Н У Х Т

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

24 лютого 2021

Нове поповнення випускників кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів заочної форми навчання і магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм».

Екзаменаційну комісію, що оцінювала 44 дипломні дослідження здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр», очолила д.е.н, професорка Ірина Антоненко. До складу комісії увійшли: доценти Тетяна Примак, Любов Івченко та Юрій Сологуб.

Комісія відзначила високий рівень підготовки здобувачів, сучасний інноваційний підхід до розроблення туристичних продуктів, впровадження ІКТ, здатність аргументувати свої ідеї та пропозиції. Втілені у роботах рекомендації щодо удосконалення діяльності підприємств сфери туризму свідчать про уміння професійно та, водночас, креативно вирішувати різноманітні проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку.

Відзначивши високий рівень підготовки здобувачів і виконання ними дипломних робіт, рішенням Екзаменаційної комісії усім випускникам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Екзаменаційну комісію із захистів дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» очолила д.е.н, професорка Наталія Роскладка. До складу комісії увійшли: в. о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка Ірина Антоненко, доцентка Тетяна Примак і асистентка кафедри Ольга Дмитрієвська (секретар ЕК).

Усі 24 випускники (16 – денної і 8 – заочної форми навчання) виконали свої кваліфікаційні роботи на актуальну тематику розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в Україні, на високому науковому рівні, із застосуванням сучасного інструментарію економічних і географічних досліджень.

За результатами захисту Марія Вощана, Ліна Дубицька та Тетяна Кірій рекомендовані для отримання диплому з відзнакою.

Варто зауважити, що тематика дипломних робіт була спрямована на розвиток туристичної сфери, і всі здобувачі запропонували реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг. Отож, відзначивши високий рівень їх підготовки і виконання ними дипломних робіт, рішенням Екзаменаційної комісії усім випускникам присвоєний освітній ступінь «Магістр».

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт!

Опублікований: 24-02-2021
Читайте також:
Яка душа у біотехнолога обговорювали на черговому засіданні Movie Club

«Душа» – американський комп'ютерний анімаційний фільм виробництва «Pixar Animation Studios». Режисером проєкту виступив Піт Доктер. Саме його і обрали здобувачі освіти групи БТ-1-1 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою для обговорення. Здобувачі освіти описували за картинками моменти з мультфільму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яка душа у біотехнолога обговорювали на черговому засіданні Movie Club 28 травня 2021

Підтверджуємо акредитацію

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 190-А від 9 лютого 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ працюють комісії з проведення акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Виробництво хліба,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджуємо акредитацію 16 лютого 2017

Тематичний захід «Кондитерський виріб – візитівка країни» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно, щороку навесні наставниці академічних груп кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи. Цього року згідно з планом виховної роботи кафедри захід був присвячений солодкій темі – традиційним кондитерським вироба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід «Кондитерський виріб – візитівка країни» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 квітня 2021

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером

У наукових лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології магістрантка, здобувачка групи ФБ-1-2М Мар’яна Красько (керівниця – доцентка Вікторія Красінько) працює над виконанням магістерської роботи «Активність дріжджових кілер-токсинів проти патогенних мікроорганізмів». Кілер-токсини – це білки або глікопротеїни з низькою молекулярною масою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером 07 квітня 2023