Н У Х Т

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами

15 травня 2023

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася з заступниками директорів з виховної роботи гімназій «Троєщина», «Козацька» та шкіл № 276, 277, 301, 306, 307.

Під час зустрічей викладачка ознайомила керівництво освітніх закладів із історією нашого університету, його структурою, умовами вступу випускників шкіл до Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами випускової кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, проходженням практики, організацією культурного та спортивно-масового дозвілля, перспективами подальшого працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості.

Для учнів 9, 10 та 11 класів інформація щодо підготовки до вступу та навчання в НУХТ була розміщена на дошках оголошень навчальних закладів.

Необхідна інформація щодо вступу у 2023 році також була коротко сформульована та розіслана класним керівникам випускових класів за допомогою мобільного додатку Viber.

Опублікований: 15-05-2023
Читайте також:
Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи

Минулого року в Україні стартувала міжнародна освітня ініціатива Ukraine Global Faculty (UGF). Тепер студенти, аспіранти, викладачі, професіонали мають можливість безкоштовно відвідувати онлайн-лекції професорів провідних світових університетів, закордонних топекспертів і підприємців. Нещодавно відбулася онлайн-лекція завідувачки кафедри біонеорга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи 21 вересня 2023

Вступники до бакалаврату за заявами з пріоритетністю зараховані на навчання

9 серпня завершився строк вибору місця навчання й виконання вимог до зарахування вступниками до бакалаврату, які отримали рекомендації до зарахування на бюджет і на контракт за пріоритетом. Сьогодні вступники на денну та заочну форми навчання на основі повної загальної середньої освіти та НРК 5, які виконали вимоги Правил прийому, були зараховані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату за заявами з пріоритетністю зараховані на навчання 11 серпня 2025

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі

У багатьох країнах склались особливі традиції випікання святкових виробів до Свята Воскресіння Христового. Найпоширенішими звичаями є випікання святкових борошняних виробів (паска, козунак, панетоне, коломба, мазурек, хрестові булочки тощо), є традиції приготування сирної паски, фарбування яєць. У сучасному світі завдяки асиміляції різних культур ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості випікання святкових виробів на лабораторній роботі 18 квітня 2025

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів

13 жовтня 2022 р. на запрошення зовнішніх стейкхолдерів освітньої програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології», директора ГО «Ресторанна гільдія» Богдана Михайлова та директорки навчального центру PROFI CLUB Ольги Михайлової здобувачі освіти та викладачі кафедри технології ресторанної і а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-зустріч «Ресторанний бізнес в умовах війни» від зовнішніх стейкхолдерів 14 жовтня 2022