Н У Х Т

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

10 січня 2022

Здобувачі освіти п’яти навчальних підрозділів вирушили на виробничу практику

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття студентами виробничих навиків та опанування вмінь приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.

10 січня 2022 року в університеті розпочалася практична підготовка здобувачів вищої освіти факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій.

На практику були направлені 636 здобувачів вищої освіти , в т.ч. 459 здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» і 177 здобувачів освітнього ступеню «магістр».

Наші здобувачі розпочали виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі в умовах  карантину, дотримуючись усіх правил – соціальної дистанції та санітарно-гігієнічних норм.

Наші практиканти отримали унікальну можливість бути направленими на бази практик – найпотужніші високотехнологічні підприємства України з метою вивчення напрямів діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь та їх застосування до розв’язання актуальних проблем і забезпечення належного рівня професійної підготовки. Вони вивчатимуть напрями діяльності та організації роботи установ і підприємств, закріплюватимуть, поглиблюватимуть і розширюватимуть знання з теоретичних дисциплін, а також збиратимуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи та готуватимуться до майбутньої роботи за спеціальністю. Адже практика покликана, в першу чергу, підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки.

До керівництва практикою здобувачів вищої освіти залучаються досвідчені викладачі університету та фахівці, що працюють в організаціях, установах і на підприємствах, де проходить практика.

Бажаємо нашим здобувачам яскравих вражень, вдалого проходження практики та успішних оцінок за її результатами!

Опублікований: 10-01-2022
Читайте також:
Виконуємо рекомендації експертної групи

29 грудня 2022 року освітня програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» отримала Сертифікат про акредитацію терміном дії до 1 липня 2028 року. Він гарантує кафедрі можливість продовжувати підготовку магістрантів за освітньою програмою. Отриманий сертифікат – результат діяльності великої кількості осіб: викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконуємо рекомендації експертної групи 25 грудня 2023

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології»

Проблемна науково-дослідна лабораторія (ПНДЛ) та Центр колективного користування науковим обладнанням (ЦККНО) «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» як структурні підрозділи Науково-дослідної частини НУХТ задіяні у поглибленій науковій і науково-технічній підготовці фахівців за пріоритетними напрямами розвитку нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології» 08 травня 2024

Навчаємо і навчаємось онлайн

У період карантину для багатьох відкрилися можливості дистанційної освіти, яку пропонують провідні університети світу, зокрема для тих, хто володіє англійською і бажає її удосконалювати. Такою нагодою скористалися і викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Михайло Арич та Юрій Кулинич. Вони розвивали фах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчаємо і навчаємось онлайн 06 травня 2020

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+

Здобувачка третього курсу освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» (спеціальність 051 «Економіка») Марія Демчихіна повернулася з навчання у Греції за програмою Erasmus+, яке поєднало академічний розвиток, культурний обмін і нові знайомства. Програма дала здобувачці можливість зануритися в міжнародне середовище, удосконалити знання за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє навчання в Греції за програмою Erasmus+ 05 лютого 2025