Н У Х Т

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

02 липня 2018

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Хвилююче, надзвичайно щире і разом із тим урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ - випуск молодих спеціалістів!

Завершилися навчальні заняття, пройшов напружений та відповідальний період - захист дипломних проектів… Завдяки творчій та наполегливій праці всього педагогічного колективу, підтримці батьків дипломи вручили 121 випускнику денної форми навчання.

Свято розпочалося з урочистого привітання заслуженого працівника освіти України, кандидата технічних наук, директора коледжу Олександра Хоменка.

Випускникам коледжу Михайлу Хінціцькому та Юлії Писаренко були вручені Грамоти Управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації за активну життєву позицію, патріотизм, за особливі досягнення у розвитку молодіжної політики в регіоні. Грамотами управління освіти, молоді і спорту Смілянської міської ради за активну участь у громадському житті коледжу та міста, особистий внесок у розвиток студентського самоврядування були нагороджені Іван Теліженко, Владислав Чирва, Богдан Стрижак, Дар’я Аністратенко, Лілія Касян, Вікторія Чабан та Максим Степаненко.

Вручення документів про вищу освіту розпочалося з вітання на сцені 14 найкращих випускників, які стали гордістю коледжу. Вони отримали дипломи з відзнакою та Грамоти за відмінне навчання, а для їх батьків пролунали слова подяки за виховання дітей.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Кикоть,завідувачі відділень Ірина Касян та Ольга Капустянська під бурхливі оплески присутніх вручили дипломи молодших спеціалістів вихованцям класних керівників Олександра Кикотя, Ірини Зайцевої, Сніжани Бачмаги, Олени Демченко, Марини Юр’євої, Олександра Абрамова, Володимира Борща та Валентини Строгецької.

Від батьківського комітету коледжу привітала випускників, викладачів і батьків Валентина Гаврилко. Навзаєм, щирі слова подяки батькам випускників пролунали від Юлії Писаренко та Владислава Гаврилка.

Традиційно відбулося відзначення творчих та активних особистостей у номінаціях «Зірка СКХТ» та «Громадський лідер СКХТ». Володарем звання «Громадський лідер» став Михайло Хінціцький, а звання «Зірка СКХТ» отримали Іван Теліженко та Владислав Чирва. Вони отримали зіркові статуетки та від імені всіх випускників подякували викладачам коледжу за міцні знання, теплоту сердець і розуміння, побажали натхнення і визнання на ниві освіти та запевнили, що будуть гідно нести звання випускника коледжу, прославляючи рідну аlma mater славетними вчинками та корисними справами. 

Випускники Дар’я Аністратенко, Михайло Хінціцький, Іван Теліженко, Владислав Чирва та активісти художньої самодіяльності коледжу Альона Сакун, Зоряна Потилко, Родіон Теліженко, Василь Середич і Марина Вороніна привітали всіх присутніх танцювальними композиціями та запальними піснями.

Щиро вітаємо вас, випускники! Щасливої вам долі у світі обраної професії! Творіть добро!

Опублікований: 02-07-2018
Читайте також:
Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

6 липня 2021 року в актовій залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам денної форми навчання. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений праців...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні 12 липня 2021

Підкорюємо педагогічний Оскар

Щорічно педагогічні працівники Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» беруть активну участь у конкурсі професійної майстерності «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР», який проводить Навчально-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти спільно з Національною академією педагогічних наук України. Приємно, що минулий рік не став...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорюємо педагогічний Оскар 02 січня 2023

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Англійська мова», яке провела старший викладач кафедри Богдана Кукса для студентів першого курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри Олена Галинська та викладачі кафедри. Відповідно до р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Парні, індивідуальні та групові форми роботи застосовують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 березня 2018

Починається конкурс українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр

МОН України та Держагентство з розвитку освіти Латвійської Республіки оголошують конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки. Прийом проектів триватиме з 15 березня до 15 травня 2018 року. Конкурс відкритий для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вишів, науково-дослідних установ і підприємств о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Починається конкурс українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 рр 15 березня 2018