Н У Х Т

Вітаємо магістрів-менеджерів!

21 лютого 2022

Вітаємо магістрів-менеджерів!

Цього року з Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ на зустріч професійному успіху виходять 23 управлінця, що є почесними амбасадорами освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування». Наші магістри – це унікальні фахівці, підготовлені з урахуванням останніх запитів стейкхолдерів на виклик сучасності й потреби ринку. Провідний професорсько-викладацький склад освітньо-професійної програми зробив усе необхідне для підготовки сучасних конкурентоспроможних менеджерів у сферах управління проєктами і програмами, інвестиційного та фінансового менеджменту, публічного адміністрування.

Особливо слід відзначити, що  в цьому році випускники продемонстрували приголомшливий результат – 5 дипломів із відзнакою, 6 дипломів учасників і 2 дипломи абсолютної першості у всеукраїнських конкурсах наукових робіт, понад 20 сертифікатів участі у міжнародних і всеукраїнських фахових наукових конференціях, 7 наукових публікацій у провідних фахових виданнях України.

Підтвердженням успіхів магістрів-менеджерів у навчанні є впровадження в життя реальних унікальних проєктів, що отримали схвалення потенційних інвесторів.

Голова державної екзаменаційної комісії професор Володимир Кукоба, гарантка програми, професорка Світлана Бурлуцька та члени комісії відзначили високий рівень підготовки й практичну спрямованість емпіричних досліджень кваліфікаційних магістерських робіт Олександра Чабаненка («Формування портфелю інвестиційних проєктів харчового підприємства»), Анастасії Таранухи («Управління бізнес-процесами підприємства харчової промисловості в умовах олігополістичного ринку»), Вікторії Літвінової («Вдосконалення системи позикового фінансування інноваційного проєкту підприємства»), Дмитра Красовського(«Формування стратегії антикризового управління підприємством»), Ксенії Когут («Впровадження інструментального забезпечення стійкого розвитку підприємства в сучасних умовах»), Олександри Костриці («Економічне обґрунтування напрямів зниження фінансових ризиків підприємства»), Марини Семенець («Розвиток стратегії просування товарів на зовнішній ринок»).

Реформи, які відбуваються в нашій країні,зростання політичної напруженості створюють додаткові ризики, але водночас надають нові можливості для тих, хто знає, вміє та щиро бажає досягти професійного успіху та зробити Україну кращою. Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту бажають своїм вихованцям оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, адже цей магістерський диплом – це потужний поштовх до подальших досягнень, беручи до уваги 100% працевлаштованість випускників за отриманою спеціальністю..

Щиро вітаємо із завершенням навчання на освітній програмі магістратури та початком нового етапу! 

Опублікований: 21-02-2022
Читайте також:
Підтримка не словом, а ділом: професор Берлінського університету приїхав до НУХТ!

Наш хоробрий колега і друг, професор Берлінського університету Стефан Юнге приїхав до Києва зустрітися з друзями та обговорити майбутні шляхи співпраці. Нас поєднують п’ять років насиченої співпраці. За ініціативи професора студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого постійно стажуються у наукових центрах, уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримка не словом, а ділом: професор Берлінського університету приїхав до НУХТ! 26 вересня 2023

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино»

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у відкритті нової сучасної дегустаційної зали у приміщенні Наукового Центру «Український Інститут Вина». Дегустаційна зала облаштована відповідно до сучасних норм і стандартів і, без сумніву, стане одним із основних професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі долучаються до просування національного бренду «Українське вино» 02 вересня 2021

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи

Наші здобувачі освіти не менше викладачів радіють, що наразі мають можливість відвідувати заняття offline. Зокрема, студентів-біотехнологів особливо тішать лабораторні роботи, на яких вони мають змогу знову поринути у світ мікробіології. Ось і здобувачі групи БТ-4-2 на лабораторних заняттях із дисципліни «Мікробіологія, санітарія та гігієна з осно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички мікробіологічної роботи здобувають четвертокурсники-біотехнологи 23 вересня 2021

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» занурилися у світ гостинності

У рамках вивчення дисциплін «Ресторанна справа» (лекторка – доцентка Людмила Мамченко) і «Гігієна та санітарія» (лекторка – доцентка Ірина Корецька) здобувачі першого і другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із кураторами груп – доцентами Іриною Силкою, Аліною Наконечною, Володимиром Захаровим і старшими викладача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» занурилися у світ гостинності 05 червня 2025