Н У Х Т

Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020»

28 квітня 2021

Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020»

Завершився ІІ етап Конкурсу на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATIONAL WEBSITE 2020». Він проводився для сприяння впровадженню інформаційних технологій в освітній процес і забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – викладачів, студентів, батьків.

У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахової передвищої освіти.

Конкурс проводився у два етапи. За результатами першого етапу сайт Сумського фахового коледжу НУХТ увійшов до 35 кращих офіційних вебсайтів закладів фахової передвищої освіти.

За результатами ІІ етапу сайт коледжу відзначений у номінації «Кращий контент для студента».

Колектив коледжу вдячний конкурсній комісії в складі: голови конкурсної комісії, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олега Шарова, заступниці голови, директорки науково-методичного центру ВФПО Тетяни Іщенко, деканки факультету інформаційних технологій НУБіП Олени Глазунової за високу оцінку своєї роботи.

Опублікований: 28-04-2021
Читайте також:
Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США

24 березня 2022 року була оголошена нова програма підтримки науковців з України, організована Польською академією наук (PAN) та Національною академією наук США (NAS). Програма відкрита для кандидатів зі ступенем доктора (PhD), які станом на 24 лютого 2022 року були штатними працівниками українського закладу вищої освіти або Інституту НАН України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова програма підтримки науковців з України від Польщі та США 29 березня 2022

Інформацію про стан продовольчої безпеки держави під час війни отримали науковці університету

30 листопада 2022 професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник долучилися до презентації моніторингового звіту «Безпека і безпечність харчування під час і після війни», підготовленого ГО «Аналітичний центр Аграрного союзу України» у співпраці з Торгово-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформацію про стан продовольчої безпеки держави під час війни отримали науковці університету 01 грудня 2022

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023

Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ

Національний мультипредметний тест (НМТ) складається на комп’ютерах, тому його учасники зразу можуть побачити свою кількість балів. Але офіційна інформація з’являтиметься на їх офіційних сторінках орієнтовно через тиждень після проходження тесту. Інформація про результати учасників основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщена на інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ 28 липня 2022