Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася з заступниками директорів з виховної роботи гімназій «Троєщина», «Козацька» та шкіл № 276, 277, 301, 306, 307.
Під час зустрічей викладачка ознайомила керівництво освітніх закладів із історією нашого університету, його структурою, умовами вступу випускників шкіл до Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами випускової кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, проходженням практики, організацією культурного та спортивно-масового дозвілля, перспективами подальшого працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості.
Для учнів 9, 10 та 11 класів інформація щодо підготовки до вступу та навчання в НУХТ була розміщена на дошках оголошень навчальних закладів.
Необхідна інформація щодо вступу у 2023 році також була коротко сформульована та розіслана класним керівникам випускових класів за допомогою мобільного додатку Viber.