Н У Х Т

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

24 лютого 2021

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання і магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм».

Екзаменаційну комісію, що оцінювала 44 дипломні дослідження здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр», очолила д.е.н, професорка Ірина Антоненко. До складу комісії увійшли: доценти Тетяна Примак, Любов Івченко та Юрій Сологуб.

Комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів, сучасний інноваційний підхід до розроблення туристичних продуктів, впровадження ІКТ, здатність аргументувати свої ідеї та пропозиції. Втілені у роботах рекомендації щодо удосконалення діяльності підприємств сфери туризму свідчать про уміння професійно та, водночас, креативно вирішувати різноманітні проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку.

Відзначивши високий рівень підготовки здобувачів і виконання ними дипломних робіт, рішенням Екзаменаційної комісії усім випускникам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Екзаменаційну комісію із захистів дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» очолила д.е.н, професорка Наталія Роскладка. До складу комісії увійшли: в. о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка Ірина Антоненко, доцентка Тетяна Примак і асистентка кафедри Ольга Дмитрієвська (секретар ЕК).

Усі 24 випускники (16 – денної і 8 – заочної форми навчання) виконали свої кваліфікаційні роботи на актуальну тематику розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в Україні, на високому науковому рівні, із застосуванням сучасного інструментарію економічних і географічних досліджень.

За результатами захисту Марія Вощана, Ліна Дубицька та Тетяна Кірій рекомендовані для отримання диплому з відзнакою.

Варто зауважити, що тематика дипломних робіт була спрямована на розвиток туристичної сфери, і всі здобувачі запропонували реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг. Отож, відзначивши високий рівень їх підготовки і виконання ними дипломних робіт, рішенням Екзаменаційної комісії усім випускникам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт!

Опублікований: 24-02-2021
Читайте також:
НУХТ – володар Кубка України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти

У період міжсезоння у футболі та футзалі футбольні баталії перемістилися на пісок, і наші футболісти взяли участь у Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО, який проводився Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів. Зазначимо, що Кубок України з пляжного футболу серед ЗВО Всеукраїнська футбольна асоціація студентів провела вперше за майже 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – володар Кубка України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти 04 липня 2019

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 травня 2022

День Соборності у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

22 січня Україна відзначає День Соборності. Цього дня в 1919 році був проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. У Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбулися онлайн-бесіди, на яких здобувачі освіти перших і других курсів переглянули документальний короткометражн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 22 січня 2021

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мали виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня. Після цього, не пізніше 12 години сьогодні, 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету. Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня 01 серпня 2019