Н У Х Т

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент»

16 вересня 2021

Із роботою закордонних партнерів знайомилися здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент»

Здобувачі груп МН-2-6 і МН-2-7 освітньо-професійної програми «Менеджмент» у рамках вивчення дисципліни «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства» відвідали Всеукраїнський тиждень харчових технологій – 29-ту Міжнародну виставку обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH, 21-у Міжнародну виставку пакувального обладнання, матеріалів та упаковки UPAKOVKA, а також спеціалізовані експозиції кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE» та хлібопекарської промисловості «BAKERY UKRAINE». Це один із найбільших спеціалізованих заходів в Україні, дієва платформа для спілкування постачальників обладнання і технологій із безпосередніми споживачами – виробниками харчової продукції.

Виставки проводяться щорічно і постійно збільшуються в обсягах, залучаючи все більшу кількість учасників і відвідувачів. На INPRODMASH&UPAKOVKA протягом трьох днів представники ринку з України та з-за кордону демонструють інноваційні технології для харчової індустрії. Цього року у виставці беруть участь компанії з Бельгії, Німеччини, Італії, Польщі, Литви, Туреччини та України.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент» на практиці змогли побачити один із способів встановлення контактів із потенційними контрагентами, який є передумовою укладання зовнішньоторговельної угоди. Їм цікаво відвідувати такі заходи для ознайомлення з роботою закордонних партнерів.

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
Традиційні вересневі зустрічі з першачками у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Цьогоріч родина Навчально-наукового інституту харчових технологій поповнилася ще на 169 здобувачів, які вступили до НУХТ на освітній ступінь «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на три освітні програми спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 181 «Харчові технології». До найчисельнішої в університеті освітньої прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційні вересневі зустрічі з першачками у Навчально-науковому інституті харчових технологій 12 вересня 2024

Натхнення для молодих підприємців

До здобувачів освітньої програми «Підприємництво та торгівля» завітав особливий гість – Сергій Жуковський, ветеран і власник сімейного бізнесу «Сушена Радість» – невеликого виробництва сушеного м'яса (джерки). Цей ветеранський бізнес Сергій Жуковський розпочав під час реабілітації в Superhumans, вигравши грант «Реінтеграція ветеранів та ветеранів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Натхнення для молодих підприємців 11 листопада 2024

Славетну традицію перемог продовжують здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого знову підтвердила свій високий рівень і наукову активність, продовжуючи славетну традицію перемог. Цьогоріч здобувачі кафедри успішно виступили на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Славетну традицію перемог продовжують здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 30 квітня 2025

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення». Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця 21 липня 2023