викладачі кафедри маркетингу на черговому засіданні гуртка «Інтелектуал». Цього разу тема стосувалась маркетплейсів у сфері В2В, і не тільки. Як виступаючі у гуртку взяли участь викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко та здобувачки Ганна Геніна, Віра Кучерина і Анастасія Андрущенко.

Перший секрет відкрила пані Ірина: які види маркетплейсів існують та як працювати на кожному з них. Які типи платформ виділяють і як це пов’язано з охопленням цільової аудиторії та на які моделі поділяються маркетплейси. Усе це, і навіть більше, викладачка розповіла слухачам, а завершила візуалізовану доповідь оглядами тонкощів найбільш популярних маркетплейсів.

Далі слово перейшло до майбутніх маркетологинь. Дослідження студенток виявилися не менш цікавими. Ганна Геніна відкрила другий секрет успішних онлайн-продажів: як правильно скласти портрет споживача, які чинники потрібно врахувати, щоб портрет був досконалим і максимально чітким, як врахувати проблеми та больові точки клієнта і запропонувати йому саме те, що потрібно. Віра Кучерина розповіла третій момент, пов'язаний із сучасним мейнстрімом: як ефективно продавати через соціальні мережі, одну чи кілька мереж обрати, та яка специфіка кожної. І наприкінці своїми дослідженнями поділилася Анастасія Андрущенко: як обрати цільову нішу на онлайн-ринку електронної комерції. Здобувачка висвітлила цікаві моменти таргетингу: власний досвід, сучасні тренди, ризики і навіть можливості для масштабування бізнесу.

Засідання студентського гуртка кафедри маркетингу пройшло у форматі насиченого вебінару із візуалізацією та практичними прикладами, а тема – онлайн-продажі та маркетплейси – неодмінно знадобиться нашим маркетологам у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 17-11-2022
Читайте також:
Міжнародний досвід: участь кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у семінарі зі стратегічного планування

27 та 29 листопада 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у міжнародному семінарі, присвяченому стратегічному плануванню у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Модераторами заходу виступили кафедра готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету та La Fond...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід: участь кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у семінарі зі стратегічного планування 03 грудня 2024

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 січня 2024

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES

У рамках міжнародної програми від організації SES (Senior Expert Service, Germany) на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулась ще одна лекція експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Цього разу експерт, Dr. Martin Ehret прочитав дві лекції на тему «Production of organic products. Features of the tech...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із тонкощами виробництва органічної продукції познайомив наших викладачів експерт SES 13 квітня 2021

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами

У рамках освітньої програми «Менеджмент персоналу» стартував новий сезон проєкту HR check – виїзні заняття для студентів у офісах провідних українських компаній із метою дослідження їх робочих просторів, корпоративної культури та спілкування з HR-фахівцями про інсайди роботи в професії. У вересні за ініціативи викладачок кафедри економіки праці та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами 26 вересня 2025