Н У Х Т

Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020»

28 квітня 2021

Сайт Сумського фахового коледжу НУХТ – переможець Конкурсу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020»

Завершився ІІ етап Конкурсу на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATIONAL WEBSITE 2020». Він проводився для сприяння впровадженню інформаційних технологій в освітній процес і забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – викладачів, студентів, батьків.

У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахової передвищої освіти.

Конкурс проводився у два етапи. За результатами першого етапу сайт Сумського фахового коледжу НУХТ увійшов до 35 кращих офіційних вебсайтів закладів фахової передвищої освіти.

За результатами ІІ етапу сайт коледжу відзначений у номінації «Кращий контент для студента».

Колектив коледжу вдячний конкурсній комісії в складі: голови конкурсної комісії, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН України Олега Шарова, заступниці голови, директорки науково-методичного центру ВФПО Тетяни Іщенко, деканки факультету інформаційних технологій НУБіП Олени Глазунової за високу оцінку своєї роботи.

Опублікований: 28-04-2021
Читайте також:
Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори

У жовтні 2024 року здобувачі освітніх програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» і «Реклама та зв'язки з громадськістю» мали дві надзвичайно цікаві зустрічі з фахівцями-практиками, які поділилися з ними практичними інсайтами. Гостьову лекцію «Власна справа» прочитав власник сео-агенства Ecom-X Тарас Герасимюк, який поділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом управління та розвитку компаній діляться гостьові лектори 28 жовтня 2024

Участь у громадських ініціативах – нагода прокачати професійні skills

Здобувачка освіти за спеціальністю «Туризм» Альона Нещерецька взяла активну участь у організації та проведені акції «Ірпінь та калина все буде Україна», під час якої на міській набережній активісти висадили 160 кущів калини та медоносну липу, започаткувавши маршрут «Калиновий шлях» уздовж річки Ірпінь, що зупинила наступ ворога на Київ; висадили ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Участь у громадських ініціативах – нагода прокачати професійні skills 13 квітня 2023

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

Про альтернативні способи приготування кави дізналися третьокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно -ресторанна справа» під час вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». На запрошення лекторки дисципліни Ольги Пушки професійний майстер-клас з приготування кави з наступним капінгом провів бариста столичного закладу ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності 14 жовтня 2024

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

 На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття асистента кафедри Андрія Боярчука з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів  3 курсу спеціальності  «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Відкрите заняття було присвячене аналізу пива. Студенти разом із викладачем визначали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 березня 2018