Н У Х Т

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення

18 вересня 2019

Місцева та світова флора надихнула студентів на подальші навчальні досягнення

Осінь – барвиста і чудова пора, якою потрібно насолоджуватись. Ось і студенти групи ХЧ-3-14ск разом зі своїм наставником, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганною Березовою відвідали Ботанічний сад імені О. Фоміна.

Студенти пройшлись парковою зоною та у науковій зоні мали змогу побачити дивовижні рослини з тропічних і субтропічних країн, серед яких 200-річна пальма, яка досягає у висоту 30 м і десятки видів кактусів.

Осінньою порою екскурсія серед дивовижних представників флори надасть студентам сил і творчої наснаги на початку навчального року.

Опублікований: 18-09-2019
Читайте також:
Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ!

Із метою підвищення якості освітнього процесу, підготовки фахівців відповідно до сучасних вимог ринку праці щорічно відбувається перегляд освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Це дає змогу врахувати поточні вимоги роботодавців і вдосконалювати підходи у підготовці висококваліфікованих конкурентоспром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість – ключовий аспект при підготовці фахівців у НУХТ! 09 квітня 2021

Цілі сталого розвитку інтегровані в процес навчання кафедри маркетингу

Нещодавно відбувся перший SDG Opinion Space який відвідала доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко. SDG Opinion Space – комунікаційний майданчик для обговорення основних проблем, що виникли перед світом, ролі цілей сталого розвитку у подоланні цих проблем. Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, що активно беруть у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілі сталого розвитку інтегровані в процес навчання кафедри маркетингу 10 жовтня 2019

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбулося планове засідання кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, у якому взяли участь 26 викладачів і співробітників кафедри та декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк. Під час онлайн-засідання увага акцентувалася на таких основних питаннях: 1. Апробац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину 29 квітня 2020

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками

У Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Цьогорічний випуск студентів – це згуртований, креативний колектив, кожний член якого – духовно багата, інтелектуальна і цілеспрямована особистість, серед яких і  чотири відмінники навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У відокремлених структурних підрозділах університету прощаються з цьогорічними випускниками 07 лютого 2017